تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/12/01 - 22:40
کد خبر: 530355

استاندار تهران:

استان تهران، مقصد پنجمین سفر استانی رئیس‌جمهور است

استان تهران، مقصد پنجمین سفر استانی رئیس‌جمهور است

استاندار تهران گفت: مقصد پنجمین سفر استانی رئیس‌جمهور، استان تهران است و دور نخست این سفرها از فردا پنج شنبه دوم اسفندماه آغاز می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  محمد صادق معتمدیان، شامگاه چهارشنبه با اشاره به اینکه سفرهای استانی رئیس جمهور محترم به چهار استان کشور انجام شده است، اظهار کرد: مقصد پنجمین سفر استانی رئیس جمهور استان تهران است.

استاندار تهران از آغاز دور نخست سفرهای رئیس جمهور محترم به استان تهران خبر داد و گفت: این سفر از فردا پنجشنبه، دوم اسفندماه با حضور ایشان در شهرستان های شهریار، ملارد و قدس آغاز خواهد شد.

معتمدیان افزود: با عنایت به برنامه ریزی های صورت گرفته، سفر رییس جمهور به شهرستان های استان تهران طی شش مرحله انجام خواهد شد.

این مقام عالی دولت در استان تهران در تشریح جزئیات سفر رئیس جمهور به این استان، عنوان کرد: در مرحله اول این سفر، ایشان ضمن افتتاح چند پروژه، در جلسه نهضت توسعه عدالت فضای آموزشی با مشارکت مردم، نشست با فرهیختگان و نخبگان و همچنین جلسه شورای اداری شهرستان های غرب استان تهران شرکت خواهند کرد.

براساس گزارش استانداری تهران، استاندار تهران بیان کرد: مردم عزیز سه شهرستان شهریار، ملارد و قدس، میتوانند از طریق تماس با سامانه ارتباطی ۱۱۱ و یا سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت به نشانی اینترنتی www.111.ir  مسائل، مشکلات، نظرات و پیشنهادات خود را با ریاست محترم جمهور در میان بگذارند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
افزایش ۱۱۷۳ صندلی در ایستگاه‌های مترو تهران
یک بدعت خطرناک
فیلم | امروز در دانشگاه علامه چه خبر بود؟
در طول کلّ تاریخ شامات، پس از انبیاء و اوصیاء، رَجُلی به عظمت شهید نصرالله سر بلند نکرد
هشدار درباره سالمندی جمعیت
کاروان ایران دوباره طلایی شد
تنگه هرمز در کنترل کامل ایران است
هنر نباید از واقعیت کودک ایرانی فرار کند / تئاتر کودک فقط «حال خوب» نیست
 دادگاه ویژه روحانیت؛ نیاز به اصلاحات اساسی و شفافیت دارد
ملاک عدالت شما چیست؟!
درس فراموش‌شده نصرالله / وقتی خطوط قرمز یکی‌یکی شکسته شد
پروازهای ایران به چین، روسیه و ترکیه ادامه دارد
درمان بی‌خوابی در کُند شدن روند پیری بیولوژیکی موثر است
پیاده‌روی سریع‌تر یا بیشتر؛ کدامیک خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهند
دو شانس برای المپیک و تصمیم درباره پیاتزا
ارتباط هر ۱۰۰ گرم مصرف اضافی غذاهای آماده با افزایش خطر بیماری‌ها
۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند
برخی مقامات خارجی در دیدار با پزشکیان اظهار شرمساری کرده‌اند
شهادت ۵ نیروی پدافند در تأمین امنیت آیین اربعین حسینی امسال
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top