تاریخ انتشار: شنبه 1403/12/18 - 17:25
کد خبر: 531861

سریال تاسیان همچنان مجوز انتشار ندارد

سریال تاسیان همچنان مجوز انتشار ندارد

بنابر اعلام روابط عمومی ساترا، پخش قسمت چهارم سریال تاسیان فاقد مجوز انتشار است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ به گفته روابط عمومی ساترا، هر سریال و برنامه ای که در شبکه نمایش خانگی منتشر می‌شود بنا به فرآیندی که در درگاه ملی مجوزها تصویب و ابلاغ شده است به اخذ چهار مجوز نیاز دارد که به ترتیب عبارتند از مجوز طرح اولیه، مجوز فیلمنامه، مجوز تولید و مجوز انتشار.

سریال تاسیان مجوز طرح اولیه را اخذ نموده است اما فیلمنامه این سریال که ظاهراً یک داستان عاشقانه و در واقع یک روایت سیاسی و تاریخی است نیاز به اصلاحات جدی دارد که طی جلسات متعدد به عوامل تولید اعلام شد و به دلیل عدم اجرای اصلاحات، تا کنون موفق به اخذ مجوز فیلمنامه از ساترا نشده است.

این اثر بدون داشتن مجوز فیلمنامه بصورت غیرقانونی تولید شده و بدون اخذ مجوز انتشار بصورت غیرقانونی انتشار یافت و منجر به صدور حکم قضایی دادسرای تهران و انتشار اطلاعیه در خبرگزاری میزان شد مبنی بر اینکه " پخش سریال تاسیان که اخیراً چند قسمت آن منتشر شده است، به دلیل نداشتن مجوز تولید و پخش متوقف شد."

علی رغم اینکه فیلمنامه‌ی اصلاح شده همچنان دارای اشکالات متعدد محتوایی و تاریخی است و مجوز فیلمنامه صادر نشده است و با وجود حکم قضایی، قسمت چهارم این سریال منتشر شده است.

روابط عمومی ساترا در پاسخ به این سوال که چگونه اثری که مجوز تولید نداشته است تولید شده است اعلام کرد: سریال تاسیان صرفاً مجوز طرح تولید داشته است و مجوز تولید فیلمنامه به دلیل عدم اعمال اصلاحات اعلام شده از سوی شورای صدور مجوز ساترا صادر نشده بود و باید نیروی انتظامی به این سوال پاسخ دهد که چه طور سریالی که مجوز تولید فیلمنامه نداشته است مجوز فیلم برداری دریافت کرده است؟

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ کس!
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top