تاریخ انتشار: شنبه 1404/01/09 - 12:50
کد خبر: 533079

مرگ ۹ نفر در تصادفات نوروزی تهران

مرگ ۹ نفر در تصادفات نوروزی تهران

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از مرگ ۹ نفر در تصادفات نوروزی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا؛ سرهنگ رابعه جوانبخت گفت: از هفته آخر اسفند ماه سال گذشته تا شب گذشته، ۷ فقره تصادف فوتی با ۹ کشته در پایتخت رخ داد.

وی افزود: تصادف اول در حوالی ساعت ۲۰:۴۰ روز دوشنبه ۲۷ اسفند ماه در بزرگراه شهید محلاتی مسیر شرق به غرب بعد از پل ری رخ داد که در آن یک دستگاه موتورسیکلت به علت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه واژگون شد و در اثر این حادثه راکب موتورسیکلت که کلاه ایمنی نداشت به علت شدت ضربه به سر جان خود را از دست داد .

رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: همچنین در روز سه شنبه ۲۸ اسفند ماه، دو تصادف رخ داد. بدین ترتیب که تصادف اول حوالی ساعت ۱۹:۴۵ در بزرگراه شهید هاشمی (صالح آباد سابق) مسیر شمال به جنوب بعد از مولایی بوده که در آن یک دستگاه موتورسیکلت با یک دستگاه کامیونت برخورد کرده که متاسفانه در پی این حادثه راکب موتورسیکلت در اثر جراحات وارده جان خود را از دست داد و ترک نشین آن نیز مصدوم و توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شد. علاوه بر این دیگر تصادف فوتی روز سه شنبه حوالی ساعت ۲۲:۵۰ در بزرگراه شهید همدانی مسیر شرق به غرب قبل از تونل شهدای غزه رخ داد که در آن یک دستگاه خودرو سواری با دو دستگاه خودرو سواری ال نود و تیگو برخورد کرده که در اثر این حادثه سرنشین خودرو ال نود در دم فوت شد.

جوانبخت درباره حادثه چهارم گفت: دیگر تصادف رخ داده در پایتخت، حوالی ساعت ۰۴:۳۰ بامداد چهارشنبه ۲۹ اسفند ماه در مسیر شمال به جنوب بزرگراه امام علی (ع) قبل از خیابان دماوند اتفاق افتاد که در آن یک دستگاه خودرو سواری کوئیک به علت عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه واژگون شده که در پی این حادثه راننده در دم فوت شد و دو سرنشین آن مصدوم و توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.

وی افزود: تصادف پنجم در روز جمعه ۱ فروردین ماه حوالی ساعت ۲۲:۱۷ در میدان شوش به غرب ابتدای خط ویژه رخ داد که در آن یک دستگاه خودرو سواری با یک دستگاه موتورسیکلت برخورد کرده و در اثر این حادثه موتور از مسیر مستقیم خود منحرف و واژگون می شود که متاسفانه راکب موتور و ترک نشین آن که از کلاه ایمنی استفاده نکرده بودند در دم جان خود را از دست دادند.

وی با بیان اینکه تصادف منجر به فوت دیگر با دو کشته در ساعت ۲۰:۴۵ دوشنبه ۴ فروردین ماه در مسیر شمال به جنوب بزرگراه شهید چمران مقطع ملاصدرا خبر داد و گفت : متاسفانه یک دستگاه خودرو سواری با دو عابر پیاده که قصد تردد غیر مجاز از عرض این بزرگراه را داشتند برخورد کرده که در پی این حادثه هر دو عابر پیاده در دم فوت شدند.

رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ اظهار کرد: تصادف آخر پنج شنبه ۷ فروردین ساعت ۱۹ در بزرگراه شهید تندگویان مسیر جنوب به شمال زیر پل لطیفی رخ داد که در آن یک دستگاه خودرو سواری پراید با عابر پیاده که قصد تردد غیر مجاز از این معبر را داشته برخورد کرده که در اثر این حادثه عابر پیاده جان خود را از دست داد .

وی تاکید کرد که با توجه به تحقیقات به عمل آمده، قدرت بینایی افراد در شب یک ششم روز است و بایستی سرعت خودرو در شب ۱۵ کیلومتراز سرعت معمولی در روز کمتر باشد بنابراین به همه رانندگان توصیه می کنیم در ساعات تاریکی هوا با سرعت مطمئنه رانندگی کنند تا از وقوع تصادفات احتمالی جلوگیری شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایتالیا سفارت خود را در تهران دو روز دیگر بازگشایی می‌کند
حملات وحشیانه اسرائیل به جنوب لبنان با استفاده از بمب‌های فسفری
یاران رونالدو در تله کنگو گرفتار شدند
رسانه‌های عبری: سخنرانی دبیرکل حزب‌الله اعلام پیروزی محور مقاومت است
امضای تفاهم‌نامه خرید ۲۰ بالگرد امدادی برای هلال احمر از روسیه
مارتینس: عملکردمان مقابل کنگو را دوست نداشتیم
گفتگوی تلفنی وزیر خارجه ایتالیا و عراقچی
فروش ویژه کولرگازی جنرال گلد با ۳۰٪ تخفیف ویژه
خرید داکت اسپلیت تا ۵۰ درصد تخفیف ویژه مدت محدود
تور استانبول با ۲۰٪ تخفیف ویژه به مدت محدود
چطور قاب سیلیکون اورجینال تشخیص بدیم؟
اعضای تشکیل ستاد دانشگاهیان برای بدرقه امام شهید منصوب شدند
مردم از تکرار ساده‌لوحی تاریخی در مذاکره با آمریکا واهمه دارند
وزیر علوم واقعیت تلخ حملات آمریکا به دانشگاه‌ها را در شانگهای افشا کرد
تمدید مهلت ثبت‌نام متقاضیان بین‌المللی تحصیل در دانشگاه علامه طباطبائی
روایت‌گری دقیق و آگاهی‌بخشی مؤثر، ضرورتی راهبردی در شرایط امروز کشور است
ایران در جمع ۵ قدرت برتر پزشکی بازساختی جهان قرار گرفت
دانشجویان باید به تولیدکننده بازی‌های فناورانه تبدیل شوند
زمان برگزاری آزمون جامع دکتری دانشگاه علامه طباطبائی تغییر کرد
زمان تکمیل مدارک پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری تمدید شد
با اقدام قاطع، اجازه ندهید اعتماد مردم زیر سؤال برود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top