تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/12/27 - 14:21
کد خبر: 532525

در گفتگوی اسماعیل کوثری با انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبائی(ره) مطرح شد؛

پالرمو و CFT ابزاری برای سلطه اقتصادی غرب هستند

پالرمو و CFT ابزاری برای سلطه اقتصادی غرب هستند

اسماعیل کوثری، نماینده مجلس دوازدهم، در گفت‌وگویی اختصاصی با انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبائی، با انتقاد از معاهداتی مانند CFT و پالرمو، این توافقات را ابزاری برای تسلط بیشتر غرب بر اقتصاد جهانی دانست. وی تأکید کرد که تحریم‌های اصلی علیه ایران توسط رؤسای جمهور آمریکا وضع شده و چنین معاهداتی کمکی به رفع آنها نمی‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اسماعیل کوثری، نماینده مجلس دوازدهم در گفتگوی با انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبائی(ره) به سوالات دانشجویان پیرامون معاهدات مالی بین‌المللی پاسخ داد.

اسماعیل کوثری در پاسخ به این سوال که پیوستن به cft و پالرمو چه معایبی را می‌تواند برای ایران داشته باشد گفت: پالرمو به ظاهر به دنبال مقابله با پولشویی است، درحالی که بخش عمده پولشویی صورت گرفته در جهان امروز در دست آمریکا و اسرائیلی است که عضو FATF هستند. هدف اصلی چنین معاهداتی صرفاً به دست گرفتن هرچه بیشتر اقتصاد جهانی با تعاریف و توصیفاتی است که خودشان ارائه می‌دهند؛ همانطور که در بحث حقوق بشر هم می‌بینیم که با تعاریفی که خودشان ارائه می‌دهند برای سایر کشورها مشکل ایجاد می‌کنند، شعار می‌دهند اما در برابر جنایات سکوت می‌کنند.

وی همچنین در خصوص تأثیری گذاری این اقدام در رفع تحریم‌های سازمان ملل اضافه کرد: عمده‌ترین بخش تحریم‌های ما توسط خود رؤسای جمهور ایالات متحده وضع شده و بعد هم به تصویب کنگره آمریکا رسیده. یعنی اگر ما با خود رئیس جمهور آمریکا هم به توافق برسیم، خود کنگره در مرحله بعدی قرار خواهد داشت.

وی افزود: شما سیاسات را در همین اتفاقات اخیر ببینید. ترامپ می‌خواهد با دست بالا با ما مواجه شود؛ نامه می‌زند، نرسیده چند شخص و نهاد ما را تحریم می‌کند. ما در برجام دقیقاً به همه تعهدات درج شده عمل کردیم، آن‌ها نه تنها تحریم‌ها را برنداشتند، بلکه چند برابرشان کردند. پس چنین معاهداتی فقط یک بازی ساختگی است که از طریق رسانه‌های داخلی و خارجی به طریق دیگری به ملت ما القا می‌شوند، برخی هم اهرم داخلی دشمن هستند که تفکرات آن‌ها را به مردم ما تحمیل می‌کنند.

این نماینده مجلس در ادامه گفت: ما اگر خودمان درست کار کنیم و همچون ۸سال دفاع مقدس با تعهد عمل کنیم، خیلی راحت حتی با همین کشورهای همسایه می‌توانیم مشکلاتمان را حل کنیم.
نمی‌گوییم مذاکره نکنیم، ما به سوابق و تجارب نگاه می‌کنیم که همواره مواردی بوده که به زور و چماق خواسته شده تا به ما تحمیل شود. از همان سال ابتدایی انقلاب ما بر سر گروگان‌های سفارت آمریکا مذاکره کردیم که در ازای آن پول‌های بلوکه شده ما آزاد شوند که هیچ یک محقق نشد، موارد دیگری هم بوده که چنین تجربه‌ای را برای ما ایجاد کرده.

وی همچنین در خصوص تأثیر این دو معاهده در کاهش مشکل پولشویی کشور گفت: ما متاسفانه خودمان را در این مسائل دست کم می‌گیریم و برخی به دنبال القای چنین مسئله ای هستند که درست نیست.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
درویش فعلا مدیرعامل پرسپولیس ماند
ایران اتهامات آمریکا و رژیم صهیونیستی را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد
عراقچی: ایران اصلا قصد ندارد در ملأ عام مذاکره کند
مراسم تشییع پیکر اکبر اعتماد پدر فناوری هسته‌ای ایران +عکس
چشمی: آهِ هواداران آقایان را می‌گیرد
پیام وزیر دفاع به مناسبت سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
جزئیات حریق خوابگاه بانوان در خیابان شریعتی تهران +عکس
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و قطر
جباری: بازیکنان مقصر نتایج استقلال نیستند
گزافه گویی‌های نتانیاهو علیه ایران و تهدیداتش علیه یمن
ارسلان قاسمی مجری شبکه نسیم شد
ترامپ: گفتگوهای بسیار خوبی با ایران داشتیم
انتقاد روانخواه از کارتال و تأکید بر استفاده مس از جادوگر
گلزن هوادار: عاشق استقلالم و دوست دارم در این تیم بازی کنم
استقلال به قعرنشین هم امتیاز داد
پزشکیان: به مذاکرات نه خوش‌بین هستیم و نه بدبین
چرا «پایتخت ۷» به تاجیکستان نرفت؟
واکنش مربی هوادار به بحث جادوگری: یکسری مسائل غیرطبیعی است
اولیانوف: مذاکرات ایران و آمریکا سرعت گرفته است
اولین همایش هوش مصنوعی در صنایع دریایی در دانشگاه شریف برگزار می‌شود
نرخ رشد جمعیت کشور ۰.۶ درصد است
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top