تاریخ انتشار: شنبه 1403/11/13 - 12:06
کد خبر: 528940

در اردوی جهاد اکبر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل مطرح شد؛

فرمانده کل سپاه: ایران امروز مستقل‌ترین کشور جهان است

فرمانده کل سپاه: ایران امروز مستقل‌ترین کشور جهان است

سردار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در نشست «مثبت ۴۶» که در مشهد برگزار شد، با اشاره به تأثیر انقلاب اسلامی بر معادلات جهانی، تأکید کرد که ایران امروز مستقل‌ترین کشور سیاسی جهان است و هیچ قدرتی توان اثرگذاری بر تصمیمات آن را ندارد. وی همچنین از توانمندی‌های علمی، دفاعی و اقتصادی ایران سخن گفت و مقاومت فلسطین را نمونه‌ای از شکست سیاست‌های استکبار دانست.

به گزارش خبرنگار تشکل‌های دانشجویی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ امیر کریمی/// بیست و سومین اردو آموزشی تشکیلاتی جهاد اکبر از ۹ تا ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۵۰۰ نفر از دانشجویان عضو انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور در مشهد مقدس با دعوت از مهمانان و شخصیت‌های مختلف سیاسی، فرهنگی و ... در حال برگزاری است.

سردار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در ویژه برنامه «مثبت ۴۶» که به مناسبت دهه مبارک فجر اردوی آموزشی‌تشکیلاتی «جهاد اکبر» که توسط اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار شد ضمن تبریک ایام دهه فجر و تقارن آن با سالروز ولادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، حضرت ابوالفضل العباس (ع) و حضرت امام سجاد (ع)، به نقش انقلاب اسلامی در تغییر معادلات جهانی پرداخت.

ایران؛ از ایالت پنجاه و یکم آمریکا تا یک قدرت مستقل جهانی

سردار سلامی در سخنان خود، وضعیت ایران قبل و بعد از انقلاب اسلامی را مقایسه کرد و گفت: «ایران قبل از انقلاب، به‌عنوان ایالت پنجاه و یکم آمریکا عمل می‌کرد و تمامی برنامه‌های سیاسی، نظامی، اقتصادی و فرهنگی کشور تحت مدیریت مستقیم ۴۰ هزار مستشار آمریکایی بود. حتی شاه ایران اجازه بازدید از برخی مراکز تحت مدیریت آمریکایی‌ها را نداشت. اما امروز ایران به کشوری مستقل تبدیل شده که در تمامی حوزه‌ها، از جمله سیاست، اقتصاد، علم و فناوری، بر اساس اراده خود تصمیم‌گیری می‌کند.»

وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی توانست یکی از ریشه‌دارترین نظام‌های استبدادی متصل به آمریکا را در مدت کوتاهی سرنگون کند، افزود: «امام خمینی (ره) بدون برخورداری از سلاح و قدرت نظامی، تنها با اتکا به ایمان و اراده مردمی، توانست اراده خود را بر آمریکا و رژیم شاهنشاهی تحمیل کند. این تحول چنان عمیق بود که نظام سلطه را دچار آشفتگی و بی‌تعادلی غیرقابل بازگشت کرد.»

پیشرفت‌های علمی و نظامی ایران؛ از فناوری‌های دفاعی تا پزشکی

فرمانده کل سپاه در ادامه سخنان خود به پیشرفت‌های علمی و نظامی کشور اشاره کرد و گفت: «در گذشته، ما تنها فرمول‌های علمی را در کتاب‌های درسی می‌خواندیم اما هیچ تصویری از کاربرد آن‌ها در صنعت و فناوری نداشتیم. امروز ایران در حوزه‌های پیشرفته‌ای مانند هسته‌ای، هوافضا، هوش مصنوعی، زیست‌فناوری، پزشکی و دفاعی به جایگاهی رسیده که جزو کشورهای پیشرو در جهان محسوب می‌شود.»

