تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/12/21 - 23:25
کد خبر: 532156

عراقچی: رزمایش مرکب اراده حفاظت از کشور را به جهان نشان داد

عراقچی: رزمایش مرکب اراده حفاظت از کشور را به جهان نشان داد

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در مورد هفتمین رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵، اعلام کرد که این رزمایش عزم و اراده برای حفاظت از کشور را در برابر نگاه ناظران جهانی به نمایش گذاشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ عراقچی سه‌شنبه شب با صدور پیامی به امیر ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، برگزاری هفتمین رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2025 را تبریک گفته و آن را نشانه ای از توانمندی و اقتدار نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین المللی دانست. 

وزیر امور خارجه کشورمان در این پیام تاکید کرده است امنیت و توسعه دریا محور مستلزم حضور و فعالیت با اقتدار در پهنه وسیع دریاهاست، و رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2025 نشان از اقتدار نیروی دریایی ارتش در عرصه های بین المللی دارد. 

عراقچی بر عزم و اراده جمهوری اسلامی ایران برای حفظ و ارتقای امنیت خلیج فارس، آبراه راهبردی هرمز، دریای عمان و فراتر از آن تاکید کرد و گفت رزمایش حاضر این عزم و اراده را در برابر نگاه ناظران جهانی به نمایش گذارد. 

وزیر امور خارجه کشورمان در پایان با ادای احترام به دریادلان نیروی دریایی ارتش و تمامی فرماندهان و سربازان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران که کشور عزیز ما سیادت و استقلال خود را در عرصه های زمین، هوا و دریا مدیون جانفشانی و فداکاری آنهاست، برای ایشان بهروزی و سربلندی، و موفقیت در انجام ماموریت های محوله را از خداوند متعال مسئلت کرد. 

شایان ذکر است که هفتمین رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2025 با حضور ناوگروه‌های نیروی دریایی روسیه و چین و ناظرانی از کشورهای آذربایجان، آفریقای‌جنوبی، عمان، قزاقستان، پاکستان، قطر، عراق، امارات و سریلانکا به همراه شناورهای نیروی دریایی ارتش و سپاه در شمال اقیانوس هند برگزار می شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
توسعه همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی
منطقه ویژه مرزی مشترک ایران و ترکیه راه‌اندازی می‌شود
اجرای طرح HOV در بزرگراه همت در نوروز
ویژه‌برنامه شب‌های قدر در مسجد دانشگاه تهران
آغاز به کار کمیسیون ویژه نخبگان هنری بنیاد ملی نخبگان
هم‌عهدی زنان ایرانی و لبنانی با محوریت آیات قرآن
تأکید وزیر بهداشت بر کاهش هزینه‌های درمان مردم به ۳۰ درصد
ابلاغ قانون موافقت‌نامه تجارت آزاد ایران و اوراسیا
ورود ۳۰۰۰ اتوبوس برقی به شهر تهران در سال آینده
افشای اطلاعات جدید درباره احمد ایوبی‌ متهم به فعالیت‌های ضد امنیتی
معروف ترین برند طراحی طلا در ایران
آموزشگاه زبان چگونه از روش‌های خاصی برای بهبود آموزش آنلاین زبان استفاده می‌کند؟
میز اتو از کجا بخرم؟ چی بخرم؟
چطور شهریه دانشگاه خارجی را پرداخت کنیم؟
نبویان: تندروها کل نظام را زیر سوال بردند، اعتمادی به آنها نیست
اصلاح طرح لبخند با کمک بهترین دندانپزشک زیبایی
منظور از بلیچینگ دندان چیست؟
شب عید از کجا محصولات دکوراسیون داخلی شیک بخریم؟
بهترین تولیدی کیف اداری مردانه و زنانه با کیفیت بالا در تهران
توضیح و معرفی محصولات شیگلم
توصیه های سازمان دامپزشکی برای خرید و نگهداری ماهی قرمز
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top