تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/12/22 - 16:45
کد خبر: 532207

پزشکیان: تحقق عدالت آموزشی نیازمند تغییر نگاه و رویکرد مدیران است

پزشکیان: تحقق عدالت آموزشی نیازمند تغییر نگاه و رویکرد مدیران است

رئیس جمهور تحقق کامل اهداف دولت در طرح بزرگ ملی توسعه عدالت آموزشی را نیازمند تغییر نگاه و رویکرد مدیران، عدم تعلل در انجام امور به بهانه کمبود منابع و اعتبارات و عزم و اراده جدی در بهره‌گیری از ظرفیت روابط بین بخشی و مشارکت مردمی عنوان کرد و گفت‌: انتظار من از شما مدیران آموزش و پرورش در گام اول عدم پذیرش وضع موجود و تغییر رویکردهای مدیریتی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، رئیس جمهور تحقق کامل اهداف دولت در طرح بزرگ ملی توسعه عدالت آموزشی را نیازمند تغییر نگاه و رویکرد مدیران، عدم تعلل در انجام امور به بهانه کمبود منابع و اعتبارات و عزم و اراده جدی در بهره‌گیری از ظرفیت روابط بین بخشی و مشارکت مردمی عنوان کرد و گفت‌: انتظار من از شما مدیران آموزش و پرورش در گام اول عدم پذیرش وضع موجود و تغییر رویکردهای مدیریتی است.

به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز چهارشنبه به وزارت آموزش و پرورش رفت و ضمن حضور در جلسه شورای معاونین و مدیران ارشد این وزارتخانه، با گزارش دکتر کاظمی وزیر آموزش و پرورش در جریان آخرین اقدامات صورت گرفته در اجرای طرح ملی توسعه عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت آموزش قرار گرفت.

رئیس جمهور در این جلسه که مدیران کل نوسازی، بیش از 750 نفر از روسای مناطق و 13 هزار مدیر مدرسه نیز به صورت ویدئو کنفرانس و یا از طریق پیام‌رسان شاد در آن حضور داشتند، ضمن تبریک ماه مبارک رمضان و قدردانی از اقدامات صورت گرفته در راستای محرومیت‌زدایی از فضاهای آموزشی و ارتقای کیفیت آموزش، تحقق کامل اهداف دولت در این طرح بزرگ ملی را نیازمند تغییر نگاه و رویکرد مدیران، عدم تعلل در انجام امور به بهانه کمبود منابع و اعتبارات و عزم و اراده جدی در بهره‌گیری از ظرفیت روابط بین‌بخشی و مشارکت مردمی عنوان کرد و گفت‌: انتظار من از شما مدیران آموزش و پرورش در گام اول عدم پذیرش وضع موجود وتغییر رویکردهای مدیریتی است، هیچ یک از شما مدیران نباید بپذیرید که استان، شهر و منطقه خود فضای آموزشی و تفریحی برای دانش‌آموزان نداشته باشد و وقتی این شرایط را نپذیرفتید قطعا برای تغییر آن راه پیدا خواهد کرد.

 پزشکیان با بیان اینکه چرا برخی کشورها که بلحاظ فرهنگ، تاریخ و منابع و امکانات از ما عقب‌تر بودند اما امروز در برخی حوزه‌ها از جمله در بخش آموزش از ما جلو افتاده‌اند تصریح کرد: ما بنا داریم در این طرح بهترین فضاهای آموزشی را ایجاد  و در آن بهترین آموزش‌ها را به فرزندانمان بدهیم و با عزم شما مدیران ، مشارکت خیرین عزیز و مردم در این مسیر موفق خواهیم شد.

رئیس جمهور در ادامه تمسک به سیره و اخلاق نبوی، پرهیز از اختلاف و رفتارهای سلبی را موجب نزدیک شدن دلها به یکدیگر و ایجاد زمینه و انگیزه برای مردم در نقش‌آفرینی برای حل مشکلات کشور دانست و تصریح کرد: باید به این باور برسیم که با زور و رفتارهای خشک و سلبی نه تنها نمی‌توان در جامعه تغییر ایجاد کرد بلکه اسباب ایجاد تنفر و دشمنی خواهد شد.

پزشکیان در ادامه ضمن قدردانی از مشارکت بسیار خوب خیرین مدرسه‌ساز در کمک به دولت برای اجرای طرح ملی توسعه عدالت آموزشی، از مدیران آموزش و پرورش خواست بگونه‌ای مردم را در اجرای این طرح مشارکت دهند که آنها به صورت واقعی احساس کنند که در ارتقای کیفیت آموزش فرزندان خود شریک و در اداره امور کشور با دولت سهیم‌اند.

رئیس جمهور در ادامه فراهم‌سازی بستری برای برچیده شدن بی عدالتی‌ها در آموزش را یکی از مهمترین دغدغه‌های خود و دولت وفاق ملی عنوان کرد و تصریح کرد: دغدغه‌مندی انسان را وادار می‌کند که به میدان بیاید و اگر به خدای متعال ایمان واقعی داشته باشیم و جز او به کسی دل نبندیم قطعا مشمول عنایت و کمکش نیز خواهیم شد.

