تاریخ انتشار: جمعه 1403/11/12 - 11:00
کد خبر: 528901

طلای جهانی رکورد زد، دلار ضعیف شد

طلای جهانی رکورد زد، دلار ضعیف شد

قیمت طلای جهانی در روز پنجشنبه به رکورد جدیدی رسید که به دلیل عدم اطمینان در مورد سیاست‌های اقتصادی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و ضعف دلار پس از گزارش ناامیدکننده رشد ایالات متحده افزایش یافت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ تقاضای پناهگاه امن به دلیل عدم قطعیت‌های ژئوپلیتیکی و نگرانی‌ها در مورد رشد اقتصاد جهانی در بحبوحه برنامه‌های تعرفه‌ای دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات‌متحده، قیمت طلا را به بالاترین حد خود رسانده است و بار دیگر آستانه سطح کلیدی ۳۰۰۰ دلار را مورد توجه سرمایه‌گذاران قرار داده است.

هر اونس طلا برای تحویل فوری در روز پنجشنبه به رکورد ۲۷۹۸ دلار و ۴۰ سنت صعود کرد و پس از ثبت قوی‌ترین عملکرد سالانه خود از سال ۲۰۱۰ در سال گذشته، سال ۲۰۲۵ را با قدرتی تازه آغاز کرد. هر اونس طلا تا ساعت ۹ صبح امروز، جمعه نیز به ۲۷۹۴ دلار و ۹۶ سنت رسید.

فیلیپ استریبل، استراتژیست ارشد بازار در Blue Line Futures اعلام کرد که نگرانی‌هایی وجود دارد که رشد (اقتصادی) ممکن است به دلیل سیاست‌ها و تعرفه‌هایی که دولت فعلی به دنبال اجرای آن است کاهش یابد. بنابراین وقتی تورم بالاتر و رشد کمتری دارید، رکود تورمی، موضوع اقتصادی خواهد شد. طلا در آن محیط بسیار خوب عمل می‌کند.

با توجه به اینکه دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات‌متحده همچنان تهدید تعرفه‌ها را قرار می‌دهد، نگرانی‌هایی وجود دارد که آنها می‌توانند قیمت‌های مصرف‌کننده ایالات‌متحده و تورم را افزایش دهند و منجر به افزایش نرخ بهره برای مدت طولانی‌تری شوند. طرح‌های تعرفه‌ای ترامپ تورم‌زا و با پتانسیل ایجاد جنگ‌های تجاری تلقی می‌شوند و تقاضای پناهگاه امن برای شمش را افزایش می‌دهند، زیرا به طور سنتی به عنوان پوششی در برابر فشارهای قیمتی و عدم اطمینان ژئوپلیتیکی در نظر گرفته می‌شوند.

باب هابرکورن، استراتژیست ارشد بازار در RJO Futures اظهار کرد: من می‌توانم شاهد تلاش (طلا) برای رسیدن به سطح ۲۹۰۰ دلار در مقطعی طی سه ماهه اول باشم و پس از اینکه از آن عبور کنیم، سطوح جدیدی را تعیین خواهیم کرد. در مقطعی از سال جاری، طلا در نهایت می‌تواند به شمال ۳۰۰۰ دلار مبادله شود.

بهای معاملات آتی طلای آمریکا، در میان نگرانی‌ها در مورد طرح‌های تعرفه واردات آمریکا، در روز پنجشنبه اختلاف قیمت را افزایش دادند.

طلا در سال گذشته به رکوردهای متعددی دست یافت که به دلیل چرخه کاهش نرخ بهره فدرال رزرو، تقاضای امن و خرید قوی بانک مرکزی تقویت شد. شمش بدون بازده در محیطی با نرخ بهره پایین رشد می‌کند. طلا به عنوان یک دارایی امن است و سرمایه‌گذاران به دنبال سرپناهی برای عبور از طوفان غیرقابل پیش بینی هستند. در مورد خرید بانک‌های مرکزی، بانک خلق چین یکی از محرک‌های کلیدی تقاضای طلا بوده است، زیرا در سال گذشته علی‌رغم رشد قیمت، به افزایش طلا به ذخایر خود ادامه می‌دهد.

طبق گزارش رویترز، تحلیلگران بر این باورند که ادامه خریدهای بانک مرکزی چین می‌تواند حمایت بیشتری از قیمت طلا در ماه‌های آینده ایجاد کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خوابیدن کودک بین پدر و مادر چه مشکلاتی ایجاد می‌کند؟
خطر ابتلا به سرطان رحم در چه سنی بیشتر است؟
۴۲۴ شهید در غزه از زمان برقراری آتش‌بس
بازسازی تهران پس از جنگ ۱۲ روزه غیرقابل باور اما واقعی است
اطلاعیه باشگاه استقلال در رابطه با اندونگ
هیچ دانشجویی از دانشگاه بیرجند در بازداشت نیست
گزینه جدید وزارت تعاون برای خرید کالاها به قیمت قبل
قابی از شکوه دفاع از حرم
چرا زن مسلمان به الگوی سوم نیاز دارد؟ بررسی تعارض الگوهای سنتی و مدرن
بیانیه مشترک سران اروپا در مخالفت صریح با چشم طمع ترامپ به گرینلند
نشست مجمع نمایندگان تهران برای پیگیری مطالبات اصناف و بازاریان
افتتاح اینورتر خورشیدی ۲۵۰کیلو وات و آزمایشگاه مرجع اینورترهای خورشیدی
سفر وزیر خارجه صهیونیست‌ها به سومالی‌لند
اطلاعیه باشگاه استقلال در رابطه با اندونگ/فسخ قرارداد او به ثبت نرسیده
تانک‌های قدیمی به ارتش اسرائیل برمی‌گردند
جدیدترین موضع‌گیری چین درباره تجاوز آمریکا علیه ونزوئلا
شمار شهدای غزه به ۷۱ هزار و ۳۹۱ نفر رسید
امضای توافق نظامی مشترک مراکش و رژیم صهیونیستی در تل‌آویو
بیانیه مشترک سران اروپا در مخالفت صریح با چشم طمع ترامپ به گرینلند
مقام سابق فرانسه: اوکراین قادر به پیروزی بر روسیه نیست
اخبار بریکس؛ از ریاست هند تا دستاوردهای علمی و اقتصادی ایران
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top