تاریخ انتشار: جمعه 1403/11/26 - 10:32
کد خبر: 529808

۳ مونتاژکار خودرو باز هم گران کردند +جدول قیمت ها

۳ مونتاژکار خودرو باز هم گران کردند +جدول قیمت ها

شرکتهای کرمان موتور، مدیران خودرو و بهمن طی یک هفته گذشته و همزمان با ایام سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، برای چندمین بار در سال جاری به بهانه افزایش هزینه های تولید، قیمت برخی محصولات خود را افزایش دادند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در پی افزایش رسمی قیمت برخی محصولات شرکتهای کرمان موتور، مدیران خودرو و بهمن طی یک هفته گذشته، قیمت محصولات این شرکت‌ها در بازار آزاد هم روند افزایشی پیدا کرده است. با این وجود هنوز بازار خودرو با رکورد روبه رو است و خبری از رونق معاملات آنهم در شب عید نیست.

هر چند ادعا می شود، این افزایش قیمت با مجوز سازمان حمایت صورت گرفته است، ولی سازمان حمایت تا الان اعلامیه رسمی درباره صدور مجوز گرانی مجدد به این خودروسازان صادر نکرده است.

در حال حاضر مشکل اصلی خریداران به غیر از افزایش چندباره قیمت ها، تحویل ندادن خودروهای خریداری‌شده در موعد اعلام‌شده از سوی شرکت‌های خودروساز مونتاژکار است. به نوعی فقط این شرکت ها بر طبل افزایش قیمت برای جبران هزینه های خود تمرکز کرده اند و از آن طرف به وعده‌های خود نسبت به مشتریان در بخش تحویل به موقع خودروهای ثبت نامی و خدمات پس از فروش عمل نمی کنند.

مونتاژکاران چقدر گران کردند؟

طبق اطلاعیه منتشرشده گروه بهمن در سامانه کدال، قیمت فیدلیتی پرایم تیپ یک با ۱۵ درصد افزایش، فیدلیتی پرایم تیپ ۲ با ۱۶ درصد، فیدلیتی پرستیژ تیپ یک با ۱۴ درصد و فیدلیتی پرستیژ تیپ ۲ با ۱۳ درصد رشد مواجه شده است. همچنین، دیگنیتی پرایم نیز ۲ درصد افزایش داشته اما قیمت دیگنیتی پرستیژ ۱۴ درصد بالا رفته است.

البته این در حالی است که به قیمت‌های فوق، هزینه‌های مالیات، شماره‌گذاری و بیمه نیز اضافه خواهد شد.

مدیران خودرو هم برای بهمن‌ماه ۱۴۰۳ بار دیگر قیمت محصولات خود را افزایش داده و برخی مدل‌ها رشد چند صد میلیون تومانی را تجربه کرده‌اند. بررسی تغییرات قیمتی نشان می دهد تیگو ۸ پرومکس IE با افزایش ۳۱۰ میلیون تومانی از ۲ میلیارد و ۸۰۹ میلیون تومان به ۳ میلیارد و ۱۲۴ میلیون تومان رسیده است.

X۲۲ پرو دستی با افزایش ۱۰۳ میلیون تومانی، به ۹۶۲ میلیون تومان و X۳۳ کراس اتوماتیک نیز ۲۷ میلیون تومان گران‌ و یک میلیارد و ۸۳ میلیون تومان قیمت گذاری شده است.

X۵۵ پرو رشد ۴۴ میلیون تومانی را تجربه کرده و قیمت آن به یک میلیارد و ۵۱۵ میلیون تومان رسیده است. آریزو ۶ جی تی نیز ۸۲ میلیون تومان افزایش قیمت داشته و به یک میلیارد و ۶۹۶ میلیون تومان رسیده است.

همچنین اف ایکس AWD با افزایش ۵۹ میلیون تومانی، به ۲ میلیارد و ۲۷۳ میلیون تومان رسیده است.

هم‌زمان با مدیران خودرو، کرمان موتور نیز قیمت محصولات خود را افزایش داده و برخی مدل‌های این شرکت با جهش قیمتی مواجه شده‌اند.

قیمت دو مدل پیکاپ کی ام سی T۸ و کی ام سی T۹ به ترتیب ۱ میلیارد و ۸۲۰ میلیون تومان و ۲ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان بود. اما اکنون با اعلام قیمت‌های جدید کارخانه‌ای، خریداران به ترتیب نیاز به بودجه‌ای معادل ۱ میلیارد و ۹۷۰ میلیون تومان و ۲ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان خواهند داشت. از بین این محصولات، بیشترین افزایش قیمت مربوط به کی ام سی T۹ است که با ۱۸۰ میلیون تومان افزایش مواجه شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top