تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/12/22 - 13:04
کد خبر: 532192

دیدار مشاور و دستیار رهبری با خانواده شهیدان عبداللهی

دیدار مشاور و دستیار رهبری با خانواده شهیدان عبداللهی

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، به مناسبت روز بزرگداشت مقام شهید به دیدار خانواده شهیدان مصطفی و مرتضی عبداللهی رفت و ضمن تجلیل از مجاهدت های ایشان، با خانواده آنان ابراز همدردی کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمد مخبر در این دیدار که شب گذشته انجام شد، ضمن گرامیداشت یاد این دو شهید بزرگوار، از ایثار و فداکاری خانواده عبداللهی تقدیر کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: خانواده این شهیدان نمونه‌ای از وفاداری و پایمردی در راه اسلام و انقلاب هستند که با تقدیم دو شهید، نام خود را در تاریخ پرافتخار ایران اسلامی جاودانه کردند.

وی خاطرنشان کرد: شهید مصطفی عبداللهی در سال‌های دفاع مقدس و پس از آن زحمات بسیاری کشید و عاقبتی جز شهادت مزد و پاداش او نمی‌توانست باشد.

مخبر در پایان ضمن تجلیل از خانواده این شهیدان، از صبر زینبی همسر شهید عبداللهی نیز تجلیل کرد و گفت: داغ همسر و فرزند جز با داشتن روحیه ای زینبی و نگاه توحیدی به دست نمی‌آید و خانواده محترم شما در این امر شاخص است.

شهید مصطفی عبداللهی، فرمانده پیشکسوت تخریب نیروی دریایی سپاه در دوران دفاع مقدس، که در ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ در حادثه‌ای در یکی از مراکز نیروی دریایی سپاه پاسداران در تهران به شهادت رسید، از چهره‌های برجسته ایثار و شهادت بود.

فرزندش، مرتضی عبداللهی نیز پیش از این در جبهه‌های دفاع از حرم در سوریه به شهادت رسید که برکتی دائمی برای این خانواده و نشان افتخار ابدی آنان است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۱۰ پرواز فضایی برتر که در سال ۲۰۲۵ رقم خوردند
عصائب اهل الحق: سلاح را تحویل نمی دهیم و از مقاومت عقب نشینی نمی کنیم
انفجار شدید در شرق سوریه؛ البوکمال لرزید
جنگ روانی اسرائیل، تجربه شکست خورده
سدهای کشور چقدر آب دارند؟
تلویزیون اینترنتی جهاد دانشگاهی برای دانشجویان کلید می‌خورد
۲ تا ۵ بار در هفته از ته دل بخندید
رویترز: الشرع زندان‌ها را نبست، پُر کرد!
رییس جمهوری آمریکا برای توجیه الحاق گرینلند به کشورش مدعی شد که آمریکا برای امنیت ملی کشورش به این منطقه نیاز دارد.
دندان‌ها باید حفظ و ترمیم شوند، نه کشیده!
رئیس مجلس ونزوئلا: با سناریوی دزدی دریاییِ دوران استعمار روبه رو هستیم
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top