تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/12/21 - 10:42
کد خبر: 532115

AFC: رونالدو و دوران عامل درخشش النصر مقابل استقلال بودند

AFC: رونالدو و دوران عامل درخشش النصر مقابل استقلال بودند

سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا در گزارشی به دیدار تیم های استقلال ایران و النصر عربستان پرداخت و از دو ستاره تیم سعودی تمجید کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ تیم‌های فوتبال استقلال ایران و النصر عربستان در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا شامگاه دوشنبه ۲۰ اسفند و در ورزشگاه اول پارک شهر ریاض رو در روی هم قرار گرفتند که این دیدار در پایان با دو گل جان دوران و یک گل کریستیانو رونالدو با نتیجه ۳ بر صفر به سود میزبان خاتمه یافت تا استقلال که تنها نماینده باقی مانده از ایران در این مسابقات بود خداحافظی تلخی داشته باشد.

سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا AFC در رابطه با این بازی نوشت: النصر که به دنبال نخستین قهرمانی خود در این رقابت‌ها است، با برتری ۳ بر صفر در مجموع دو دیدار به مرحله یک‌چهارم نهایی صعود کرد و حریف خود را در قرعه‌کشی روز دوشنبه خواهد شناخت.

رونالدو که بازی رفت بدون گل در تهران را به دلیل غیبت از دست داده بود، به ترکیب اصلی بازگشت و جان دوران و سادیو مانه نیز از جناحین او را حمایت می‌کردند.

با این حال، استقلال بازی را بهتر آغاز کرد و در دقیقه دوم اولین شوت در چارچوب را زد؛ جایی که مهران احمدی از سمت راست وارد محوطه جریمه شد، اما ضربه کم‌جان او را دروازه‌بان النصر بنتو، به راحتی مهار کرد.

النصر به تدریج بازی را در اختیار گرفت و با ارسال‌های متعدد به سمت رونالدو، حملات خود را پیش برد. در دقیقه نهم، دوران از پاس اشتباه سید حسین حسینی نهایت استفاده را برد و با ضربه‌ای هوشمندانه، توپ را از روی سر دروازه‌بان استقلال وارد دروازه کرد.

حسینی در دقیقه ۱۸ ضربه آزاد رونالدو را مهار کرد، اما تلاش‌های ستاره پرتغالی سرانجام نتیجه داد. او با قطع پاس اشتباه رافائل سیلوا، توپ را به مانه رساند که با خطای زبیر نیک‌نفس در محوطه جریمه متوقف شد و رونالدو این پنالتی را به گل تبدیل کرد.

النصر می‌توانست در دقیقه ۳۴ اختلاف را بیشتر کند، اما ضربه سر محمد الفتیل روی ارسال مارسلو بروزوویچ به بیرون رفت و رونالدو نیز پس از دریافت پاس بروزوویچ، ضربه‌اش را به تور کنار دروازه زد.

استقلال در دقایق پایانی نیمه اول ضربه سختی دریافت کرد؛ مهران احمدی به دلیل دریافت کارت زرد دوم و خطا روی الفتیل از زمین اخراج شد تا امیدهای آبی‌پوشان برای بازگشت به بازی کمرنگ شود.

با آغاز نیمه دوم، استقلال جلال‌الدین ماشاریپوف، هافبک سابق النصر، را وارد زمین کرد، اما النصر همچنان برتری خود را حفظ کرد. در دقیقه ۴۸، حسینی شوت سنگین بروزوویچ را مهار کرد و دو دقیقه بعد، دوران با شوتی از موقعیتی مشابه، توپ را به تیر دروازه کوبید.

رونالدو در دقیقه ۵۹ می‌توانست دومین گل خود را به ثمر برساند، اما در حالی که با پاس ایمان یحیی در موقعیت تک‌به‌تک قرار گرفته بود، حسینی با واکنشی عالی او را متوقف کرد و دقایقی بعد ضربه یحیی را نیز مهار کرد.

در نهایت، دوران که در تمام طول بازی خطرناک ظاهر شده بود، در دقیقه ۸۴ با دریافت پاس آنجلو درون محوطه شش‌قدم، با یک ضربه دقیق توپ را به گوشه پایین دروازه استقلال فرستاد و پیروزی النصر را قطعی کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
سیاهچاله پیامدهای فردی و اجتماعی
غریب‌ آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد
پیشگیری از آنفلوآنزا در سالمندان
پزشکیان: مدیریت ناترازی انرژی تا تحقق کامل اهداف یک ضرورت است
غریب‌ آبادی: تقویت جنبش عدم تعهد اولویت مشترک ایران و ازبکستان است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top