تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/12/23 - 08:40
کد خبر: 532275

از سرگیری تحویل تسلیحات آمریکا به اوکراین از طریق لهستان

 از سرگیری تحویل تسلیحات آمریکا به اوکراین از طریق لهستان

دولت لهستان بعد از توافق جده بین روسای جمهوری اوکراین و آمریکا تایید کرد که ارسال کمک‌های نظامی واشنگتن به کی‌یف از طریق خاک این کشور از سر گرفته شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ پس از توافق واشنگتن و کی‌یف در عربستان سعودی، ارسال کمک های نظامی آمریکا به اوکراین از طریق لهستان از سر گرفته شده است.

«رادوسلاو سیکورسکی»، وزیر امور خارجه لهستان، روز چهارشنبه در جریان دیدار با «آندری سیبیها»، همتای اوکراینی خود، در ورشو، گفت: تأیید می‌کنم که تحویل تسلیحات از طریق (مرکز لجستیک) جاسیونکا به سطح قبلی خود بازگشته است.

سیبیها هم گفت که این مسئله بخصوص در حال حاضر برای دفاع از اوکراین بسیار مهم است.

«ولادیسلاو کوسینیاک-کامیسز»، وزیر دفاع لهستان نیز تاکید کرد که از سرگیری کمک های آمریکا تصمیم بسیار خوبی بود. وی افزود: اطلاعاتی وجود دارد که اولین محموله های تسلیحاتی که هفته گذشته به حالت تعلیق درآمدند (...)اکنون می توانند به اوکراین تحویل داده شوند.

به دنبال رسوایی بی‌سابقه مشاجره اخیر بین «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا و «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس‌جمهور اوکراین در کاخ سفید، آمریکا هفته گذشته کمک‌های نظامی خود به اوکراین را به حالت تعلیق درآورد.

روز سه شنبه در نشست جده کی یف با پیشنهاد واشنگتن برای آتش بس 30 روزه در جنگ بین روسیه و اوکراین موافقت کرد و آمادگی خود را برای آغاز فوری مذاکرات با مسکو اعلام کرد. سپس ایالات متحده آمریکا اعلام کرد که کمک های نظامی خود را از سر خواهد گرفت.

کشور لهستان متحد مهم کشور همسایه اش اوکراین است و نقش لجستیکی مهمی در ارسال کمک های نظامی به این کشور ایفا می کند. بر اساس اطلاعات از ورشو، تا 95 درصد کمک به اوکراین از طریق لهستان، به ویژه از طریق Jasionka در نزدیکی شهر Rzeszow در جنوب شرقی این کشور وارد اوکراین می شود.

فرودگاه Rzeszow-Jasionka در جنوب شرقی لهستان و خط راه آهن منتهی از آنجا به اوکراین مهمترین مسیرهای حمل و نقل برای تحویل تسلیحات غربی به اوکراین هستند. روز گذشته پس از دیدار هیأت آمریکایی با مقامات دولت اوکراین در عربستان سعودی، ایالات متحده آمریکا از سرگیری تحویل این تسلیحات خبر داد.

دولت جدید آمریکا به ریاست جمهوری ترامپ از زمان روی کار آمدن خود هیچ گونه ارسال تسلیحات جدیدی به اوکراین را اعلام نکرده است. تحویل‌های فعلی بسته‌های کمکی هستند که توسط «جو بایدن»، سلف ترامپ تصویب شده است. هنوز مشخص نیست که آیا ایالات متحده به کمک های نظامی خود پس از اجرای تعهدات قدیمی ادامه خواهد داد یا خیر.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عصائب اهل الحق: سلاح را تحویل نمی دهیم و از مقاومت عقب نشینی نمی کنیم
انفجار شدید در شرق سوریه؛ البوکمال لرزید
جنگ روانی اسرائیل، تجربه شکست خورده
سدهای کشور چقدر آب دارند؟
تلویزیون اینترنتی جهاد دانشگاهی برای دانشجویان کلید می‌خورد
۲ تا ۵ بار در هفته از ته دل بخندید
رویترز: الشرع زندان‌ها را نبست، پُر کرد!
رییس جمهوری آمریکا برای توجیه الحاق گرینلند به کشورش مدعی شد که آمریکا برای امنیت ملی کشورش به این منطقه نیاز دارد.
دندان‌ها باید حفظ و ترمیم شوند، نه کشیده!
رئیس مجلس ونزوئلا: با سناریوی دزدی دریاییِ دوران استعمار روبه رو هستیم
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top