تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/01/04 - 15:55
کد خبر: 532864

جزئیات اجرای قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها اعلام شد

جزئیات اجرای قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها اعلام شد

رئیس مرکز تسهیل تأمین مالی تولید وزارت امور اقتصادی و دارایی با تشریح جزئیات اقدامات این وزارتخانه برای اجرای قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها اعلام کرد: در تحقق هدف‌گذاری‌های انجام شده عقب‌ماندگی نداشته‌ایم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مجید کریمی افزود: بر اساس قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها هر ماه باید یک جلسه شورای ملی تأمین مالی تشکیل می‌شد و به‌رغم مشکلات و تحولاتی که در کشور، از جمله شهادت رئیس‌جمهور و تشکیل دولت جدید، جلسات این شورا منظم برگزار شده و تاکنون ۱۲ جلسه داشته است.

رئیس مرکز تسهیل تامین مالی تولید وزارت امور اقتصاد و دارایی گفت: تاکنون ۱۰ آیین‌نامه و حدود ۲۰ مقرره و دستورالعمل مربوط به اجرای این قانون در شورای ملی تأمین مالی مصوب شده و انتظار می‌رود در فصل اول سال ۱۴۰۴ تمام مقررات آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های مربوط به اجرای این قانون در شورای ملی تأمین مالی تصویب شود.

وی با اشاره به سامانه‌هایی که برای ایجاد بستر شفاف پیشبرد قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها باید ایجاد شود، اضافه کرد: در این زمینه نیز اقدامات لازم انجام شده است و هیچ عقب‌افتادگی در اجرای این قانون باوجود مشکلات موجود در کشور نداشته‌ایم.

کریمی با اشاره به پیش‌بینی راه‌اندازی آژانس‌های سرمایه‌گذاری برای راهنمایی و هدایت سرمایه‌گذاران در قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها گفت: دستورالعمل تشکیل این آژانس‌ها نیز تصویب شده و آماده ابلاغ است.

وی یادآور شد: آیین‌نامه مشارکت عمومی و خصوصی را با نگاه ویژه به بخش خصوصی نوشتیم، در شورای ملی تأمین مالی مصوب و برای دولت ارسال شده است. پس از تصویب در هیات وزیران این موضوع نیز اجرایی خواهد شد.

رئیس مرکز تسهیلات تأمین مالی تولید اظهارداشت: بحث ضمانت‌نامه‌های دولتی برای صادرات خدمات فنی مهندسی و سرمایه‌گذاری که باید در شورای ملی تأمین مالی تصویب شود نیز به اجرا رسیده است.

وی با اشاره به اجرایی‌شدن نهادسازی‌های پیش‌بینی‌شده در قانون تصریح کرد: همچنین ماده سه قانون برنامه هفتم تکلیفی را بر عهده وزارت اقتصاد، بانک مرکزی و سازمان برنامه گذاشته است که باتوجه‌به پیش‌بینی رشد اقتصادی ۸ درصد در طول برنامه، موضوع تأمین مالی آن پیش‌بینی شود که در این زمینه در شورای ملی تأمین مالی بر مبنای قانون برنامه هفتم، میزان تأمین مالی مورد نیاز برای سال ۱۴۰۴ احصا شده و برای تصویب در هیئت وزیران ارسال شده است که امیدواریم در اولین جلسات هیأت دولت در سال جاری مصوب شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
واکنش ترامپ به حمله هوایی اسرائیل به فرودگاه نظامی در شمال سوریه
ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران
بدهی کل آمریکا رکورد زد
فعال‌سازی طرح بورسیه‌های متقابل میان دو کشور ایران و مالزی
زمان و میزبان دربی ۱۰۷ استقلال و پرسپولیس اعلام شد
زاکانی: تاریخ اشتباهات آمریکا را پاک نمی‌کند
عید بیعت در میدان ولیعصر(عج) برگزار می‌شود
اردوغان: مذاکرات تنها راه برای حل اختلافات بین ایران و آمریکا است
قالیباف: هدف آمریکا چپاول کشورهای خلیج فارس است
اعتراض کم‌سابقه ژاپن به آمریکا درباره دادگاه کیفری بین‌المللی
قالیباف: آمریکا عامل بروز ناامنی و اخلال در مسیر عادی تجارت است
سردار قاآنی: غاصبان فلسطین دچار «سرطان اجتماعی» شده‌اند
دلیل نارضایتی ترامپ از توافق‌ میان ایران و عمان فاش شد
تکرار موضع‌گیری ترامپ علیه برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران
قالیباف با نخست وزیر عراق دیدار کرد
دارالذکر در آستانه چهلمین روز تدفین رهبر شهید +عکس
انتشار تصویری از حضور رهبر شهید در حرم حضرت معصومه(س)
تداوم سیاست‌های خصمانه انگلیس علیه تهران
اعرافی:خونخواهی رهبر شهید خواست ملت،محور مقاومت وهمه مستضعفان عالم است
تماس تلفنی وزیر امور خارجه با فرمانده ارتش پاکستان
تأکید استاندار تهران بر شتاب‌بخشی به توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر
فعال‌سازی طرح بورسیه‌های متقابل میان دو کشور ایران و مالزی
دانشجویان از مهر ماه با ۳ کارنامه وارد بازار کار می‌شوند
رقابت یک میلیون نفر در کنکور ۱۴۰۵/ تلاش برای اعلام نتایج در آبان ماه
راهکار پژوهشگران دانشگاه تهران برای اندازه‌گیری آلاینده‌های خطرناک
مشکلات تأمین مالی حقوق اعضای هیئت علمی به‌زودی رفع می‌شود
کارنامه نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
فرآیند انصراف، محرومیت از تحصیل و تسویه‌ دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
ساعت ۲۴ امروز آخرین فرصت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سال ۱۴۰۵
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
تقویم آزمون‌های تحصیلات تکمیلی سال ۱۴۰۶ اعلام شد
آغاز دریافت کارت ۵ آزمون علوم پزشکی از امروز/ نحوه شرکت در آزمون
جدیدترین تغییرات فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی/ ثبت نام تا ۷ شهریور
جزئیات ثبت نام آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵
نتایج نهایی آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۵ اعلام شد/ قبولی ۱۲ هزار نفر
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top