تاریخ انتشار: 00 00 0000 - 00:00:00
کد خبر: 5297

هزینه تونل توحید چقدر شد؟ 320 یا 200 میلیارد

سیدمحمد هادی ایازی در نشست خبری که روز گذشته به مناسبت افتتاح تونل «توحید» برگزار شد، صورت حساب ارائه شده توسط پیمانکار در مورد هزینه ساخت این تونل را 200 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در حال مذاکره با پیمانکار هستیم، اما پیش‌بینی می‌شود هزینه ساخت این تونل از صورت حساب اعلام شده بیشتر و قریب به همان 320 میلیارد تومانی است که پیش از این قالیباف اعلام کرده است.

به گزارش « خبرنامه دانشجویان ایران »به نقل از رجا نیوز، اظهارات روز گذشته سخنگوی شهرداری تهران که سرانجام پس از ماه‌ها در جمع خبرنگاران حاضر شد، پرسش‌های جدیدی درخصوص هزینه نهایی ساخت تونل توحید و افتتاح ناقص این پروژه ایجاد کرده است.

هزینه تونل توحید چقدر شد؟ 320 یا 200 میلیارد

این در حالی است که تفاوت میان صورت حساب اعلام شده از سوی پیمانکار با رقم اعلام شده توسط شهردار تهران 120 میلیارد تومان است و جالب اینجاست که سخنگوی شهرداری به‌جای اینکه به فکر کاهش هزینه‌های ساخت به نفع مردمی باشد که به گفته‌ی او هزینه ساخت تونل از محل دریافت عوارض از آن‌ها تامین و پرداخت شده است، در نقش سخنگوی پیمانکاری که خود در صورت‌حساب اعلامی، رقم 200 میلیارد تومان را اعلام کرده است، ظاهر شده و در اظهاراتی عجیب اعلام می‌کند هزینه ساخت این تونل از صورت حساب اعلام شده بیشتر و قریب به همان 320 میلیارد تومانی است که پیش از این قالیباف اعلام کرده است.

وی در مورد تاخیری که در افتتاح تونل توحید پیش آمده است نیز گفت: برابر تعهد شهروندان، این تونل باید موعد مقرر افتتاح می‌شد که در این راستا از مردم عذرخواهی هم کردیم. صحبت‌ها و انتقادات زیادی در مورد ریزش تونل توحید صورت گرفت که باید گفت در مورد پروژه‌های این چنینی ممکن است مشکلات حادتری نیز ایجاد شود، در عین حال زمانی که خواستیم دیوار رمپ جنوبی تونل را برداریم، گفتند تونل ریزش کرده است. این در حالی است که آنچه مهم است، اجرای چنین پروژه‌های عظیمی است که رسانه‌ها باید با انعکاس خوب از سیاه‌نمایی جلوگیری کنند.

اما بخش جالب توجه دیگر سخنان سخنگوی شهرداری تهران مربوط به مسدود شدن تونل توحید از ساعت 22 تا 6 شش صبح پس از افتتاح آن‌هم به مدت دو ماه بود: احتمالا به مدت دو ماه از ساعت 22 تا شش صبح تونل توحید به منظور انجام اقدامات تکمیلی در راستای زیباسازی داخل آن بسته می‌شود.

این اظهارنظر شایبه تعجیل در افتتاح این تونل قبل از تکمیل نهایی آن را ایجاد می‌کند، چراکه مدت زمان درنظر گرفته شده دو ماهه و هشت ساعت در روز، برای این اقدام که احتمالا بیش از آن نیز به‌طول می‌انجامد، نشان می‌دهد بزرگ‌ترین تونل شهری کشور علی‌رغم افتتاح آن، هنوز تا تکمیل نهایی فاصله دارد.

اگرچه پروژه ساخت این تونل از سرعت قابل قولی در مقایسه با سایر پروژه‌های شهری در مقایسه با گذشته برخوردار بود اما به نظر می‌رسد شفاف‌سازی در زمینه جزئیات قرارداد ساخت و همچنین اعلام میزان باقیمانده از مراحل تکمیل، حق طبیعی شهروندان باشد و این رویکرد رضایت مضاعفی از ساخت این تونل و باز شدن یکی از گره‌های ترافیکی برای تهرانی‌ها ایجاد می‌کند.

