تاریخ انتشار: شنبه 1403/12/11 - 08:02
کد خبر: 531185

تحلیل یک پروژه خطرناک علیه هویت ملی ایران؛

محسن برهانی و بازی در زمین تجزیه‌طلبان

محسن برهانی و بازی در زمین تجزیه‌طلبان

در حالی که زبان فارسی قرن‌ها عامل انسجام ملی ایرانیان بوده، برخی با طرح ادعاهای نادرست درباره محرومیت زبانی اقوام در حال پیشبرد یک پروژه خطرناک هستند. محسن برهانی با انتشار توییتی به این جریان دامن زده، اما واقعیت آن است که این‌گونه مطالبات، تنها گامی در مسیر فدرالیسم و در نهایت، تجزیه ایران است. همزمان، مواضع برخی مسئولان درباره «افزایش اختیارات استان‌ها» و نشست‌های مشکوک با جریان‌های تجزیه‌طلب، نگرانی‌ها را دوچندان کرده است. آیا این دومینوی خطرناک متوقف خواهد شد؟

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در روزهای اخیر، محسن برهانی، توییتی منتشر کرده که در آن مدعی شده اقوام ایرانی به خواندن و نوشتن زبان مادری خود مسلط نیستند و این مسئله ناشی از عدم اجرای اصل ۱۵ قانون اساسی است. او با این توییت، به ظاهر دغدغه زبان‌های محلی را مطرح کرده، اما در واقع، خواسته یا ناخواسته، به یک پروژه‌ خطرناک علیه هویت ملی ایران دامن زده است.

تصویر توییت منتشر شده را در ادامه می‌بینید:

هجمه به زبان فارسی؛ مقدمه‌ای برای تجزیه

زبان فارسی به‌عنوان زبان ملی و رسمی ایران، مهم‌ترین عامل انسجام اقوام ایرانی در طول تاریخ بوده است. این زبان، پلی میان فرهنگ‌های مختلف در داخل کشور ایجاد کرده و مانع از فروپاشی هویت ملی شده است. اما مدتی است که جریانی خزنده در تلاش است، اصل وحدت ملی را هدف بگیرد.

این جریان می‌تواند یک پروژه خارجی باشد که در پی قطع ارتباط اقوام ایرانی با یکدیگر است. هدف اصلی این پروژه، ایجاد تفرقه میان اقوام و فدرالیسم و درنهایت تجزیه کشور است.

دومینوی خطرناک تجزیه‌طلبی

اگر پیشنهاد برهانی و امثال او اجرا شود، بیست سال دیگر در ایران، اقوامی خواهیم داشت که حتی نمی‌توانند با مردم شهر مجاور خود ارتباط برقرار کنند. در بسیاری از شهرها، به دلیل ترکیب جمعیتی متنوع، حتی اهالی یک شهر هم نخواهند توانست با یکدیگر صحبت کنند. این دقیقاً همان چیزی است که استعمارگران برای کشورهای هدف خود طراحی می‌کنند: ایجاد جوامع چندپاره و بی‌ارتباط که در نهایت، به آسانی قابل کنترل و مدیریت از بیرون باشند.

مسئله زمانی نگران‌کننده‌تر می‌شود که بدانیم برخی مقامات دولتی نیز به این جریان میدان داده‌اند. رئیس‌جمهور کشور جلسه‌ای با برخی افراد دارای گرایش‌های تجزیه‌طلبانه برگزار کرده است. اخیراً نیز معاون اول رئیس‌جمهور از افزایش اختیارات استان‌ها سخن گفته است. این‌ها در کنار هم، یک تصویر خطرناک را ترسیم می‌کند: برخی در تلاشند که ایران را به سمت فدرالیسم سوق دهند.

افزایش اختیارات استان‌ها، در ظاهر، به معنای بهبود مدیریت منطقه‌ای است، اما در عمل، به تضعیف حاکمیت یکپارچه ملی و فراهم شدن زمینه برای شکاف‌های قومی منجر خواهد شد.

هوشیاری در برابر پروژه‌های مشکوک

هجمه به زبان فارسی، تلاش برای فدرالیسم و میدان دادن به جریان‌های تجزیه‌طلب، همگی حلقه‌های یک زنجیره خطرناک هستند که هدف آن، ضربه زدن به تمامیت ارضی ایران است. این اظهار نظرها نباید ساده انگاشته شوند، بلکه باید با هوشیاری و قاطعیت در برابر آن‌ها ایستاد. زبان فارسی، نه‌تنها یک ابزار ارتباطی، بلکه میراث تاریخی و عامل وحدت ملی ماست. هر کس که بخواهد این میراث را تضعیف کند، در واقع در زمین دشمن بازی کرده و خیانتی بزرگ به ایران مرتکب شده است.

گزارش از امیر صفره

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top