تاریخ انتشار: جمعه 1403/12/17 - 09:02
کد خبر: 531737

چاپ دوم «قاعده بازی» در ویترین کتابفروشی‌ها

 چاپ دوم «قاعده بازی» در ویترین کتابفروشی‌ها

رمان تحسین‌شده «قاعده بازی» از فیروز زنوزی جلالی توسط انتشارات امیرکبیر در زمستان ۱۴۰۳ به چاپ دوم رسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ پس از سال‌ها، رمان «قاعده بازی» نوشته فیروز زنوزی جلالی دوباره روانه بازار نشر شد. این اثر که نخستین‌بار در سال ۱۳۷۸ منتشر شد، به دلیل روایت منحصر‌به‌فرد، فضاسازی‌های دقیق و شخصیت‌پردازی‌های عمیق، به سرعت به یکی از آثار شاخص ادبیات معاصر ایران تبدیل شد.

«قاعده بازی» داستانی پیچیده و چندلایه است که با زبانی پرکشش و موجز، خواننده را در دنیایی پر از تعلیق و ابهام قرار می‌دهد. زنوزی جلالی در این رمان از روایتی خطی با ساختاری نوین استفاده کرده که در داستان‌نویسی فارسی کمتر دیده می‌شود.

این رمان نه‌تنها برنده جایزه کتاب سال ۱۳۷۸ شده، بلکه انجمن قلم ایران نیز آن را شایسته تقدیر دانسته و در نخستین دوره جایزه جلال آل احمد تحسین شده است. حالا، پس از بیش از دو دهه، چاپ دوم این رمان با ۵۰۰ نسخه توسط انتشارات امیرکبیر منتشر شده است.

در این رمان، ماجرا‌های شخصیت‌های مختلف در قالب بخش‌هایی، چون «روز روباه»، «شب روباه»، «روز شغال»، «شب شغال»، «روز گرگ» و «شب پلنگ» روایت می‌شود. این عناوین نمادین، بیانگر نگاه تمثیلی به شخصیت‌ها و موقعیت‌های داستانی هستند که خواننده را در مسیر درک بهتر داستان همراهی می‌کنند.

زنوزی جلالی با توصیف‌های دقیق و فضاسازی‌های وهم‌آلود، دنیایی خلق می‌کند که در آن، مرز میان خیر و شر، حقیقت و توهم، و بازی و واقعیت محو می‌شود. سبک روایی خاص و شخصیت‌های چندوجهی «قاعده بازی» را به اثری کم‌نظیر در ادبیات داستانی ایران تبدیل کرده است.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

«سخت‌ترین لحظه‌ها، همان‌هایی هستند که باید تصمیم بگیری. لحظه‌هایی که می‌دانی یک انتخاب، می‌تواند همه چیز را تغییر دهد. آنجا که دیگر برگشتی نیست، آنجا که تنها راه، رفتن است؛ رفتن به دل تاریکی، به دل ناشناخته‌ها…»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
به نوبت‌بندی آب نخواهیم رسید
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top