تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/12/27 - 04:02
کد خبر: 532503

مشاور امنیت ملی آمریکا: همه گزینه ها علیه ایران روی میز است!

مشاور امنیت ملی آمریکا: همه گزینه ها علیه ایران روی میز است!

مشاور امنیت ملی کاخ سفید در اظهاراتی، مجددا ایران را تهدید کرد و از «گزینه‌های روی میز» صحبت کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق؛ شامگاه شنبه «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا دستور حمله هوایی به یمن را داد.

به گفته منابع آمریکایی، هدف از این حمله، مقابله با نیروهای مسلح یمن و دفاع از رژیم صهیونیستی بوده است. حملات آمریکا ده‌ها شهید، از جمله چندین کودک برجای گذاشته است.

اما، ترامپ در بیانیه رسمی خود، مدعی شد که این حملات برای دفاع از «نیروهای آمریکایی، خطوط کشتیرانی جهانی و مقابله با حوثی‌ها(انصار الله)» صورت گرفته است.

او در بیانیه منتشر شده خود در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» با طرح این ادعا که ایران از نیروهای مسلح یمن حمایت می‌کند، تهدید کرد: «خطاب به ایران: حمایت از تروریست‌های حوثی باید فوراً پایان یابد! مردم آمریکا، رئیس جمهور آن‌ها را که یکی از بزرگترین مأموریت‌های تاریخ ریاست جمهوری را دریافت کرده یا خطوط کشتیرانی جهانی را تهدید نکنید. اگر چنین کردید، مراقب باشید، زیرا آمریکا شما را کاملاً مسئول خواهد دانست و ما در این مورد مهربان نخواهیم بود!»

تهدیدات رئیس جمهور آمریکا علیه ایران مسئله تازه‌ای نیست، مقامات ایران همواره تأکید کرده‌اند هرگونه اقدام علیه تمامیت ارضی و ملت ایران با پاسخی قطعی روبرو خواهد شد.

اما پس از تهدیدات ترامپ، «مایک والتز» مشاور امنیت ملی کاخ سفید، روز یکشنبه و در گفت‌وگو با شبکه «ای بی سی» آمریکا، به تکرار اظهارات ترامپ و تهدیدات او علیه ایران پرداخت.

در این گفت‌وگو، والتز در پاسخ به سوالی درباره تهدیدات نظامی آمریکا علیه ایران و احتمال اقدام نظامی مستقیم علیه ایران، در اظهاراتی خصمانه مدعی شد: «همه گزینه‌ها روی میز است. اما ایران باید سخنان رئیس‌جمهور را کامل بشنود. میزان حمایت ایران از حوثی‌ها، حزب‌الله و دیگر گروه‌های ستیزه‌جو غیرقابل قبول است.»

او افزود: «تفاوت اینجاست که حوثی‌ها پدافندهای هوایی پیشرفته و موشک‌ها، پهپادها و موشک‌های بالستیک ضدکشتی دارند. آن‌ها چندین مرتبه به کشتی‌های آمریکایی، ناوشکن‌ها و کشتی‌های تجاری حمله کرده و چندین کشتی را غرق کرده‌اند.»

با وجود خشم و اعتراض مردم آمریکا از اقدام نظامی این کشور علیه یمن و هراس آن‌ها به «کشانده شدن آمریکا به جنگی دیگر در خاورمیانه» والتز مدعی شد: «مردم آمریکا باید متوجه شوند که دولت قبلی پاسخ‌های ضعیفی داده است اما ترامپ قدرتمند ظاهر شده است. ما حوثی‌ها و حامیان آن‌ها، یعنی ایران را پاسخگو خواهیم ساخت.»

والتز در پاسخ به سوالی درباره شکست آمریکا در برابر یمن مدعی شد: «این حملات، حملاتی گسترده بود که چندین رهبر انصارالله یمن را هدف قرار داد. هدف از این حملات، هدف قرار دادن رهبران حوثی‌ها و پاسخگوسازی ایران بود. این ایران است که منابع نیروهای حوثی‌ها را تأمین می‌کند.»

