تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/11/15 - 01:44
کد خبر: 529052

پزشکیان:

کشور با اتکا به علم و دانش به رشد می‌رسد نه وابستگی به ذخایر نفتی

کشور با اتکا به علم و دانش به رشد می‌رسد نه وابستگی به ذخایر نفتی

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه کشور با اتکا به علم و دانش به رشد می‌رسد نه وابستگی به ذخایر نفتی، گفت: اگر ما بتوانیم محصولات و تولیدات کاربردی در بخش فضایی کشور را به سمت حل مشکلات و چالش‌های کشور هدایت کنیم علاوه بر خدمت‌رسانی مدرن و افزایش سطح رفاه در جامعه، زمینه حفظ و نگهداشت نخبگان این حوزه را نیز فراهم خواهیم آورد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، نخستین جلسه شورای عالی فضایی در دولت چهاردهم ظهر امروز ـ یکشنبه ـ همزمان با روز ملی فناوری فضایی با حضور مسعود پزشکیان در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.

رئیس جمهور در این جلسه تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی کشور را از جمله نیازهای ضروری این صنعت برشمرد.

پزشکیان با بیان اینکه ما باید بر اساس یک نقشه راهبردی دقیق در صنعت فضایی کشور بدانیم که در کجا قرار داریم و قرار است چگونه و به چه هدفی برسیم، افزود: در چنین شرایطی وظایف هر یک از بخش‌های فعال در این حوزه مشخص خواهد بود و علاوه بر جلوگیری از پراکنده کاری و احیانا اتلاف منابع،‌ صنعت فضایی به جایگاهی ممتاز با آورده‌های فراوان و سودمند برای کشور خواهد رسید.

رئیس جمهور در ادامه دستاوردهای متخصصین کشور در صنعت فضایی را افتخارآمیز و شایسته قدردانی دانست و با بیان اینکه ارزش این دستاوردها و توانمندی‌ها در صورت بکارگیری در حل مسایل کشور دو چندان خواهد شد، افزود: ‌امروز کشور ما در حوزه‌های مختلف در شرایطی به این دستاوردهای دانشمندان و متخصصین نیازمند است که بسیاری از آن اطلاعی ندارند و تبیین چگونگی کاربرد و استفاده از این دستاوردها در جهت ارتقای کمی و کیفی خدمات و تولیدات در پزشکی،‌ صنعت، کشاروزی و ارتباطات از جمله وظایف شورای عالی فضایی است.

پزشکیان نقشه‌برداری دقیق و اصولی از کشور به منظور صیانت از اراضی ملی و جلوگیری از تخریب مراتع و جنگل‌ها، افزایش آمادگی در برابر حوادث طبیعی از جمله سیل، طوفان و مقابله با آتش‌سوزی‌های احتمالی،‌ کمک به تامین امنیت کشور، مقابله با جرم و جنایت و کنترل و مدیریت ترافیک‌های شهری را تنها بخشی از کاربردهای با اهمیت تصاویر و اطلاعات ماهواره‌ای عنوان کرد و افزود: اگر ما بتوانیم محصولات و تولیدات کاربردی در بخش فضایی کشور را به سمت حل مشکلات و چالش‌های کشور هدایت کنیم علاوه بر خدمت‌رسانی مدرن و افزایش سطح رفاه در جامعه، زمینه حفظ و نگهداشت نخبگان این حوزه را نیز فراهم خواهیم آورد.

 رئیس جمهور با تاکید بر اینکه کشور با اتکا به علم و دانش به رشد و تعالی خواهد رسید نه وابستگی به ذخایر نفتی تصریح کرد: قدرت کشور در علم متخصصین و دانشمندان کشور است و ما برای افزایش و ارتقای این قدرت در راستای حل مشکلات کشور و مردم تلاش خواهیم کرد.

پیش از سخنان رئیس جمهور اهم چالش‌ها و ضرورت‌های بخش فضایی کشور و پیشنهادات اجرایی در این زمینه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شهیدی که مزارش سنگ قبر نمی‌پذیرد!
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
۴۵۰ هزار فقره وام ازدواج پرداخت خواهد شد
بمب‌گذاری مقابل پاسگاه پلیس در پاکستان با بیش از ۱۷ کشته و زخمی
کاری که همه را زائر امام حسین (ع) می‌کند
رونمایی علی کریمی از عموی جدید سلطنت‌طلبان
اموال سردار آزمون همچنان در توقیف است
بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار گذرنامه زیارتی صادر شد
۶۷ درصد آمریکایی‌ها با تصمیمات ترامپ علیه ایران مخالف هستند
توطئه خلع سلاح حماس با شکست راهبردی مواجه می‌شود
اعزام بیش از ۶۰۰۰ دانشجوی علوم پزشکی به راهپیمایی اربعین
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
عبور جمعیت ایران از ۸۷ میلیون نفر
راه‌اندازی نخستین مرکز دانش تخصصی بازی‌های رایانه‌ای
سه اتفاق مهم در انتظار استقلال
افشاگری تاریخی علیه رئیس فیفا
کارکرد تراستی‌ها در صادرات انواع محصولات ایرانی
راهنمای خرید آسانسور
بج سینه چگونه ساخته می‌شود؟
قیمت سرویس پکیج شوفاژ دیواری در سال ۱۴۰۵
دیزل ژنراتور مناسب کارخانه | بهترین انتخاب برای تأمین برق صنعتی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top