تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/11/28 - 20:37
کد خبر: 530043

زمستان هوش مصنوعی در کشور احساس می‌شود

زمستان هوش مصنوعی در کشور احساس می‌شود

به اعتقاد معاون فناوری و تحول دیجیتال یکی از گروه‌های صنعتی در سال آینده ۳۶ هزار مگاوات کمبود برق داریم و این عدد به معنای آن است که در سال آینده شهرک‌های صنعتی ۲ تا ۳ روز در هفته با قطع برق مواجه می شوند و بیشترین هدر رفت آب در بخش‌های صنعتی و کشاورزی است و حل آن در توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، ایرج کیان پور، معاون فناوری و تحول دیجیتال یکی از گروه‌های صنعتی در پنل چالش‌های هوشمندسازی در شرکت‌های بزرگ از ایده تا اجرا که امروز در همایش هوش مصنوعی و هوشمندسازی صنعتی با همت صندوق پژوهش و فناوری دیجیتال و با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی ریاست‌جمهوری برگزار شد، با بیان اینکه در دنیا صندوق‌ها در حوزه هوش مصنوعی وارد شده‌اند، گفت: حوزه هوش مصنوعی علاوه بر آنکه نیاز به سرمایه‌گذاری زیادی دارد، ایجاد ارزش افزوده در آن نیز زمانبر است؛ از این رو کسب و کارهایی که در این حوزه وارد می‌شوند، باید صبور باشند.

وی با تاکید بر اینکه در ایران رویکرد عجولانه به این حوزه حاکم است، اظهار کرد: در ایران این تصور وجود دارد که در حوزه هوش مصنوعی چوب جادویی وجود دارد که با زدن آن اتفاقات بزرگی بخورد، در حالی که این گونه نیست. در ۴۰ ستاد قبل که در دنیا هوش مصنوعی مطرح شد، به دلیل آنکه در آن زمان چون به توسعه مورد نظر نرسیدند، از لنز فناوری‌های AI اعلام شد که زمستان هوش مصنوعی وجود دارد و هم اکنون زمستان هوش مصنوعی در کشور احساس می‌شود.

کیان پور ادامه داد: علت اینکه گفته می‌شود زمستان هوش مصنوعی در ایران حاکم است، این است که توسعه AI متناسب با میزان سرمایه‌گذاری و ذهنیت مدیران در این حوزه نیست.

معاون فناوری و تحول دیجیتال یکی از گروه‌های صنعتی با تاکید بر اینکه در صنعت هوش مصنوعی نیاز به صبر هست، خاطر نشان کرد: اینکه از هوش مصنوعی چه ارزش افزوده‌ای را انتظار داریم، در کشور مشخص نیست. در حالی که مسائل زیاد زمین مانده در کشور داریم.

وی یکی از این مسائل را ناترازی انرژی نام برد و یادآور شد: در سال آینده 36 هزار مگاوات کمبود برق داریم و این عدد به معنای آن است که در سال آینده شهرک‌های صنعتی ۲ تا ۳ روز در هفته با قطع برق مواجه می‌شوند.

کیان پور اضافه کرد: علاوه بر آن بیشترین هدر رفت آب در بخش‌های صنعتی و کشاورزی است و برای حل آن قطعا هوش مصنوعی می‌تواند کمک مؤثری کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نوری المالکی: برای همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی آمادگی داریم
عراقچی: تسلیم نمی شویم، چون ما ایرانی هستیم
تأیید زمان و مکان دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا از سوی عمان
مادر حاج احمد متوسلیان آسمانی شد
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با همتایان عمانی و عراقی
ارائه گزارش رئیس شورای رهبری حماس از اجرای توافق آتش‌بس غزه به عراقچی
رهبر انصارالله: آمریکا شریک دشمن صهیونیستی در تمامی جنایاتش است
سرگیجه در کاخ سفید؛ وقتی تهدید علیه ایران جواب نمی‌دهد
تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و «ویتکاف»
مسکو: روسیه با وجود تهمت‌های غرب از کوبا و ایران حمایت می‌کند
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
بخشی از نارضایتی مردم ناشی از عملکرد دستگاه‌ها است
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top