تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/12/20 - 16:51
کد خبر: 532036

کاهش خدمت سربازی دانشجویان خوزستان با ارائه طرح‌های پژوهشی

کاهش خدمت سربازی دانشجویان خوزستان با ارائه طرح‌های پژوهشی

مدیر پژوهش دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی خوزستان گفت: دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری با ارائه طرح های پژوهشی با اولویت های انتظامی شهر، از کسری خدمت از ۲ تا ۱۸ ماه بهره مند می‌شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ مجتبی مروج؛ سرپرست دانشگاه پیام نور خوزستان در جلسه با دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی خوزستان اظهار داشت: حمایت از طرح های تحقیقاتی جزو اولویت‌های دانشگاه است.

وی با اشاره به رویکرد دانشگاه در تسهیل روابط بین دانشگاه و صنعت افزود: ایجاد تفاهم همکاری دانشگاه و صنایع به پویایی و قوام تصمیمات کمک میکند و این آمادگی است که براساس نیازهای صنایع و جامعه تفاهم پژوهشی داشته باشیم.

مروج ادامه داد: دانشگاه پیام نور بیش از 30 واحد در گستره خوزستان دارد و این تنوع و گستردگی یک فرصت است که بتواند در عرصه ها و شهرستان های مختلف براساس نیاز مدیر تربیت کند.

 در ادامه سرهنگ رضا فر؛ رئیس دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان خوزستان با اشاره به ایجاد تفاهم با دانشگاه پیام نور گفت: تفاهم با مرکز علمی با همدیگر گامی مثبت جهت حل مسایل است.

سرهنگ موسوی؛ مدیر پژوهش دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان خوزستان افزود: دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری می‌توانند با ارائه طرح های پژوهشی با اولویت های انتظامی شهر، از کسری خدمت از 2 ماه تا 18 ماه بهره مند گردند.

مدیر پژوهش دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان خوزستان بیان داشت: از پایان‌نامه‌های دانشجویی تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور حمایت مادی و معنوی می‌کنیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top