 پزشکیان در این جلسه از مدیران مناطق فاقد فضای آموزشی مناسب خواست در اسرع وقت نسبت به تشکیل تیم‌های هماهنگی متشکل از مردم محلی و نمایندگان دستگاه‌های مختلف و تعیین وظایف هر یک در احداث فضای آموزشی اقدام کنند و در ادامه افزود: قطعا سال آینده گلایه و مطالبه‌ای مبنی بر کمبود فضای آموزشی را از شما نخواهم پذیرفت و در سفرهای استانی نیز از نتیجه اقدامات صورت گرفته بازدید خواهم کرد. همچنین وزیر آموزش و پرورش نیز موظف است شاخصی برای ارزیابی عملکردها در این طرح تعیین کند تا مدیران پرتلاش‌تر و فعال‌تر مورد تشویق قرار گیرند.

رئیس جمهور همچنین بر بهره‌گیری از فرصت ماه مبارک رمضان و لیالی قدر برای ایجاد تحول و ارتقای روحیه خدمتگزاری به مردم تاکید کرد و گفت‌:‌ امیدوارم نتیجه مجموعه این تلاش‌ها و زحمات تربیت دانش‌آموزانی خلاق، توانمند، نقاد، با انگیزه و پایبند به سرزمین و کشورشان باشد که به جای رقابت برای مهاجرت، در ماندن و تلاش برای حل مشکلات مردم و کشورشان با هم رقابت کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
در ستایش بانوی نمونه‌ای که دیدار آخر را به بهشت موکول کرد
تغییر در فرایند پذیرش دانشجومعلمان
جدیدترین خبر از طارمی در المپیاکوس
عربستان در خدمت پروژه های آمریکایی-صهیونیستی است
تعیین تکلیف سهام عدالت در دستورکار مشترک مجلس و دولت
نامگذاری معبری در تهران به نام رهبر شهید در انتظار تأیید دفتر رهبری
واکنش انصارالله یمن به طرح اردن درباره فرودگاه صنعا
محل استقرار تجمع نیروهای متجاوز در مرکز پشتیبانی نیروهای زمینی در عریفجان و رادار پایگاه علی السالم آمریکا در کویت منهدم شدند
بزرگداشت رهبر شهید و دکتر مصباح‌الهدی باقری‌کنی در دانشگاه امام صادق
توانیر: تلاش برای رفع آسیب شبکه برق در استان های جنوبی ادامه دارد
قیمت طلا و سکه در ۲۶ تیر ۱۴۰۵
عقب‌نشینی برابر دشمن، محکوم است/ تعرض به زیرساخت‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند
صالحی: کشورهای منطقه بازی مقصرنمایی را کنار بگذارند
هشدار وزیر کار به امارات از تریبون بریکس: سرزمین خود را در اختیار دشمنان ایران قرار ندهید
قالیباف: ایرانی میراث پرافتخار خود را به آسانی واگذار نمی‌کند
حاج علی اکبری: اخراج آمریکا از منطقه و ازاله رژیم صهیونیستی بخشی از انتقام ملت ایران است
واکنش مجید مجیدی به اظهارات توهین‌آمیز معاون ترامپ
سردار موسوی: شلیک‌های موثر و هدفمند بر سر دشمن تا بازگشت آرامش به جنوب ادامه خواهد داشت
پرونده آزمون ارشد ۱۴۰۵ بسته شد
فعالیت بندر لافت بدون وقفه ادامه دارد / پل‌های آسیب‌دیده امروز ترمیم می‌شوند
ادعای کویت درباره آسیب دیدن تاسیسات آب و برق این کشور در تبادل آتش میان ایران و آمریکا
از اجرای طرح نوین تغذیه تا بازسازی روانی-اجتماعی دانشگاه‌ها در دوران پساجنگ
بازدید رهبر شهید از پژوهشگاه رویان نماد قدردانی از جامعه علمی کشور بود
ضربه تازه دولت ترامپ به دانشجویان بین‌المللی
آغاز یازدهمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی
برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵ برای توان‌خواهان و زندانیان
آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ در سلامت و آرامش برگزار شد
پرونده آزمون ارشد ۱۴۰۵ بسته شد
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
چگونه مدارس و دانشگاه‌های ایران به اهداف نظامی تبدیل شدند؟
معاون وزیر علوم از حذف واسطه‌ها در چرخه تغذیه دانشگاه‌ها خبر داد
دعوت از اعضای هیئت‌علمی برای مشارکت در «پویش خردورزی ملی برای ایران برخاسته»
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
آغاز فرآیند ثبت‌نام کاروان اربعین هیئت دانشجویی دانشگاه الزهرا (س)
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
پرداخت وام‌های دانشجویی در انتظار رفع مشکلات بانکی
تغییر زمان برگزاری ۳۸ آزمون دانشگاه شریف به دلیل قطع ناگهانی برق
امشب آخرین فرصت دریافت کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
برگزاری آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در دانشگاه تهران
ثبت‌نام اسکان موکب‌های دانشجویی از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود
معرفی دانشگاه‌های برتر کشور از منظر شاخص سرانه برگزیدگی در بنیاد ملی نخبگان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top