تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/12/05 - 10:34
کد خبر: 530656

حاجی دلیگانی: به نمایندگان مجلس فشار می‌آورند از استیضاح همتی صرف نظر کنند

حاجی دلیگانی: به نمایندگان مجلس فشار می‌آورند از استیضاح همتی صرف نظر کنند

حسینعلی حاجی دلیگانی در صحبت‌هایی از فشار بعضی افراد به نمایندگان برای صرف نظر از استیضاح وزیر اقتصاد خبر داد که با واکنش مهرداد لاهوتی مواجه شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حسینعلی حاجی‌دلیگانی، نماینده شاهین شهر در مجلس در جریان جلسه علنی امروز در تذکری، گفت: این روزها تماس‌های بسیار زیادی با ما و همکاران برقرار می‌شود. باید از دقت و بصیرت نمایندگان دوره دوازدهم تشکر کنیم.

وی افزود: وقتی رئیس سازمانی نزدیک به ۷۵ نفر از نمایندگان را دعوت می‌کند و تنها تعداد کمی از آن‌ها، به اندازه انگشتان یک دست، شرکت می‌کنند، این موضوع قابل تأمل است.همان کسانی که شرکت کردند نیز هدیه‌های دریافتی را به دستگاه‌های نظارتی ارائه کردند.

این نماینده مجلس ادامه داد: معاونین بانک‌ها و بانک مرکزی و بعضا استانداران تماس می‌گیرند و به همکاران ما فشار می‌آورند که از استیضاح وزیر اقتصاد صرف‌نظر کنند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر، تعداد امضاها به ۱۰۲ رسیده و برخی اعلام کرده‌اند که حتی روز استیضاح رأی خود را منتشر خواهند کرد.

حاجی‌دلیگانی مطرح کرد: نمایندگان وزارت اقتصاد نیز در تماس هستند و می‌خواهند به نمایندگان قول و وعده دهند، اما باید به نمایندگانی که تحت تأثیر قرار نمی‌گیرند، آفرین گفت. تمام هم و غم نمایندگان در حال حاضر، بحث اقتصاد است.ما تا آخر ایستاده‌ایم و ان‌شاءالله کاری خواهیم کرد که در پیشگاه ملت ایران روسفید باشیم.

در ادامه مهرداد لاهوتی نماینده لنگرود در تذکری در انتقاد از صحبت‌های حاجی‌دلیگانی، گفت:استیضاح حق نمایندگان است و نه در این مجلس بلکه در مجالس گذشته هم اتفاق افتاده و آقای حاجی دلیگانی حق داشتند که استیضاح را پیگیری کنند، اما حق نداشتند به نمایندگان توهین کنند، به ما که چهار دوره است در مجلس هستیم توهین کردند.

لاهوتی خطاب به هیات رئیسه گفت: آقای حاجی‌دلیگانی با صحبت‌هایشان به نمایندگان توهین کردند و شما باید به ایشان تذکر می‌دادید!

وی خاطرنشان کرد: شان نمایندگان و قوه مقننه را با این حرفشان له کردند و باید از نمایندگان عذرخواهی کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نوری المالکی: برای همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی آمادگی داریم
عراقچی: تسلیم نمی شویم، چون ما ایرانی هستیم
تأیید زمان و مکان دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا از سوی عمان
مادر حاج احمد متوسلیان آسمانی شد
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با همتایان عمانی و عراقی
ارائه گزارش رئیس شورای رهبری حماس از اجرای توافق آتش‌بس غزه به عراقچی
رهبر انصارالله: آمریکا شریک دشمن صهیونیستی در تمامی جنایاتش است
سرگیجه در کاخ سفید؛ وقتی تهدید علیه ایران جواب نمی‌دهد
تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و «ویتکاف»
مسکو: روسیه با وجود تهمت‌های غرب از کوبا و ایران حمایت می‌کند
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
بخشی از نارضایتی مردم ناشی از عملکرد دستگاه‌ها است
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top