تاریخ انتشار: شنبه 1404/01/09 - 12:50
کد خبر: 533079

مرگ ۹ نفر در تصادفات نوروزی تهران

مرگ ۹ نفر در تصادفات نوروزی تهران

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از مرگ ۹ نفر در تصادفات نوروزی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا؛ سرهنگ رابعه جوانبخت گفت: از هفته آخر اسفند ماه سال گذشته تا شب گذشته، ۷ فقره تصادف فوتی با ۹ کشته در پایتخت رخ داد.

وی افزود: تصادف اول در حوالی ساعت ۲۰:۴۰ روز دوشنبه ۲۷ اسفند ماه در بزرگراه شهید محلاتی مسیر شرق به غرب بعد از پل ری رخ داد که در آن یک دستگاه موتورسیکلت به علت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه واژگون شد و در اثر این حادثه راکب موتورسیکلت که کلاه ایمنی نداشت به علت شدت ضربه به سر جان خود را از دست داد .

رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: همچنین در روز سه شنبه ۲۸ اسفند ماه، دو تصادف رخ داد. بدین ترتیب که تصادف اول حوالی ساعت ۱۹:۴۵ در بزرگراه شهید هاشمی (صالح آباد سابق) مسیر شمال به جنوب بعد از مولایی بوده که در آن یک دستگاه موتورسیکلت با یک دستگاه کامیونت برخورد کرده که متاسفانه در پی این حادثه راکب موتورسیکلت در اثر جراحات وارده جان خود را از دست داد و ترک نشین آن نیز مصدوم و توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شد. علاوه بر این دیگر تصادف فوتی روز سه شنبه حوالی ساعت ۲۲:۵۰ در بزرگراه شهید همدانی مسیر شرق به غرب قبل از تونل شهدای غزه رخ داد که در آن یک دستگاه خودرو سواری با دو دستگاه خودرو سواری ال نود و تیگو برخورد کرده که در اثر این حادثه سرنشین خودرو ال نود در دم فوت شد.

جوانبخت درباره حادثه چهارم گفت: دیگر تصادف رخ داده در پایتخت، حوالی ساعت ۰۴:۳۰ بامداد چهارشنبه ۲۹ اسفند ماه در مسیر شمال به جنوب بزرگراه امام علی (ع) قبل از خیابان دماوند اتفاق افتاد که در آن یک دستگاه خودرو سواری کوئیک به علت عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه واژگون شده که در پی این حادثه راننده در دم فوت شد و دو سرنشین آن مصدوم و توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.

وی افزود: تصادف پنجم در روز جمعه ۱ فروردین ماه حوالی ساعت ۲۲:۱۷ در میدان شوش به غرب ابتدای خط ویژه رخ داد که در آن یک دستگاه خودرو سواری با یک دستگاه موتورسیکلت برخورد کرده و در اثر این حادثه موتور از مسیر مستقیم خود منحرف و واژگون می شود که متاسفانه راکب موتور و ترک نشین آن که از کلاه ایمنی استفاده نکرده بودند در دم جان خود را از دست دادند.

وی با بیان اینکه تصادف منجر به فوت دیگر با دو کشته در ساعت ۲۰:۴۵ دوشنبه ۴ فروردین ماه در مسیر شمال به جنوب بزرگراه شهید چمران مقطع ملاصدرا خبر داد و گفت : متاسفانه یک دستگاه خودرو سواری با دو عابر پیاده که قصد تردد غیر مجاز از عرض این بزرگراه را داشتند برخورد کرده که در پی این حادثه هر دو عابر پیاده در دم فوت شدند.

رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ اظهار کرد: تصادف آخر پنج شنبه ۷ فروردین ساعت ۱۹ در بزرگراه شهید تندگویان مسیر جنوب به شمال زیر پل لطیفی رخ داد که در آن یک دستگاه خودرو سواری پراید با عابر پیاده که قصد تردد غیر مجاز از این معبر را داشته برخورد کرده که در اثر این حادثه عابر پیاده جان خود را از دست داد .

وی تاکید کرد که با توجه به تحقیقات به عمل آمده، قدرت بینایی افراد در شب یک ششم روز است و بایستی سرعت خودرو در شب ۱۵ کیلومتراز سرعت معمولی در روز کمتر باشد بنابراین به همه رانندگان توصیه می کنیم در ساعات تاریکی هوا با سرعت مطمئنه رانندگی کنند تا از وقوع تصادفات احتمالی جلوگیری شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تحقق اقتصاد مبتنی بر نوآوری، بدون دانشگاه‌ها، پارک‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان ممکن نیست
مطالبه رهبری برای نقش‌آفرینی مؤثر زنان به‌طور کامل محقق نشده است
بدون کار فرهنگی و مردمی، بحران جمعیت حل نمی‌شود
دولت و مجلس به دنبال نگاه مشترک برای تأمین معیشت مردم هستند
رشد ۵۰ درصدی درآمدهای مالیاتی در لایحه بودجه ۱۴۰۵
«جریان زندگی » در دستان «زنان»
لایحه بودجه ۱۴۰۵ اعلام وصول شد
دایرکت هوشمند و اتوماتیک اینستاگرام چیست؟ مزایا و کاربرد فعالسازی
مدارس ابتدایی تهران چهارشنبه غیر حضوری شد
فناوری در خدمت زندگی: بررسی مزایای استفاده از تجهیزات مکانیزه در خشکشویی آنلاین و برتری آن بر ماشین‌های خانگی قدیمی
جدیدترین آمار شهدای غزه
وضعیت آب در کشور جزء مسائل حیاتی و خیلی فوری است
گرمایش از کف برقی چیست و چگونه خانه‌تان را گرم‌تر می‌کند؟
نقش شیلنگ فلکسیبل خرطومی در صنعت ایران
اجرای کفپوش اپوکسی سه‌بعدی برای منازل و آشپزخانه با طرح سنگ و ابروبادی
بهترین یراق‌آلات برای افزایش عمر پنجره دوجداره
آموزش ثبت نام باینری آپشن | افتتاح حساب در باینری آپشن
پوزیشنر کاربردها، انواع و نکات انتخاب
بلیط هواپیما کرمان کیش؛ دروازه ورود کرمانی‌ها به جزیره
آغاز ثبت‌نام دستیار آموزشی دانشگاه آزاد
جزئیات توافق انصارالله یمن و دولت وابسته به ریاض برای آزادی ۲۹۰۰ اسیر
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top