تاریخ انتشار: جمعه 1403/12/03 - 15:30
کد خبر: 530481

عیدی و معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی کی پرداخت می‌شود؟

عیدی و معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی کی پرداخت می‌شود؟

سازمان تأمین اجتماعی با وجود فشارهای مالی اما قرار است تا عیدی و معوقه مربوط به‌ متناسب‌سازی بازنشستگان‌ و‌ مستمری‌بگیران این سازمان را پرداخت کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ کارشناسان می‌گویند دولت ۸۰۰ همت به سازمان تأمین اجتماعی بدهکار است و کاهش جمعیت کشور، پایین آمدن جمعیت نیروی کار و در نهایت کاهش نرخ پشتیبانی در صندوق‌های بیمه‌ای موجب شده تا صندوق‌ تأمین اجتماعی همچون سایر صندوق‌ها با چالش‌های مالی روبرو شود، اما درعین‌حال مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی به برخی از عمده‌ترین مشکلات این سازمان اشاره و تأکید می‌کند که: ما ورشکسته نیستیم، باید به مردم توضیح دهیم تا فکر نکنند سازمان تأمین اجتماعی ورشکسته است یا بدعهدی می‌کند.

مردم باید بدانند دلیل این وضعیت این است که حق بیمه‌ها وصول نمی‌شود و به دلیل شرایط جامعه به ویژه در برابر کارفرمایان، انعطاف نشان داده می‌شود تا فضای اقتصادی کشور آسیبی نبیند.درعین‌حال یکی از خبرهایی که این روزها بازنشستگان منتظر آن هستند پرداخت عیدی است، موضوعی که پیش‌تر محمد محمدی به گمانه‌زنی رسانه‌ها درباره زمان پرداخت عیدی واکنش نشان داد. معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی درباره زمان پرداخت عیدی بازنشستگان تحت پوشش این سازمان، اظهار کرد که در صورت تأمین اعتبار موردنیاز، پرداخت عیدی حدود 4 میلیون و 700 هزار نفر بازنشسته تأمین اجتماعی، امکان‌پذیر خواهد بود و زمان دقیقی برای پرداخت این مبلغ مشخص نشده است.

اما درست چند روز پس از این واکنش، سازمان تأمین اجتماعی به‌تمامی شایعات درباره زمان پرداخت عیدی پایان داد و در اطلاعیه‌ای نوشت:

سازمان تأمین اجتماعی در راستای ایفای تعهدات خود به شرکای اجتماعی، با عنایت به پیش‌بینی منابع موردنیاز به طرق مختلف، عیدی بازنشستگان و مستمری‌بگیران بگیران این سازمان را در روزهای ۱۸ و ۱۹ اسفندماه پرداخت می‌کند.همچنین معوقه مربوط به متناسب‌سازی بازنشستگان تا پایان مهرماه 1403، با تأمین منابع فوق، طی فروردین‌ماه 1404 پرداخت خواهد شد.

پیش‌تر علی دهقان کیا رئیس کانون کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی از عدم همراهی دولت در پرداخت بدهی‌های سازمان نامیم اجتماعی انتقاد کرد و گفت: سال‌های سال است که دولت‌ها ۲۶ قانون حمایتی مصوب کرده‌اند که بار مالی آن را سازمان تأمین اجتماعی متقبل می‌شود به‌طوری که هیئت امنای تأمین اجتماعی تاکید کرده که برای سال جاری دولت ۳۴۱ همت از تأمین اجتماعی خدمات خواهد گرفت درحالی‌که فقط ۱۳۰ همت به این سازمان پرداخت می‌کند.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲ هم ۲۱۴ همت از تأمین اجتماعی خدمات گرفته شده درصورتی‌که ۷۵ همتی هم که قرار بوده به تأمین اجتماعی پرداخت کنند ۲۵ همت پرداخت شده و یا ما حداقل از سایر پرداختی‌ها خبر نداریم.وی عنوان کرد که در سال ۱۴۰۱ هم ۱۴۹ همت خدمات از تأمین اجتماعی گرفته شد و در مقابل فقط ۸۰ همت به این سازمان داده شد بنابراین ناترازی مالی در این سازمان کاملاً مشهود و غیرقابل‌کتمان است.بر اساس مصوبه هیئت دولت، مبلغ عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی ۳ میلیون تومان خواهد بود که این رقم با احتساب عائله‌مندی برای بازنشستگانی که صاحب همسر هستند، ۸۶۰ هزار تومان افزایش می‌یابد و به‌ازای هر فرزند،۳۶۰ هزار تومان به عیدی این افراد اضافه می‌شود‌.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هنر نباید از واقعیت کودک ایرانی فرار کند / تئاتر کودک فقط «حال خوب» نیست
 دادگاه ویژه روحانیت؛ نیاز به اصلاحات اساسی و شفافیت دارد
ملاک عدالت شما چیست؟!
درس فراموش‌شده نصرالله / وقتی خطوط قرمز یکی‌یکی شکسته شد
پروازهای ایران به چین، روسیه و ترکیه ادامه دارد
درمان بی‌خوابی در کُند شدن روند پیری بیولوژیکی موثر است
پیاده‌روی سریع‌تر یا بیشتر؛ کدامیک خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهند
دو شانس برای المپیک و تصمیم درباره پیاتزا
ارتباط هر ۱۰۰ گرم مصرف اضافی غذاهای آماده با افزایش خطر بیماری‌ها
۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند
برخی مقامات خارجی در دیدار با پزشکیان اظهار شرمساری کرده‌اند
شهادت ۵ نیروی پدافند در تأمین امنیت آیین اربعین حسینی امسال
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نبویان: دعوای اصلی آمریکا با ایران بر سر اصل اسلام است
اولیانوف: درباره ایران باید پیوسته به راه‌حلی مبتنی بر مذاکره اندیشید
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور برای افزایش تاب‌آوری فعال شود
مراسم دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله +عکس
قالیباف: قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکاست
عارف: برای عبور از زمستان به همراهی مردم نیاز داریم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top