تاریخ انتشار: شنبه 1403/12/25 - 09:20
کد خبر: 532370

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۱۲/۲۵

 قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۱۲/۲۵

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۷۰ سنت معادل ۱ درصد افزایش به ۷۰ دلار و ۵۸ سنت رسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ قیمت نفت 1 درصد افزایش یافته و این هفته را بدون تغییر نسبت‌به هفته گذشته به پایان می‌رساند. سرمایه‌گذاران درحال بررسی کاهش احتمال پایان سریع جنگ اوکراین هستند که می‌توانست بشکه‌های نفت روسیه را به بازارهای غرب بازگرداند.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 70 سنت معادل 1 درصد افزایش به 70 دلار و 58 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم 63 سنت معادل 3.95 درصد افزایش 67 دلار 18 سنت معامله می‌شود.

نفت برنت 1.5 درصد و نفت آمریکا 1.7 درصد در معاملات روز گذشته کاهش قیمت داشتند.

هر دوی این شاخص‌های نفتی این هفته را بدون تغییر نسبت‌به هفته گذشته به پایان می‌رسانند.

تحلیلگران کامرزبانک می‌گویند نفت برنت طی دو هفته گذشته حدود 70 دلار در هر بشکه معامله شده است و شرایط اخبار سیاسی نشان می‌دهد آیا نفت در این هفته از این سطح بالاتر می‌رود یا نه.

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه در روز پنجشنبه گفت مسکو اساساً از پیشنهاد آمریکا برای آتش‌بس در اوکراین حمایت می‌کند، اما برخی شرایط باید مشخص شوند تا جنگ به‌سرعت پایان یابد.

ترامپ در روز جمعه دوباره روسیه را برای موافقت با پیشنهاد آتش‌بس تحت فشار گذاشت. دولت ترامپ اعلام کرده بود مجوز نقل‌وانتقال مالی انرژی با مؤسسات مالی روسیه در این هفته منقضی می‌شود. شرکت‌های دولتی چین هم واردات نفت از روسیه را به‌خاطر خطر تحریم‌ها کاهش داده‌اند.

پس‌از درخواست آمریکا برای گفتگوهای هسته‌ای با تهران، چین و روسیه در کنار ایران ایستادند. دیپلمات‌های ارشد این دو کشور می‌گویند گفتگو باید براساس احترام متقابل از سر گرفته شده و تمام تحریم‌ها برداشته شوند.

آژانس بین‌المللی انرژی در روز پنجشنبه هشدار داد رشد تولید نفت آمریکا و ضعف بیش‌ازحد انتظار تقاضای جهانی باعث می‌شود عرضه جهانی نفت در سال جاری میلادی حدود 600 هزار بشکه در روز فراتر از تقاضا باشد.

شرایط بی‌ثبات اقتصاد کلان ناشی از تشدید جنگ‌های تجاری بین آمریکا و سایر کشورها باعث شد آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی خود از رشد تقاضا در سه‌ماهه پایانی 2024 و سه‌ماهه اول سال جاری میلادی را کاهش دهد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
قالیباف قانون تشکیلات، وظایف و انتخاب شوراها را ابلاغ کرد
دو اقدام ارزشمند دولت با راهبری رئیس‌جمهور و حمایت کامل مجلس محقق شد
عمل به قرآن کریم در جامعه باید نمود پیدا کند
رییس مجلس در گفتگوی ویژه خبری با مردم سخن می‌گوید
شستشوی گنبد حرم مطهر رضوی +عکس
علی منتظری سرپرست جهاد دانشگاهی شد
برگزاری رقابت استارتاپی در دانشگاه علم و صنعت
۷ بازیکن جدید در اردوی تیم ملی فوتبال
پرداختن به نهج‌البلاغه و صحیفه از نقاط قوت نمایشگاه قرآن امسال بود
روایت وزیر خارجه عمان از دیدار با عراقچی
نظرسنجی مهم‌ترین جمله رهبر انقلاب در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
محکومیت حمله به اتوبوس حامل نظامیان در بلوچستان پاکستان
دلخوری بابا پنجعلی در آستانه پخش «پایتخت» جدید
جدیدترین موضع‌گیری وزیر خارجه آمریکا علیه ایران و انصارالله یمن
تعداد نمایندگان مجلس به ۳۳۰ نفر افزایش می‌یابد
اجرای آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان از سال ۱۴۰۴
دادگاه رسیدگی به پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران برگزار شد
آماده‌باش بیمارستان‌ها برای تأمین سلامت زنان باردار در نوروز
پزشکیان: می‌خواهیم برق را جایگزین سوخت فسیلی کنیم
اطلاعیه پرسپولیس درباره احکام انضباطی
آزادی ۴۰زندانی جرایم مالی به مناسبت ولادت امام حسن مجتبی (ع)
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top