تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/11/21 - 01:05
کد خبر: 529421

علی ریاحی‌پور؛

رهبری یک تنه مقابل پروژه وفاقیون چپ و راست!

رهبری یک تنه مقابل پروژه وفاقیون چپ و راست!

مساله مذاکره با آمریکا و انعقاد ننگین نامه ای به نام برجام یکی از موضوعات مورد وفاق اصولگرایان و اصلاح طلبان بود. این ائتلاف و پروژه سیاسی به صورت خاص خود را در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ نشان داد و تا به امروز ادامه دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» یادداشت از علی ریاحی‌پور/// مساله مذاکره با آمریکا و انعقاد ننگین نامه ای به نام برجام یکی از موضوعات مورد وفاق اصولگرایان و اصلاح طلبان بود. این ائتلاف و پروژه سیاسی به صورت خاص خود را در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 نشان داد و تا به امروز ادامه دارد. مردم با چشمان خویش دیدند که بزرگان هر دو جناح چه در انتخابات 92 و چه در ایام پیش بردن و تصویب برجام و چه در انتخابات ریاست جمهوری 96 و... چگونه حول برجام و تقدیم منافع ملی به دشمن،اجماع و وحدت گفتمانی کردند! مگر یادمان رفته غش و ضعف رفتن های آقایان در تبریک برجام و فتح الفتوح خواندن آن را؟ تبریک هایی که همان موقع با نهیب رهبری مواجه شد. وفاقیون تشنه مذاکره با آمریکا روزی آن را نوعی مبارزه می‌دانند و روزی آن را وسیله ای برای رفع تحریم! روزی با روتوش انقلابی گری پروژه خویش را دنبال می‌کنند و روزی لخت و عریان! اما در یک چیز مشترک اند؛راهی جز مذاکره و انعقاد و احیای برجام و رابطه با آمریکا نداریم.

اما در مقابل جریان وفاقیون از همان سال 92 جریان انقلابی وجود داشت که اساسا این مسیر را غلط می‌دانست، چه مبتنی بر منویات رهبری و چه مبتنی بر تحقق منافع ملی و آرمان‌های انقلاب اسلامی. این جریان بر مبنای تحلیل دقیقی که از مشکلات کشور و صحنه روابط بین الملل داشت و چشم خود را بر تجارب گوناگون طی کردن مسیر مذاکره با آمریکا و اعتماد به غربی ها نبسته بود، از همان آغازین روزهای شکل گیری زمزمه های بستن با کدخدا،صریح و شفاف مقابل این جریان ایستاد و ذره ای از اصول واقع بینانه اش کوتاه نیامد و البته تاریخ هم نشان داد کدام نگاه درست بود و کدام نگاه پیش بینی کرد که این ره به ترکستان است و علاوه بر آنکه تحریم ها لغو نخواهد شد، وضعیت اقتصادی هم بدتر هم خواهد شد. جریان انقلابی ایستاد و فحش خورد و دهها برچسب سیاسی را به جان خرید اما مثل برخی وفاقیون دوزیست وارانه گفتار خویش را تنظیم نکرد و برای رسیدن به قدرت هم رنگ جماعت نشد.

در ماجرای FATF هم همین صحنه آرایی را شاهد بودیم. بزرگان چپ و راست در آن سال‌ها به یک نقطه رسیدن و آن تصویب لوایح مربوطه در مجلس بود، بسیاری از آقایان مثل ماجرای برجام یا شروع به تایید آن مسیر غلط کردند و یا دو پهلو سخن گفتند و یا در بهترین حالت با سکوت خائنانه خود، به پیش رفتن پروژه دشمن در داخل کمک کردند! جماعتی مذبذب و ملون سیرت که هیچ موقع در بزنگاه های سیاسی تشخیصی دقیق و مبتنی بر منظومه فکری و تصریحات رهبر انقلاب نداشتند!کسانی که هیچ موقع در نقاط بزنگاهی آزمون خود را به خوبی پس ندادند اما همواره جریان انقلابی را متهم به تندروی، افراطی و دلواپس کردند و می‌کنند، جریانی انقلابی در طول 11 سال گذشته به واسطه روشنگری های بزرگان و بدنه اش به خوبی وفاقیون محفلی و گعده ای سیاسی را شناخت و پاسخ آنان را در چند انتخابات اخیر به خوبی داد.

اما پروژه سیاسی وفاقیون دست به دست هم داده دو باند سیاسی قدرت پرست داخلی امروز مثل گذشته فعال‌ و البته وقیح تر شده است. این جریان در انتخابات ریاست جمهوری امسال مثل سنوات قبلی،هم نوا با هم و در مقابل جریان انقلابی حرف از مذاکره با آمریکا و ادامه مسیر نافرجام برجام زد. بعد از پیروزی لبه مرزی جریان وفاقیون در انتخابات دوباره پروژه مذاکره با آمریکا کلید خورد و آنقدر گفتند و گفتند و گفتند تا رهبری انقلاب خود مجبور شدند وارد صحنه شده و مقابل این جریان خطرناک شمشیر بزنند. سکوت و کوتاهی چه کسانی باعث شد رهبری اینطوری صحنه را خالی ببینند؟ چرتکه انداختن چه افرادی باعث شد چنین هزینه ای بر رهبری تحمیل شود و یک‌تنه فریاد بزنند پادشاه لخت است؟ سکوت چه کسانی رهبری را امروز سیبل حملات منافقین داخلی کرده است؟ جریان اصیل انقلابی که چه در انتخابات و چه در طول این شش ماه بارها فریاد زد که حرف زدن از مذاکرات جدید و توافقی دیگر را هم عقل حکم نمی‌کند و هم واقعیت های رفتاری طرف مقابل و هم تجارب گسترده قبلی! پس چه کسانی یا با سکوتشان و یا با همراهی شان با جریان غربگرای داخلی برای دشمن کوچه باز کردند؟

دقیقا همان افرادی که به وظیفه خود در ماجرای رای به تمام کابینه دولت، عدم برخورد با انتصاب ظریف و باقی آقایان دارای فرزندان دوتابعیتی، ابلاغ و اجرای قانون عفاف و حجاب و مطالبه پاسخ به گستاخی تاریخی رژیم صهیونیستی به خاک کشور و استیضاح وزیر اقتصاد و لوایح مربوط به fatf کوتاهی کردند، در نسبت با قضیه مذاکره با آمریکا و بازگشت شرایط سیاسی کشور به یک دهه گذشته هم در همراهی کامل با جریان وفاق، مقابل این جریان نیایستادند و چهره های هر دو جناح روزانه در مواضع خود پالس ضعف و مذاکره برای طرف مقابل میفرستادند. اما جریان انقلابی محکم ایستاد و نگذاشت صدای انقلاب بین ناله های این جماعت گم شود و مثل رهبرشان بازی این جماعت را بهم زد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
به نوبت‌بندی آب نخواهیم رسید
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top