سخنگوی شهرداری تهران در بخش دیگری از اظهاراتش در مورد میزان تلفات جانی پروژه تونل توحید نیز به خبرنگاران گفت: یک نفر در همان حادثه ریزش تونل کشته شد که با برگزاری مراسمی از وی تجلیل به عمل آمد. این در حالی است که ممکن است در مسیر اجرای این پروژه اتفاقاتی نیز رخ داده باشد که در مورد آن‌ها حضور ذهن ندارم، اما باید گفت نسبت به سایر پروژه‌های اجرا شده در تهران و کشور میزان تلفات تونل «توحید» بسیار کمتر بوده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
میلیون‌ها نفر در تشییع رهبر شهید، یک مطالبه را فریاد زدند: انتقام
آقای قالیباف! به جای گریه بر پیکر امام شهید، تلاش کنید از «اصول» خارج نشوید
علی‌الاصول راه را از همان ابتدا خطا رفتید
آتش فراق رهبر شهید، جز با تحقق کامل عدل و مجازات عاملان جنایت سرد نخواهد شد
قائد امت اسلامی با استقبال باشکوه مردم خراسان، در پناه امام رضا (ع) آرام گرفت
امت مبعوث‌شده، تشییع رهبر شهید را به خیزش خون‌خواهی تبدیل کرد
از تفاهم اسلام‌آباد تنها جوهر امضاها باقی مانده، نه تعهداتش
به وقت انتقام
بیداری امت اسلامی مهم‌ترین دستاورد انقلاب امام خمینی(ره) است
مکزیک؛ مدعی جدید میزبانی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۹
معاون علمی رئیس‌جمهور: از دانش‌بنیان به قدرت‌بنیان حرکت می‌کنیم
شهادت یک مرزبان در پی حمله هوایی امریکا به مرزهای آبی
آغاز فروش ارز اربعین از شنبه ۲۰ تیر
مشهد در وداعی میلیونی؛ اشک، پرچم و بغض در خیابان‌های منتهی به حرم
تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه
رونمایی پرسپولیس از شهرآبادی
اعلام آمادگی بسیج اساتید برای طرح دعاوی بین المللی انتقام خون امام شهید
نقض ‌قواعد بین‌المللی توسط ‌آمریکا‌ در حمله به زیرساخت‌های حمل‌ونقل
استمرار «بی‌هنجاریِ گرما» طی هفته آتی در اغلب استان‌ها/ هشدار گرمازدگی
۱۴ شهید و ۷۸ مصدوم در تجاوز آمریکا به ۵ استان
قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد
دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برای زائرین رهبر شهید سنگ تمام گذاشتند / اسکان و اطعام بیش از هزار زائر از هفت استان کشور
برپایی موکب «فدا» توسط فعالان اقتصاد دیجیتال در تشییع رهبر شهید
تعیین زمان امتحانات نهایی و کنکور در اختیار مراجع اجرایی است
اتصال هدفمند نخبگان به نیازهای ملی و صنعتی؛ رویکرد جدید بنیاد ملی نخبگان
برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد از ۲۰ تیر به‌صورت «حضوری»
تأکیدات رهبر شهید بر علم و فناوری، اقتصاد دانش‌بنیان را از شعار به یک گفتمان ملی تبدیل کرد
اعلام زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای گروه پرستاری، اتاق عمل و هوشبری
امکان برگزاری آزمون مجدد برای دانشجویان دانشگاه آزاد فراهم شد
پنجمین نشست پایش برنامه پزشکی خانواده برگزار شد
پیشرفت پزشکی نوین در گرو سرمایه‌گذاری در علوم پایه است
آمادگی کامل زیرساخت‌های ارتباطی مشهد برای تشییع و تدفین رهبر شهید
همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد بلامانع شد
آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ در روزهای ۲۵ و ۲۶ تیرماه برگزار می‌شود/ اعلام زمان دریافت کارت ورود به جلسه داوطلبان
با اصل الگوی جدید تغذیه مخالفیم/این طرح ریسک تورم را به دانشجویان منتقل می‌کند
بزرگترین درس رهبر شهید برای کارآفرینان، حل مسئله و تبدیل معضل به فرصت بود
کاهش پذیرش دکتری در برترین دانشگاه‌های آمریکا
عبور از موانع فناوری‌های نرم و تقویت محتوای بومی؛ مصادیق امروز جهاد علمی
آغاز توزیع کارت کنکور ارشد از ۲۲ تیر؛ برگزاری آزمون در ۲۵ و ۲۶ تیر
جزئیات برگزاری آزمون شفاهی فلوشیپ اعلام شد/ رقابت ۱۳۱۸ داوطلب برای پذیرش ۶۸۳ نفر
راه‌اندازی دکتری «ارگونومی» در دانشگاه علوم پزشکی ایران
مهلت ثبت نام ترم تابستان دانشگاه شریف تمدید شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top