تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/11/10 - 15:13
کد خبر: 528789

احسان صالحی؛

نهی قرآنی رهبر انقلاب از دوستی پنهانی با دشمن

نهی قرآنی رهبر انقلاب از دوستی پنهانی با دشمن

زمینه‌سازی و ایجاد زیرساخت برای رسیدن حریف به نقطه مطلوب خود با توجه به موانع پیش رو، به سادگی ممکن نیست و نیازمند مقدماتی نظیر بن‌بست‌نمایی در داخل، هراس‌افکنی و ایجاد ترس و یأس از آینده توأم با جنگ و تشدید تحریم، دامن زدن به اختلافات داخلی و القای فرصت محدود برای پذیرش مذاکره است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ یادداشت از احسان صالحی///* به اذعان شخصیتهای صاحب‌نام در روابط خارجی آمریکا (مقالات نفیو و هاس در فارن افرز) استفاده از گزینه نظامی نه تنها باعث تعطیلی برنامه هسته‌ای ایران نخواهد شد بلکه احتمالا موجب برداشتن گام نهایی و تولید سلاح هسته‌ای میشود.

همچنین تحریم با وجود آثار منفی بر اقتصاد ایران تاکنون نتوانسته برنامه‌های هسته‌ای، دفاعی و منطقه‌ای آن را متوقف کند. ایده براندازی نیز دور ازدسترس است. لذا با تجربه ناموفق و چشم‌انداز مأیوس‌کننده طرف آمریکایی از جعبه ابزار تهدید نظامی، تحریم اقتصادی و اغتشاشات سیاسی وامنیتی، گزینه بدیل برای مهار ایران از نظر آنها، ترغیب ایران به پذیرش توافقی است که در ازای تضمین بقا، هر سه حوزه قدرت و نفوذ هسته‌ای، دفاعی و منطقه‌ای ایران مهار و تضعیف شود.

زمینه‌سازی و ایجاد زیرساخت برای رسیدن حریف به نقطه مطلوب خود با توجه به موانع پیش رو، به سادگی ممکن نیست و نیازمند مقدماتی نظیر بن‌بست‌نمایی در داخل، هراس‌افکنی و ایجاد ترس و یأس از آینده توأم با جنگ و تشدید تحریم، دامن زدن به اختلافات داخلی و القای فرصت محدود برای پذیرش مذاکره است.

در کنار این مقدمات که جنبه روانی و تبلیغاتی برای ایجاد فشار در افکار عمومی دارد، یک مقدمه و زیرساخت عملی، تدارک ارتباطات پنهانی تحت عناوینی چون«مسیر۲» و با توجیهاتی همچون ضرورت دستیابی به شناخت متقابل و دقیق‌تر است.

خبرسازی‌هایی مانند دیدار ایلان ماسک با نماینده ایران در سازمان ملل نیز در این چارچوب وباهدف کاستن ازاینرسی «مسیر۲» و حساسیت‌زدایی از مذاکره انجام شد.

مسیرها و ارتباطات پنهانی تحت عناوینی چون «مسیر۲» در واقع ایجاد روزنه و زیرساخت برای تحقق ایده مهار ایران در شرایط اطمینان حریف از ناکارآمدی گزینه‌های دیگر است.

* فعال رسانه، تحلیلگر مسائل بین الملل 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وقتی سوءمدیریت ذوب‌آهن زیر سایه «خانواده ولنگار» پنهان می‌شود +عکس
وقتی سوءمدیریت ذوب‌آهن زیر سایه «خانواده ولنگار» پنهان می‌شود +عکس
هدیه ۲۰۰ میلیون تا یک میلیاردی معاونت علمی به پژوهشگران برتر ۳ دانشگاه
نقشه جامع علمی به‌روز شد؛ موافقان و مخالفان تاثیر قطعی معدل در کنکور
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top