تاریخ انتشار: جمعه 1403/11/12 - 15:47
کد خبر: 528917

علی خضریان؛

آقایان مفسد! کمی نفس بگیرید

آقایان مفسد! کمی نفس بگیرید

مفسدان اقتصادی برای قلب واقعیت، پایان قرارداد همکاری برادر نماینده را اخراج وی جار می‌زنند تا مخاطب در ناخودآگاه خود برداشت فسادی کند؛ نه اینکه بداند برادر ۴۳ ساله یک نماینده مجلس هنوز استخدام نشده و برادر نماینده‌اش نیز کاری برای استخدام وی در طول این ۵ سال نمایندگی نکرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ یادداشت از علی خضریان///* در حالیکه بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس به انحای مختلف در موضوع مربوط به نحوه واگذاری خودروسازی به شرکت کروز و همچنین هتل‌های بنیاد مستضعفان به یک مفسد اقتصادی ورود کردند؛ برخی برای انحراف افکار عمومی از این واگذاری‌ها، به دنبال طرح مطالب خلاف واقع برای انحراف افکار عمومی هستند.

یکی از ابزارهایی که مفسدان پس از ناامید شدن از سهیم کردن افراد در فساد دنبال می‌کنند، طرح شبهاتی از مسیر خلاف واقع گویی و یا پاره حقیقت گویی در فضای مجازی است تا مطالبه گران مبارزه با فساد را به گونه‌ای منفعل کنند که از ترس آبروی خود نیز شده، دست از پیگیری موضوع بردارند.

در همین خصوص شاهدیم همزمان با مطالبه‌گری نمایندگان مجلس از ریاست محترم قوه قضاییه در هفته‌های اخیر، فردی به پشتوانه مسئولیت رسانه‌ای خود به یکباره این مطالبه‌گری را بدون ارایه کوچکترین سندی به موضوع بی‌ربطی چون صدور احکام قضایی متهمان پرونده فساد چای دبش مرتبط می‌کند!

در این شرایط مفسدان نیز با پول پاشی در فضای مجازی به این کلی‌گویی‌ها قانع نمی‌شوند. و تلاش می‌کنند حرف دروغ را با تمرکز بر حیثیت افراد بیان کنند تا ضمن فرار از پاسخگویی به فساد چند ده هزار میلیارد تومانی، در جهت انفعال مطالبه‌گران و ممانعت از تکثیر روحیه عدالت‌خواهی گام بردارند.

باند فساد دروغی را می‌پروراند و با پول پاشی منتشر می‌کند. در همین خصوص نیز اخیراً پایان قرارداد همکاری برادر بنده در کارخانه پاک در سال گذشته را که با سابقه مرتبط در این مجموعه همکاری داشته، با دروغ اخراج به دستور جناب اژه‌ای معرفی کرده و دلیل نقد امروز بنده به فساد معرفی می‌کند.

مفسدان اقتصادی برای قلب واقعیت، پایان قرارداد همکاری برادر نماینده را اخراج وی جار می‌زنند تا مخاطب در ناخودآگاه خود برداشت فسادی کند؛ نه اینکه بداند برادر ۴۳ ساله یک نماینده مجلس هنوز استخدام نشده و برادر نماینده‌اش نیز کاری برای استخدام وی در طول این ۵ سال نمایندگی نکرده است.

این همان چیزی است که رهبر انقلاب در فرمان ۸ ماده‌ای بیان فرمودند: «با آغاز مبارزه جدی با فساد اقتصادی و مالی یقیناً زمزمه‌ها و به تدریج فریادها و نعره‌های مخالفت با آن بلند خواهد شد. این مخالفت‌ها عمدتاً از سوی کسانی خواهد بود که از این اقدام بزرگ متضرر می‌شوند.»

ظاهراً صدای عدالت‌خواهی مجلس مقابل فساد واگذاری‌ها، خیلی زود فریادها را بلند کرده است. به مفسدان و پروژه‌بگیران آنها در فضای مجازی پیشنهاد می‌کنم کمی نفس بگیرید، چرا که این تازه آغاز مبارزه با شماست؛ و با این سر و صداها، حرف پیر و مرادمان را در مبارزه با فسادتان زمین نمی‌گذاریم.

*نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عاشورا و پیوست فرهنگی ایران؛ از سوگ شیعی تا سرمایه انسجام ملی
کل خیر فی الحسین؛ بزرگترین خسارت جدایی از حسین (ع) است
برافراشته‌شدن پرچم خونخواهی رهبر شهید در «کشوردوست»
ایران ایستاده در میان فاجعه ۵ تیم آسیایی
توهمات جدید ترامپ درباره تفاهم نامه با ایران
اختلال دسترسی به فیش حقوقی بازنشستگان رفع شد
تکلیف سه تیم صعود کننده گروه دوم مشخص شد
ترامپ ۸۸میلیارد دلار بودجه تکمیلی برای هزینه‌های جنگ ایران درخواست کرد
ناتو باید برای همدستی در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد
شگفتی‌سازی دیرهنگام هائیتی نتیجه نداد
بازی یکطرفه برزیل مقابل اسکاتلند
اظهارات متناقض آمریکایی‌ها، تداوم بدگمانی ایرانیان را درپی دارد
هنوز از علت حادثه مدرسه میناب اطلاعی ندارم!
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه الزهرا (س) و کمیته ملی پارالمپیک جمهوری اسلامی ایران
خوابگاه‌ها میزبان دانشجویان مهمان مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر آپنه خواب قرار می‌گیرند
خطر بیماری قلبی در زنان با وزنه زدن کاهش می یابد
آفت بزرگ بزنگاه‌های تاریخی، تأخیر خواص در تشخیص صحنه است
از نقشه راه تا زیاده‌خواهی؛ ضمانت اجرایی کجاست؟
ایران تصویر روشنی از مذاکرات به مردم و جهان ارائه نمیدهد
چند بار بند اول تفاهم نقض شده است؟
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
انتشار فهرست ۶۶۹ نشریه ایرانی نمایه شده در Clarivate و Scopus در SID
تغییر برنامه امتحانات پایان نیمسال دانشجویان دانشگاه امیرکبیر
کرسی‌های ۶ میلیاردی برای پروژه‌های مرزشکن/استقلال مالی ۵ ساله نخبگان
زمان شروع امتحانات دانشگاه شهیدبهشتی به تعویق افتاد
آمار پاسخگویی وزارت علوم و دانشگاه‌ها به شکایات
توافق جدید برای ورود دانش بنیان‌ها به نظام بیمه سلامت
مهلت ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر تمدید شد
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
اعلام جزئیات برگزاری امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد در شهر محل سکونت
مصاحبه مجازی داوطلبان دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد از شنبه ۶ تیر آغاز می‌شود
تعریف ۲۰۰۰ پایان‌نامه با مشارکت پژوهشگران ایرانی و استادان خارجی
۵ راهکار برای نجات آموزش عالی؛ از اصلاح ذی‌نفع هراسی تا راه‌اندازی اتاق فکر مسائل بنیادین
مهلت پنج‌روزه برای رفع نقص مدارک فلوشیپ ۱۴۰۵
مدارک مورد پذیرش دکتری تخصصی پزشکی اعلام شد
تفاهم‌نامه ایرانداک و سازمان بازرسی برای ارتقای سلامت علمی کشور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top