تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/12/15 - 00:48
کد خبر: 531545

حماس: به گزینه مقاومت تا آزادی فلسطین پایبند خواهیم ماند

حماس: به گزینه مقاومت تا آزادی فلسطین پایبند خواهیم ماند

جنبش حماس در واکنش به شهادت «ایسر السعدی» تاکید کرد که به گزینه مقاومت تا ریشه‌کنی اشغالگران و آزادی فلسطین پایبند خواهد ماند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا؛ جنبش مقاومت اسلامی حماس روز سه‌شنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: اشغالگران جنایتکار همچنان از گزینه بمباران هوایی استفاده می‌کنند و این در شرایطی است که ارتش رژیم اشغالگر در برابر ایستادگی نیروهای مقاومت در کرانه باختری با شکست مواجه شده تا جایی که در جنایتی جدید، ایسر السعدی، از فرماندهان برجسته القسام در جنین که چندین بار در گذشته از تلاش اشغالگران برای ترور وی نجات یافته بود هدف قرار گرفت.

حماس اشاره کرد: ما شهادت ایسر السعدی فرمانده مجاهد گردان‌های القسام که در درگیری‌های مسلحانه با نیروهای اشغالگر اسرائیلی در منطقه شرقی جنین به شهادت رسید را تسلیت گفته و تاکید می‌کنیم که به گزینه مقاومت تا ریشه کن شدن اشغالگران و آزادی فلسطین پایبند خواهیم ماند.

در بیانیه حماس آمده است: مقاومت شجاع ما در جنین همچنان به مقابله با تجاوزات اشغالگران که در منطقه شرقی و اماکن اطراف آن برای سومین بار از آغاز عملیات نظامی در شمال کرانه باختری توسعه یافته ادامه می‌دهد و هرگز سیاست ترور نمی‌تواند مقاومت رو به افزایش و خشم مردمی در برابر اشغالگران و شهرک نشینان را محدود کند.

حماس اعلام کرد: خون شهید السعدی و خون شهدای ملت فلسطین همچنان شعله نورانی در راه آزادی باقی خواهد ماند و عاملی پیش برنده برای واکنش به جنایت اشغالگران علیه مردم فلسطین در کرانه باختری و نوار غزه خواهد بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top