تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/11/14 - 10:59
کد خبر: 529008

تاکید مجلس این است که دولتمردان اقتصاد و معیشت را به FATF گره نزنند

تاکید مجلس این است که دولتمردان اقتصاد و معیشت را به FATF گره نزنند

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس گفت: تاکید نمایندگان این است که عمده عدم مبادلات پولی و بانکی ما متاثر از تحریم‌های ثانویه آمریکاست و fatf گره‌ای از مشکلات اقتصادی کشور را باز نخواهد کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ عباس گودرزی در جمع خبرنگاران در تشریح جلسه غیرعلنی صبح امروز (یکشنبه ۱۴ بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی، گفت: لوایح الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون‌های بین المللی مقابله با تامین مالی تروریسم (CFT) و مبارزه با جرائم سازمان‌یافته فراملی (پالرمو) در مجلس دهم مورد تصویب نمایندگان وقت قرار گرفت و با توجه به اینکه شورای نگهبان آن را رد کرد و با اصرار مجلس وقت، به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع شد.

وی ادامه داد: با توجه به پایان مهلت رسیدگی، بار دیگر این موضوع در دستور کار قرار گرفت و امروز در دستورکار مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مجلس شأنی برای تصمیم گیری مجدد در این مورد ندارد. البته با توجه به اینکه مجلس باید در حوزه‌های مختلف و تصمیمات کشور اظهارنظر کند و تاثیرگذار باشد، امروز نشستی با حضور مرکز پژوهش‌های مجلس و نمایندگان برگزار شد. کارشناسان مرکز پژوهش‌ها و روسای کمیسیون‌های ذیربط و برخی از نمایندگان صحبت کردند و ابعاد و ماهیت FATF مورد بررسی قرار گرفت.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی متذکر شد: در سنوات گذشته، دولت‌های وقت از ۴۱ اقدام، ۳۹ مورد را پذیرفتند که دو اقدام به دلیل قانون داخلی موجود و حق تحفظ که برای خود قائل بودیم، مورد توافق آنها قرار نگرفت و اعلام کردند باید مجدداً مصوبه ارائه دهیم که همین امر تبدیل به مسئله امروز کشور در خصوص FATF شده است.

گودرزی بیان کرد: نکته مهمی که مورد تاکید نمایندگان قرار دارد این است که عمده عدم مبادلات پولی و بانکی متاثر از تحریم‌های ثانویه ایالات متحده آمریکا است و FATF گره‌ای از مشکلات اقتصادی کشور باز نخواهد کرد و آنچه اهمیت دارد این است که دولتمردان ما نباید اقتصاد و معیشت را به این مباحث گره بزنند، چرا که دولت وقت ۳۹ اقدام از ۴۱ مورد را پذیرفته است و ۳۷ مورد را نیز آن‌ها قبول دارند و سوال این است که آیا آن‌ها توانسته‌اند گره‌ای از مشکلات باز کنند.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: از آنجایی که این گروه یک نهاد سیاسی و امنیتی است، آن‌ها می‌خواهند اراده استراتژیک جمهوری اسلامی ایران را مخدوش کنند و استقلال ملت ایران را هدف قرار داده‌اند و قصد دارند تا علاوه بر تحمیل تحریم‌های فلج‌کننده، از این طریق به راه‌های دور زدن تحریم‌ها دست پیدا کنند.

گودرزی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی تاکید دارد که دولت با نگاه به ظرفیت‌های داخلی کشور و با اتکا به نقاط قوتی که در کشور وجود دارد، مناسبات اقتصادی را به زلف اراده دشمنان گره نزند و محکم در مسیر حل مسائل قدم بردارد.

وی تاکید کرد: البته ما در کنار تلاش برای لغو تحریم‌ها از طریق مذاکره، حتماً باید جهت خنثی‌سازی و بی اثر کردن تحریم‌ها هم قدم برداریم، چرا که این موضوع استراتژی و راهبرد نظام است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top