تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/12/09 - 10:52
کد خبر: 531099

هالوی: به طور جدی به بمباران تشییع حسن نصرالله فکر کردیم

 هالوی: به طور جدی به بمباران تشییع حسن نصرالله فکر کردیم

رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم به شکل جدی به بمباران هوایی مراسم تشییع پیکر شهید سید حسن نصرالله فکر کرده بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ هرتزی هالوی، رئیس ستاد کل ارتش اشغالگر، اشاره کرده که ارتش این رژیم گزینه حمله به مراسم تشییع شهید سید نصرالله را مورد بررسی قرار داده است.

طبق گزارش این شبکه، هرتزی هالوی، اوایل این هفته در جمع دانشجویان تیپ یکم پیاده‌نظام سخنرانی کرده و به این موضوع اشاره کرده که ارتش صهیونیستی به‌طور جدی به حمله به مراسم تشییع شهید سید حسن نصرالله فکر می‌کرده است.

این شبکه همچنین نقل کرد که هالوی در سخنان خود گفته است: «من برای مدت 10 تا 15 دقیقه در ماشین بودم و مشورت می‌کردم. حدس می‌زنید در چه موردی؟ درباره مراسم تشییع نصرالله... ما تردید داشتیم [که به آن‌جا حمله کنیم]». سپس او خطاب به حضار پرسیده است: «در مورد چه چیزی تردید داشتیم؟» و پاسخ دریافت کرده: «حمله.» هالوی لبخند زده و گفته است: «متوجه شدم. چه کسی با این کار موافق است؟».

روز یکشنبه گذشته، جمعیت عظیمی که در تاریخ لبنان سابقه نداشت، از شهروندان لبنانی و دیگر حامیان مقاومت از کشورهای دیگر برای تشییع پیکر شهید حسن نصرالله و شهید هاشم صفی‌الدین، در مجموعه ورزشی بیروت گرد هم آمدند. این مراسم با حضور شخصیت‌های برجسته سیاسی از لبنان و کشورهای مختلف جهان و تعداد زیادی از خبرنگاران برگزار شد.

در این مراسم هم‌زمان با عبور پیکرهای شهید حسن نصرالله و هاشم صفی‌الدین در جریان مراسم تشییع، چهار فروند جنگنده «اف-16» اسرائیلی در ارتفاع پایین بر فراز مجموعه ورزشی بیروت پرواز کردند که با فریادهای مرگ بر اسرائیل تشییع‌کنندگان همراه شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نوری المالکی: برای همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی آمادگی داریم
عراقچی: تسلیم نمی شویم، چون ما ایرانی هستیم
تأیید زمان و مکان دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا از سوی عمان
مادر حاج احمد متوسلیان آسمانی شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top