تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/11/30 - 11:13
کد خبر: 530176

امیر قطر به تهران می‌آید

 امیر قطر به تهران می‌آید

وزیر امور خارجه کشورمان از سفر امیر قطر به ایران خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سید عباس عراقچی در حاشیه هشتمین کنفرانس روابط خارجی، خلیج فارس در گستره تاریخ در جمع خبرنگاران، با اشاره به سفر امیر قطر به تهران، اظهار داشت: فردا امیر قطر به تهران می‌آید.

وزیرخارجه در مورد شرکت مقامات ایرانی در مراسم‌تشیع شهید نصرالله افزود: تصمیماتی در این ارتباط گرفته شده و مقامات سطح بالا از دستگاه‌های مختلف از دولت و مجلس، نهادهای مختلف و جناح‌های مختلف در این مراسم شرکت می‌کنند.

وی در مورد سفر امیر قطر به تهران و برخی شایعات رسانه‌ای در مورد این سفر نیز گفت: قطر یکی از کشورهای مهم و اثرگذار در حوزه خلیج فارس است. ارتباطات ما با این کشور قدیمی است و تعاملات بین دو کشور در سطح بالایی در جریان بوده است.

عراقچی در این باره ادامه داد: چندی پیش رئیس‌جمهور برای شرکت در نشستی به قطر سفر کرد و در آنجا با امیر قطر نیز دیدار دوجانبه‌ای داشتند.

وی گفت: بحث‌های مهم سیاسی و اقتصادی بین ایران و قطر وجود دارد لذا در این سفر نیز در مورد مسائل منطقه‌ای از جمله موضوع فلسطین و غزه، آخرین تحولات سوریه و یمن و … رایزنی و گفتگو خواهد شد.

وزیر خارجه افزود: در جریان این سفر در مورد مسائل اقتصادی و همکاری‌های مشترک دو کشور در این حوزه نیز رایزنی و گفتگو خواهد شد. امیر قطر شخصیت ارزشمندی است و این سفر در چارچوب تعاملات دو کشور انجام می‌شود.

وزیر امور خارجه در مورد انتظارات ایران از نشست سازمان همکاری اسلامی، تصریح کرد: اولین کاری که باید صورت گیرد، صدای واحد همه کشورها علیه جنایات رژیم صهیونیستی و نسل کشی که در غزه صورت گرفته و در مرحله بعدی علیه توطئه‌هایی است که علیه فلسطین شکل گرفت [که آواره کردن مردم غزه از سرزمین مادری خودشان و کوچ کردن اجباری به کشورهای دیگر است] باید باشد.

عراقچی ادامه داد: کشورهای اسلامی همیشه در این خصوص موضع داشتند و اساساً شکل‌گیری سازمان همکاری اسلامی به خاطر موضوع فلسطین است فلذا که فلسطین یک بحث محوری در سازمان همکاری اسلامی است.

وی خاطرنشان کرد: بعد از صحبت‌هایی که برای کوچ اجباری مردم فلسطین و انتقال به کشورهای دیگر انجام شد، من در تماسی که با وزرای خارجه کشورهای اسلامی داشتم از آنان خواستم که جلسه وزرای خارجه را داشته باشیم تا موضع واحد و نگرانی واحد آنان را به گوش جهانیان و علیه این توطئه‌هایی که شکل می‌گیرد، برسانیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
برگزاری مراسم عزاداری دهه اول محرم در مساجد دانشگاه‌ها +جزئیات
جزئیات تعطیلات تابستانی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد
وام نهضت ملی مسکن به ۸۵۰ میلیون تومان برای ۱۶۰ هزار واحد افزایش یافت
فیلم | پزشکیان: اگر دانشگاهیان به میدان بیایند، از بحران‌ها عبور می‌کنیم
استفاده از اکانت رئیس‌جمهور برای انتشار مواضع ضد مردمی/ رویکرد غیرحرفه‌ای رسانه دولت
ریزش همزمان طلا، سکه و دلار
جزئیات جدید از متن تفاهم آمریکا درباره تنگه هرمز
امکان ارتقای اساتید از طریق آموزش ممکن شد
در لبنان می‌مانیم و به حملات ادامه می‌دهیم!
ایران مانع اعطای دستاورد نمادین به ترامپ شد
هیچ وقت نباید خسته شویم
کنایه طارمی به خبرنگاران!
فیلم | خلاصه بازی ساحل عاج ۱ - اکوادور ۰
توافق ایران و آمریکا حاکمیت لبنان را حفظ می‌کند
نبویان: طرح تنگه هرمز منتفی شده است
خطر ایجاد موج جدید مالباختگان ملکی در اثر اختلال کانون سردفتران در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی
فیلم | خلاصه بازی سوئد ۵ - تونس ۱
ایرانی‌ها از سختی‌ها فرصت درست می‌کنند/ فقط به فوتبال فکر می‌کنیم
فیلم | علامه مصباح یزدی: «نابودی اسرائیل حتمی است»
جنگ و عملیات نظامی در تمامی جبهه ها از جمله لبنان از امشب به صورت فوری و دائمی پایان یافت
ولایتی: ساعت صفر فرارسیده و پرتابگرها آماده می‌شوند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top