تاریخ انتشار: شنبه 1403/12/11 - 10:20
کد خبر: 531210

گردنکشی در مقابل قانون در هلدینگ خلیج فارس؟!

 گردنکشی در مقابل قانون در هلدینگ خلیج فارس؟!

در روزهای گذشته وضعیت یکی از مدیران هلدینگ خلیج فارس و وابستگی او با اعضای گروهک منافقین خبرساز شد و یکی از نمایندگان عضو کمیسیون امنیت ملی نسبت به حضور این فرد با استعلام امنیتی منفی متذکر شده و بر اساس آن وزیر نفت دستور عزل وی را داده بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علی رغم اینکه در روزهای گذشته وضعیت یکی از مدیران هلدینگ خلیج فارس و وابستگی او با اعضای گروهک منافقین خبرساز شد و یکی از نمایندگان عضو کمیسیون امنیت ملی نسبت به حضور این فرد با استعلام امنیتی منفی متذکر شده و بر اساس آن وزیر نفت دستور عزل وی را داده بود، این فرد با گردنکشی در مقابل قانون و دستور وزیر امروز در سفر محمد شریعتمداری مدیرعامل هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس به ماهشهر در ردیف بالای جلسات حضور پیدا کرده تا نشان دهد که به تذکرات و دستور وزیر و همچنین نظر نهادهای امنیتی وقعی نخواهد نهاد.

این حضور همراه شریعتمداری در سفر ماهشهر علی رغم اینکه او هیچ مسئولیتی در ماهشهر ندارد و همچنین نهادهای قانونی منتظر عزل او هستند این پیام را مخابره می‌کند که ترتیبات قانونی در کشور دیگر اعتبار قبلی را ندارد و یک فرد بدون تجربه و متولد ۶۸ می‌تواند برای آنها گردنکشی و رخ نمایی کند.

باید دید پاسخ نهادهای امنیتی به این اتفاق و توهین آشکار چیست؟

گفتنی است همزمان با این مسائل، همزمان در خبری دیگر در ارتباط با نفوذ حلقه نفاق، سردبیر یک سایت نزدیک به نهادهای امنیتی در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: این روزها چند سر شبکه تولید نفاق و نفرت در فضای مجازی گرفتار قانون شده‌اند و تحقیقات امنیتی و قضایی در مورد آن‌ها در حال انجام است که زوایای تاریکی از اتفاقات ماه‌ها و حتی سال‌های اخیر را روشن خواهد کرد. 

‏شبکه‌ای که با نفوذ در جریان‌های مختلف فعال در فضای مجازی از برانداز تا اکانت‌هایی در پوشش‌ تفکر انقلابی، یک هدف را دنبال می‌کردند و آن ضربه به ارکان و اساس نظام و اقتدار و حاکمیت کشور بود. 

باید دید ارکان نظام درباره حضور چنین مصادیقی در دستگاه پولسازی نظام و همچنین نفوذ در شبکه های مدیریتی نظام چه واکنشی خواهند داشت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ال‌نینو بیشترین اثر را در پاییز دارد
صادق: ۷۰۰ هزار متقاضی واقعی در انتظار مسکن هستند
تغییر مسیر هواپیمای نتانیاهو به آمریکا به دلایل امنیتی
آمادگی ۲۶ درصد داوطلبان جان فدا برای کار نظامی
افتتاحیه کنگره بین‌المللی پزشکی هسته‌ای در تبریز +عکس
هشدار وزیر علوم درباره دیکتاتوریِ نامرئی حاصل از هوش مصنوعی
روایت جدید از هزینه‌کرد ۱.۵ میلیارد تومانی در شرکت بارز/چرا هزینه مراسم به حساب مدیر حراست واریز شد؟
دویست شب مجاهدت مردم خیابان
هدف‌گیری امنیت ملی در شرایط جنگی
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
موضع دوباره زلنسکی علیه ایران
تراکتور از روی پرسپولیس پرواز کرد
قهرمان‌سازی از خلبان آمریکایی، سفارشی بود
احسان خاندوزی رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی شد
حملات یمن فرودگاه ابها را به تعطیلی کامل کشاند
انهدام چهارمین فروند MQ-۱ در تنگه هرمز
حقوق اعضای هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی شریف افزایش یافت
بانک مرکزی باید برای مهار نوسانات ارزی از انفعال خارج شود/ هیچ خلا قانونی برای کنترل نرخ ارز وجود ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top