وی افزود: «در حوزه نظامی، ایران اکنون قادر است موشک‌های بالستیک هدایت‌شونده‌ای بسازد که می‌توانند اهداف متحرک در دریا را با دقت بالا مورد اصابت قرار دهند. در جنگ الکترونیک، سایبری و تولید تسلیحات راهبردی نیز در خط مقدم فناوری‌های جهانی قرار داریم. توانایی ما در تولید تجهیزات پزشکی و دارویی نیز به حدی رسیده که حتی در شرایط تحریم، نیازی به واردات بسیاری از محصولات نداریم.»

ایران؛ تنها کشوری که به پایگاه‌های آمریکا حمله کرد

سردار سلامی با اشاره به اقتدار نظامی ایران گفت: «ایران تنها کشوری در جهان است که مستقیماً به پایگاه‌های نظامی آمریکا حمله کرده و مسئولیت آن را نیز بر عهده گرفته است. این اقدام پس از شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی انجام شد و نشان داد که ایران در برابر هرگونه تجاوزگری، قاطعانه پاسخ خواهد داد.»

وی همچنین به حملات موشکی ایران به سرزمین‌های اشغالی اشاره کرد و افزود: «در تاریخ سیاسی استکبار، سابقه نداشته که کشوری بتواند تل‌آویو را هدف قرار دهد، اما ایران با قدرت و شجاعت این کار را انجام داده است. این نشان‌دهنده جایگاه استراتژیک ایران در معادلات منطقه‌ای و جهانی است.»

فلسطین و شکست استراتژی‌های رژیم صهیونیستی

فرمانده کل سپاه با اشاره به تحولات اخیر در فلسطین گفت: «در نوار غزه، با وجود محدودیت‌ها و محاصره شدید، شاهد آن هستیم که مقاومت فلسطین توانسته است اسرائیل را به بحران داخلی بکشاند. با اینکه دشمن از پیشرفته‌ترین تسلیحات برخوردار است، اما نیروهای مقاومت، تنها با تکیه بر ایمان و اراده، توانسته‌اند در برابر رژیم صهیونیستی ایستادگی کنند.»

وی با تأکید بر این‌که رژیم صهیونیستی اکنون با بحران‌های متعدد داخلی و خارجی روبه‌رو است، افزود: «رژیم اشغالگر قدس، امروز با مشکلات اقتصادی، اجتماعی و سیاسی شدیدی دست‌وپنجه نرم می‌کند و حتی نزد متحدان خود نیز مشروعیتش را از دست داده است.»

دعوت به تلاش برای آینده ایران

سردار سلامی در بخش پایانی سخنان خود، خطاب به دانشجویان گفت: «شما جوانان آینده‌ساز ایران هستید و باید با علم و ایمان، مسیر پیشرفت کشور را ادامه دهید. دشمنان ما هیچ‌گاه دوست ندارند که ایران به قدرت و رفاه دست یابد، اما ما با تکیه بر توان داخلی و اراده ملی، این مسیر را با قدرت ادامه خواهیم داد.»

وی افزود: «هر ایرانی که دانشی دارد، باید آن را در خدمت عزت و سربلندی کشور به کار گیرد. ما برای استقلال و پیشرفت این کشور بهای سنگینی پرداخت کرده‌ایم و باید با اتحاد و تلاش، این مسیر را ادامه دهیم.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
برنامه‌های تشویقی برای کاهش وابستگی مالی دانشگاه‌ها به دولت
تلاش بی‌نتیجه ریاض و ابوظبی برای توقف درگیری میان مزدوران یمنی خود
جنجال جایزه «ترامپ»؛ آیا رئیس فیفا جریمه می‌شود؟
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
کالابرگ سه دهک اول واریز شد
شبکه «شاد» باید منظم، عادلانه و پیشرو باشد
واکنش حماس به ارتکاب جنایت هولناک جدید رژیم صهیونیستی در غزه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top