تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/11/15 - 01:44
کد خبر: 529052

پزشکیان:

کشور با اتکا به علم و دانش به رشد می‌رسد نه وابستگی به ذخایر نفتی

کشور با اتکا به علم و دانش به رشد می‌رسد نه وابستگی به ذخایر نفتی

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه کشور با اتکا به علم و دانش به رشد می‌رسد نه وابستگی به ذخایر نفتی، گفت: اگر ما بتوانیم محصولات و تولیدات کاربردی در بخش فضایی کشور را به سمت حل مشکلات و چالش‌های کشور هدایت کنیم علاوه بر خدمت‌رسانی مدرن و افزایش سطح رفاه در جامعه، زمینه حفظ و نگهداشت نخبگان این حوزه را نیز فراهم خواهیم آورد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، نخستین جلسه شورای عالی فضایی در دولت چهاردهم ظهر امروز ـ یکشنبه ـ همزمان با روز ملی فناوری فضایی با حضور مسعود پزشکیان در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.

رئیس جمهور در این جلسه تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی کشور را از جمله نیازهای ضروری این صنعت برشمرد.

پزشکیان با بیان اینکه ما باید بر اساس یک نقشه راهبردی دقیق در صنعت فضایی کشور بدانیم که در کجا قرار داریم و قرار است چگونه و به چه هدفی برسیم، افزود: در چنین شرایطی وظایف هر یک از بخش‌های فعال در این حوزه مشخص خواهد بود و علاوه بر جلوگیری از پراکنده کاری و احیانا اتلاف منابع،‌ صنعت فضایی به جایگاهی ممتاز با آورده‌های فراوان و سودمند برای کشور خواهد رسید.

رئیس جمهور در ادامه دستاوردهای متخصصین کشور در صنعت فضایی را افتخارآمیز و شایسته قدردانی دانست و با بیان اینکه ارزش این دستاوردها و توانمندی‌ها در صورت بکارگیری در حل مسایل کشور دو چندان خواهد شد، افزود: ‌امروز کشور ما در حوزه‌های مختلف در شرایطی به این دستاوردهای دانشمندان و متخصصین نیازمند است که بسیاری از آن اطلاعی ندارند و تبیین چگونگی کاربرد و استفاده از این دستاوردها در جهت ارتقای کمی و کیفی خدمات و تولیدات در پزشکی،‌ صنعت، کشاروزی و ارتباطات از جمله وظایف شورای عالی فضایی است.

پزشکیان نقشه‌برداری دقیق و اصولی از کشور به منظور صیانت از اراضی ملی و جلوگیری از تخریب مراتع و جنگل‌ها، افزایش آمادگی در برابر حوادث طبیعی از جمله سیل، طوفان و مقابله با آتش‌سوزی‌های احتمالی،‌ کمک به تامین امنیت کشور، مقابله با جرم و جنایت و کنترل و مدیریت ترافیک‌های شهری را تنها بخشی از کاربردهای با اهمیت تصاویر و اطلاعات ماهواره‌ای عنوان کرد و افزود: اگر ما بتوانیم محصولات و تولیدات کاربردی در بخش فضایی کشور را به سمت حل مشکلات و چالش‌های کشور هدایت کنیم علاوه بر خدمت‌رسانی مدرن و افزایش سطح رفاه در جامعه، زمینه حفظ و نگهداشت نخبگان این حوزه را نیز فراهم خواهیم آورد.

 رئیس جمهور با تاکید بر اینکه کشور با اتکا به علم و دانش به رشد و تعالی خواهد رسید نه وابستگی به ذخایر نفتی تصریح کرد: قدرت کشور در علم متخصصین و دانشمندان کشور است و ما برای افزایش و ارتقای این قدرت در راستای حل مشکلات کشور و مردم تلاش خواهیم کرد.

پیش از سخنان رئیس جمهور اهم چالش‌ها و ضرورت‌های بخش فضایی کشور و پیشنهادات اجرایی در این زمینه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پزشکیان: از مذاکره استقبال می‌کنیم اما زورگویی را نمی‌پذیریم
عراقچی با نخست وزیر لبنان رایزنی کرد
برج میلاد ۱۴ و ۱۵ خرداد میزبان گردشگران است
خدمات رایگان اتوبوسرانی تهران در مراسم سالگرد ارتحال امام
توانیر: مصادیق پرمصرفی برق را گزارش دهید، جایزه بگیرید
سگ‌گردانی با خودرو در اصفهان ممنوع شد
قالیباف: ایران از آزادی‌خواهان جهان حمایت می‌کند
پزشکیان: گسترش ارتباطات با جهان ایران را مقاوم‌تر می‌کند
فیفا قانون جدید پنالتی زدن را به داوران ابلاغ کرد
فروش مکمل سوخت در پمپ‌بنزین‌ها ممنوع است
«دکتر بیرانوند»؛ متخصص عبور از سربازی!
عراقچی: پیشنهاد آمریکا دارای ابهامات زیادی است
عارف: نجات دریاچه ارومیه مسأله مهم ملی و منطقه‌ای است
بازجویی از نتانیاهو در دادگاه ؛‌ جزئیات پرونده فساد مالی
ابعاد حقوقی پرونده اتهام تجاوز دوومیدانی‌کاران/ رسیدگی به اتهامات در ایران یا کره‌جنوبی؟
اولین اظهارات مربی بازداشت شده دوومیدانی ایران
اسرائیل: یکی از جاسوسان ایران را دستگیر کردیم +جزئیات
اندونگ بازیکن آزادآبی ها؛ مطالبات بازیکن خارجی استقلال پرداخت شد
بزرگراه مدرس، ۵۵سال پیش
معلم ها در اعیاد پیش رو عیدی می گیرند؟ | پاسخ سخنگوی وزارت آموزش و پرورش
احتمال بازگشت خرید قبلی آبی ها
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top