تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/12/23 - 07:10
کد خبر: 532283

چین پیشتاز خرید خودروهای برقی شد

 چین پیشتاز خرید خودروهای برقی شد

با وجود تعرفه‌های اتحادیه اروپا بر خودروهای الکتریکی ساخت چین که باعث کاهش فروش برخی برندها شد، این کشور در فوریه، مجددا در خرید خودروهای برقی پیشتاز شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ شرکت تحقیقاتی «روموشن» ( Rho Motion) چهارشنبه اعلام کرد فروش کلی، از جمله خودروهای تمام برقی و پلاگین هیبریدی، در فوریه نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۴۹ درصد افزایش یافت و به ۱.۲ میلیون دستگاه رسید، اما محققان گفتند که آمار فروش تحت‌تاثیر تعطیلات سال نو چینی قرار گرفته است.

اتحادیه اروپا در پایان اکتبر، پس از تحقیقات ضد یارانه‌ای، تعرفه‌هایی را بر خودروهای ساخت چین اعمال کرد. «چارلز لستر»، مدیر داده‌های «روموشن» گفت: فروش خودروی «ام جی» (MG) که متعلق به شرکت خودروسازی «سایک موتور» (SAIC) چین است، تحت تأثیر برخی از بزرگترین تعرفه‌ها، به شدت کاهش یافته است.

رشد فروش خودروهای ساخت چین توسط «سایک» از نوامبر ۲۰۲۴ تا ژانویه ۲۰۲۵، در اروپا و منطقه اقتصادی اروپا، به طور متوسط ‌۱۹ درصد کمتر از دوره ژانویه تا اکتبر ۲۰۲۴ بوده است. «لستر»، افزود: فروش «هوندا»، «مرسدس»، «جیلی»، «تسلا»، «داچیا اسپرینگ رنو» و برندهای چینی کوچک‌تر «نیو» و «اکسپنگ» نیز تحت تأثیر تعرفه‌ها قرار گرفتند. با این حال، «بی‌وای‌دی» با وجود تعرفه‌ها، در اروپا رشد می‌کند و  سهم بازار خود را در سراسر جهان افزایش می‌دهد.

به دلیل زمان بندی تعطیلات سال نو چینی در سال جاری، چین افزایش فروش سالانه ۷۶ درصدی در فوریه و ۳۵ درصدی را برای دو ماه اول سال ثبت کرد. فروش در اروپا در ماه گذشته، ۱۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافت که دومین ماه متوالی رشد دو رقمی از زمان اجرایی شدن اهداف اتحادیه اروپا در مسیر کاهش میزان انتشار کربن بود و آلمان در دو ماه اول سال میلادی جاری، ۴۰ درصد رشد داشته است.

به گفته «چارلز لستر»، فروش خودروهای برقی در آمریکای شمالی، در فوریه نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۷ درصد رشد داشته است، اما موضع دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا نسبت به برقی‌سازی، منجر به کاهش پیش‌بینی‌های سالانه برای این کشور خواهد شد.

طبق گزارش رویترز، شرکت تحقیقاتی «روموشن» در بیانیه‌ای اعلام کرد بازار خودروهای برقی مکزیک به دلیل واردات خودروهای برقی چینی که سال گذشته به صورت عمده آغاز شد، بیش از دو برابر شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و «ویتکاف»
مسکو: روسیه با وجود تهمت‌های غرب از کوبا و ایران حمایت می‌کند
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
بخشی از نارضایتی مردم ناشی از عملکرد دستگاه‌ها است
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top