تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/11/08 - 00:23
کد خبر: 528616

نظر وزارت بهداشت درباره واکسن HPV

نظر وزارت بهداشت درباره واکسن HPV

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه سرطان دهانه رحم در کشور شایع نیست، درباره واکسیناسیون عمومی اچ‌پی‌وی نظر کارشناسی این وزارتخانه را اعلام کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق، علیرضا رئیسی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه درباره ورود واکسن اچ‌پی‌وی به برنامه واکسیناسیون کشوری اظهار کرد: ویروس اچ‌پی‌وی یا پاپیلومای انسانی می‌تواند باعث ابتلا به سرطان دهانه رحم و بروز زگیل‌های تناسلی شود. در ارتباط با شیوع سرطان دهانه رحم ناشی از ویروس HPV میزان بسیار پایین است و جزو پنج سرطان اول کشور نیست و بنابراین بحث واکسیناسیون برای پیشگیری از سرطان مطرح نیست و واکسیناسیون بیشتر بر کاهش عفونت ناشی از این ویروس تاکید دارد.

وی افزود: بررسی‌هایی درخصوص شیوع ویروس اچ‌پی‌وی انجام شده اما شیوع این بیماری به آن شدتی نیست که گفته می‌شود اما آمار ابتلا به این عفونت افزایش یافته است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تصریح کرد: انتقال ویروس پاپیلومای انسانی از طریق تماس‌های پوستی ممکن است اتفاق بیفتد و این انتقال آلودگی از طریق رابطه جنسی یا تماس با محیط آلوده ممکن است رخ دهد. برای مثال ممکن است فرد مبتلا، لبه استخری نشسته باشد و فرد دیگری نیز بلافاصله در همان نقطه بنشیند و این ویروس منتقل شود.

وی درباره نظر وزارت بهداشت درمورد ورود واکسن اچ‌پی‌وی به برنامه واکسیناسیون کشوری بیان کرد: ما نتایج بررسی خود را به کمیته ملی واکسیناسیون کشوری داده‌ایم و نتایج آن را بررسی و اعلام می‌کنند. نظر کارشناسی ما این است که این واکسن باید وارد چرخه واکسیناسیون کشوری شود اما نه به عنوان واکسن‌ روتین بلکه مانند واکسن آنفولانزا باید موارد تایید شده واکسن در داروخانه‌ها در دسترس متقاضیان باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
«طرح مقابله با اقدام انگلیس علیه سپاه» تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد
دست رد اروپایی‌ها به سینه آمریکا درباره تنگه هرمز
آمار ثبت نام زائران اربعین از ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار نفر عبور کرد
تعیین تکلیف ۲۱ هزار نیروی حق‌التدریس در دستور کار آموزش و پرورش
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top