تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/12/01 - 14:34
کد خبر: 530324

نرخ جریمه‌های رانندگی افزایش می یابد

نرخ جریمه‌های رانندگی افزایش می یابد

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: تمامی جریمه‌های رانندگی در ایام نوروز یک سوم بیشتر از رقم اصلی اعمال می‌شود و این موضوع در اصلاح جدید آیین نامه تصادفات هم درج شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا در نشست کمیته هماهنگی اجرای طرح های ویژه ترافیکی نوروز ۱۴۰۴ اظهار کرد: نکته مهم موضوع شروع طرح نوروزی است، بار اصلی بر دوش دستگاه‌های امدادی است، منطقی ترین روش این است که ۳۰ روز بودن اسفند را لحاظ کنیم و طرح نوروزی را از ۲۵ اسفند شروع کنیم.

وی گفت: پس بنابراین شروع طرح نوروزی شنبه ۲۵ اسفند تصویب شد و رزمایش نوروزی هم در روز پنجشنبه ۲۳ اسفندماه اجرا می‌شود.

رئیس پلیس راهور فراجا همچنین به معرفی دو پویش دیگر مرتبط اشاره کرد: "پویش بهرفت" توسط سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر و پویش "شش دانگ باشیم" از سوی سازمان جوانان. با این حال، تأکید ما بر هم‌راستایی این پویش‌ها با هدف مشترک نه به تصادف است که خوشبختانه مورد حمایت کامل دولت محترم قرار گرفته است.

حسینی گفت: شنیده هایی هست مبنی بر اینکه تعرفه گمرکی خودروهای برقی گران شود که این موضوع اصلا صحیح نیست، هدف این است مردم خودروی برقی تهیه کنند تا به جای بنزین از برق استفاده کنند، اگر قرار باشد تعرفه این خودروها گران شود چرا دیگر مردم باید این خودروها را تهیه کنند؟

وی خاطرنشان کرد: عمده تصادفات نوروز توسط افراد بومی هر استان انجام می‌شود و زمانی که ما میگوییم میخواهیم با رانندگان متخلف برخورد کنیم هدفمان برخورد با این افراد است نه مسافران نوروزی.

رئیس پلیس راهور بیان کرد: امسال در نوروز ۱۴۰۴ برای اولین بار فاصله طولی خودروها در جاده‌ها سنجیده می‌شود و اگر فاصله وسیله نقلیه با خودروی جلویی کمتر از ۲ ثانیه باشد جریمه می‌شوند و مبلغ جریمه آن هم ۱۵۰ هزار تومان است.

سردار حسینی تاکید کرد: تمامی جریمه‌های رانندگی در ایام نوروز یک سوم بیشتر از رقم اصلی اعمال می‌شود و این موضوع در اصلاح جدید آیین نامه تصادفات هم درج شده است.

وی از شرکت‌های صدور مجوز بار انتقاد کرد ‌و گفت : شرکت‌های باید موظف شوند نسبت به خودروهای خود مسئولیت پذیر باشند و رفتار راننده خود را به صورت لحظه ای رصد کند.

سردارحسینی با اشاره به برخورد شدید پلیس در حادثه تصادف کرمان با مرکز معاینه فنی وشرکت تعاونی مذکور تاکید کرد: این اقدام از این پس با تمامی شرکت‌های و مراکز معاینه فنی انجام خواهد شد و دیگر تعارفی با کسی نخواهیم داشت.

رئیس پلیس راهور گفت: یا از این پس صورت وضعیت دربستی نخواهیم داشت یا اینکه تمامی سرویس ها باید مو به مو تمامی قوانین را رعایت کنند.

وی در پایام گفت: از این پس پلیس به صورت وضعیت دربستی ها رصد کامل و دقیق خواهند داشت و در صورت هرگونه تعارض خودرو بازگردانده خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سخنگوی دولت وارد هرمزگان شد
سردار قاآنی: مسیر پر افتخار مقاومت را ادامه خواهیم داد
مدافع ملی‌پوش از پرسپولیس جدا شد
فیلم| انهدام و جمع‌آوری لاشه پهپاد MQ۹ ارتش تروریست امریکا در عسلویه
کولیوند: بازگشایی بیمارستان ایرانیان دبی باید پیگیری شود
مرادی: «یک ساعت همراهی ملی» مرهمی بر گرمای جنوب و پاسخی به دشمن است
وزیر نیرو: خسارات حملات دشمن را فورا جبران می‌کنیم
وزیر نیرو: آمریکا ۴ خط انتقال ۴۰۰ ‌کیلوولت برق را هدف قرار داد
ورود پژوهشگاه ارتباطات به همکاری های فناورانه «بریکس»
المیادین: وزیر کشور ایران عازم پاکستان است
خسروپناه: صعود تیم ملی به جام جهانی یک صعود پهلوانانه بود
وزیر راه از خطوط ریلی آسیب دیده هرمزگان بازدید کرد
حسنخانی: بازیکنان ایران در جام جهانی عملکرد درخشانی داشتند
مدیر کل راهداری هرمزگان: تمامی جاده‌های هرمزگان باز است
دومین پیروزی برای تیم واترپلو جوانان ایران با غلبه بر هنگ‌کنگ
عملیات انهدام بمب‌های عمل نکرده جنگ رمضان در ارتفاعات تهران
انتقاد آمریکایی‌ها از اقدام فیفا برای فروش چمن ورزشگاه فینال جام جهانی
مشخصات دوربین آیفون ۱۸ پرومکس فاش شد
عراقچی: دشمن اشتباه محاسباتی داشت و تصور مقاومت ایران را نمی‌کرد
جلسه علنی مجلس سه‌شنبه برگزار می‌شود
اعلام فراخوان مشمولان اعزامی مرداد ۱۴۰۵
دستاورد محققان امیرکبیر برای کاهش مصرف انرژی در شبکه‌های ۵G
کارت آزمون دستیاری منتشر شد/فرایند پذیرش داوطلبان
آغاز ثبت‌نام کاروان بزرگ دانشجویی پیاده‌روی اربعین حسینی
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان ۱۴۰۵
پردیس‌های خوابگاهی؛ راهکاری برای ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان:
ماندگاری ۸۲ درصدی نخبگان در کشور؛ ۴۲۰ دانش آموخته برتر جذب شدند
دستور وزیر علوم برای بررسی جابجایی یکی از کارکنان دانشگاه علامه
مقاومت برخی مدیران دانشگاه ها در بازگشت به آموزش حضوری
آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب فردا برگزار می‌شود
جزئیات و نحوه استفاده از مرخصی تابستانی دانشگاهیان اعلام شد
جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد با ترکیب جدید اعضای حقیقی برگزار شد
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
از اجرای طرح نوین تغذیه تا بازسازی روانی-اجتماعی دانشگاه‌ها در دوران پساجنگ
بازدید رهبر شهید از پژوهشگاه رویان نماد قدردانی از جامعه علمی کشور بود
ضربه تازه دولت ترامپ به دانشجویان بین‌المللی
آغاز یازدهمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی
برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵ برای توان‌خواهان و زندانیان
آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ در سلامت و آرامش برگزار شد
پرونده آزمون ارشد ۱۴۰۵ بسته شد
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top