تاریخ انتشار: شنبه 1403/12/04 - 15:24
کد خبر: 530566

مخالفت یک امام جمعه با دعوت از الجولانی به عراق

مخالفت یک امام جمعه با دعوت از الجولانی به عراق

امام جمعه بغداد با اشاره به این که مساله فلسطین موضوع مرکزی ملت های عرب و مسلمانان است، گفت: برخی از کشورهای عربی از زمان کارتر تاکنون تحت فشار آمریکا با اسرائیل روابط خود را عادی کرده‌اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ آیت‌الله سید یاسین موسوی در خطبه نماز جمعه بغداد با اشاره به این که مسئله فلسطین مسئله مرکزی ملت‌های عرب و مسلمانان است، گفت: برخی از کشورهای عربی از زمان کارتر تاکنون تحت فشار آمریکا با اسرائیل روابط خود را عادی کرده‌اند.

استاد برجسته حوزه علمیه نجف افزود: این کشورها، از جمله مصر در زمان حسنی مبارک، اردن در زمان ملک حسین و امارات و دیگر کشورها، از مسئله فلسطین دست کشیدند، در حالی که این مسئله همچنان در قلب ملت‌های عربی زنده است.

وی در ادامه با بیان این که عادی‌سازی روابط با اسرائیل از روی طمع و ترس بوده است؛ ترس از جنگ و از دست دادن تاج و تخت و محاصره اقتصادی. این کشورها اکنون توسط ایالات متحده آمریکا حمایت می‌شوند اما به خوبی می‌دانند که آمریکا به هیچ عهدی وفادار نمی‌ماند، همان‌طور که تجربه نشان داده است.

آیت الله موسوی از نحوه عادی‌سازی روابط امارات با اسرائیل اظهار تعجب کرد و گفت: این امر تا جایی پیش رفته است که امارات از یک کشور عربی به یک کشور عبری تبدیل شده است.
وی در ادامه گفت: در لبنان جناحی وجود دارد که خواستار عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی است و این جناح را فاقد هیچ گونه اصول و مبانی دانست.

وی با تأکید بر این که عراقی‌ها عادی‌سازی را نخواهند پذیرفت، و بیان داشت: تلاش‌هایی برای بازگشایی دفتر حزب بعث در شمال عراق وجود دارد، و برخی از مسئولان عراقی خواستار نامزدی رغد صدام حسین (دختر صدام) در انتخابات آینده هستند و این تلاش‌ها را تلاشی برای تضعیف عراق دانست.

وی در ادامه اظهار داشت: این مسائل و تهدیدها برای مدت طولانی علیه مردم عراق ادامه داشته است. ما ملتی هستیم که از مرگ هراسی نداریم. جهان شاهد خروج جوانان عراقی پس از فتوای جهاد کفایی مرجع عالی‌قدر حضرت آیت‌الله سیستانی بود و این امر نشان از شجاعت ملت عراق دارد. مردم عراق نظر خود را آشکارا بیان کرده و مخالفت با بازگشت حزب بعث و پیروانش را به طور واضح اعلام کرده اند.

استاد برجسته حوزه علمیه نجف در ادامه گفت: عراق با دیگر کشورهای عربی که تسلیم دستورات آمریکا هستند متفاوت است. ترامپ امروز از اردن و مصر می‌خواهد که فلسطینی‌ها را اسکان دهند تا او کنترل غزه را به دست بگیرد و این اتفاق تنها به دلیل ضعف امت و عدم عزت نفس آن رخ داده است.

وی همچنین در مورد دعوت ابومحمد الجولانی به عراق، گفت: الجولانی یک تروریست است که تعداد زیادی از فرزندان عراق را کشته و دادگاه عراق حکم اعدام او را صادر کرده است. چگونه ممکن است عراق در این مرحله میزبان او باشد.

آیت‌الله سید یاسین موسوی با اشاره به تلاش‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی برای نابودی شیعیان لبنان گفت: رزمندگان شیعه لبنان، صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها را شکست خواهند داد.

امام جمعه بغداد در پایان با اشاره به مراسم تشییع پیکر مطهر سید حسن نصرالله اظهار داشت: تشییع سید شهدای امت، حسن بن حسین، اعلام قدرت امت و پاسخی به توهمات آمریکایی-صهیونیستی خواهد بود. این تشییع با تمام تشییع‌های قبلی متفاوت است، زیرا نشان‌دهنده قدرت امت و رد باطل است و پس از تشییع سید نصرالله، همه خواهند فهمید که چه کسی حاکم منطقه خواهد بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کالابرگ گروه اول فردا شارژ می‌شود
قهرمانی دانش‌آموزان ایرانی در مالزی
زنی که صدای خاموش ایران را زنده کرد
از استالینگراد تا هرمز؛ روایت شکست متجاوزان
وقتی «رساندنِ نفت» از خودِ «نفت» گران‌تر می‌شود!
مطالبه‌گری حق دانشجوست، آشوب نه/ اجازه نمی‌دهیم دانشگاه به سکوی آشوب تبدیل شود
حضرت مریم(س) فقط الگوی زنان نیست
احساس تنهایی می‌تواند عمرتان را ۶ سال کوتاه‌تر کند
مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم
برای برافراشته ماندن پرچم ایران می‌جنگیم
پیمان مکه از آغاز تعهدات دفاع مشترک برای حمایت از عربستان خبر داد
برگزیدگان بخش‌های فیلم کوتاه و بین‌الملل جشنواره کودک معرفی شدند
ادعای دوباره ترامپ درباره گفتگو با ایران
ونس: سندی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای‌دبی وجود ندارد
هوش مصنوعی مهارت‌های سینما را بازتعریف می‌کند
یک شهید و چند زخمی در حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به غزه
قالیباف: قفقاز نباید به محل رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های خارجی تبدیل شود
صادق: طی دو هفته ضوابط احداث پناهگاه بازنگری می‌شود
سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری‌ بزرگتری برای آنها در پی دارد
هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های صهیونیست از لندن
آیین گرامیداشت پرچم مقدس ایران در دانشگاه شریف +عکس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top