او ادعا کرد: «ایران به حوثی‌ها کمک کرده تا ۲ مورد از مهم‌ترین خطوط تجاری دریایی را متوقف کند. ۷۰ درصد کشتیرانی جهانی در حال دوری از جنوب آفریقاست. این مسئله درحال تخریب اقتصاد جهانی است. این مسئله برای ترامپ غیرقابل قبول است. این یک تلاش پایدار برای آزادسازی تجارت جهانی خواهد بود.»

پس از حملات تجاوزگرانه آمریکا و انگلیس به یمن، نیروهای مسلح یمن تصریح کردند که این اقدام بی پاسخ نخواهد ماند.

یک منبع یمنی عالیرتبه گفت: تجاوز علیه یمن بدون پاسخ نمی‌ماند و یمن احتمالا به عنوان یک واکنش مستقیم به تجاوزات آمریکا و انگلیس به مراحل جدیدی در حمایت از غزه منتقل خواهد شد. به کشتی‌های اسرائیلی اجازه عبور از دامنه دریایی که نیروهای مسلح یمن تعیین کرده است، داده نمی‌شود. یک محاصره واقعی علیه رژیم اشغالگر صهیونیستی وجود دارد.

این منبع در مصاحبه با المیادین تأکید کرد: هدف از تجاوز آمریکا و انگلیس به یمن حمایت از رژیم صهیونیستی است. یمن مصمم به ادامه پایداری و عدم تسلیم در برابر حملات است. حملات آمریکا علیه یمن پیام واضحی از سوی دولت دونالد ترامپ به لابی صهیونیستی است مبنی بر اینکه آماده است تا با تمام ابزارهای ممکن از آن حمایت کند.

این منبع درباره اظهارات ترامپ علیه یمن و انصارالله گفت: این اظهارات پوچ و توخالی است. این اظهارات چه تأثیری می‌تواند بر اراده یمنی داشته باشد که وجود چهار ناو هواپیمابر آمریکایی با ده‌ها ناوشکن و هواپیما آن را نترسانده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
توبیخ وزیر خارجه انگلیس از سوی استارمر
نماز جمعه تهران به امامت آیت‌الله صدیقی اقامه می‌شود
رئیس جمهور و رئیس قوه قضائیه ۱۹و ۲۱ رمضان در حرم امام سخنرانی می‌کنند
شولتز: توقف حملات به زیرساخت‌های انرژی اوکراین، نخستین گام است
یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و شهادت جوان فلسطینی
شهردار استانبول بازداشت شد
تظاهرات گسترده ضد جنگ در نیویورک
واعظی: تهدیدهای آمریکا علیه ایران بر اساس توهم و فرضیات اشتباه است
حمله به کارشناس اورژانس با نارنجک دستی
پایگاه هوایی نواتیم را با موشک فراصوت فلسطین۲ هدف قرار دادیم
تحول در بافت جمعیتی زنان سرپرست خانوار و تلاش برای تثبیت درآمد پایدار
قانون حجاب با ابلاغیه کتبی دبیرخانه شعام متوقف شده است
جنگنده‌های رژیم صهیونیستی استان «حمص» سوریه را بمباران کردند
شهادت مأمور پلیس در مأموریت چهارشنبه‌ آخر سال
آغاز فاز اول آموزش هوش مصنوعی به یک میلیون دانش‌آموز
آمار نهایی حوادث مرتبط با چهارشنبه آخر سال در تهران
مشت ترامپ باز شد!
مصدومان شب چهارشنبه آخر سال ۱۴۰۳ +عکس
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه ارومیه و دانشگاه استانبول
برنامه وزارت علوم جهت ارتقای توانمندی‌دانشگاهها در حوزه فناوری اطلاعات
حقوق و بیمه معلمان محور جلسه نماینده تهران با کاظمی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top