تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/01/12 - 22:14
کد خبر: 533197

روسیه به تهدید ایران توسط آمریکا واکنش نشان داد

روسیه به تهدید ایران توسط آمریکا واکنش نشان داد

معاون وزیر خارجه روسیه در اظهاراتی با اشاره به لفاظی‌های رئیس جمهور ایالات متحده در خصوص حمله احتمالی به ایران تاکید کرد: ما تهدیدها و اولتیماتوم‌های دونالد ترامپ علیه ایران را محکوم می‌کنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سرگئی ریابکوف تهدیدها و اولتیماتوم‌های رئیس جمهور آمریکا علیه ایران را ترفندی از سوی ترامپ برای تحمیل اراده خود به طرف ایرانی دانست و اظهار کرد: این رویکرد رئیس جمهور آمریکا تنها به پیچیده‌تر شدن اوضاع خواهد انجامید.

معاون وزیر خارجه روسیه در ادامه یادآور شد: این تهدیدها و اولتیماتوم‌ها منطقه را به سوی یک درگیری جدی و آشکار سوق می‌دهد و دستیابی به یک توافق برای حل مشکل را بیش از پیش با سختی مواجه خواهد کرد.

ریابکوف در ادامه با بیان اینکه ایران به صورت صریح و آشکار مواضع خود را نسبت به لفاظی‌های ترامپ اعلام کرده است، یادآور شد: باید تا زمانی که هنوز فرصت باقی است تلاش‌های خود برای دستیابی به یک توافق منطقی افزایش دهیم و روسیه آماده است برای دستیابی به این توافق با همه طرف‌ها از جمله تهران و واشنگتن همکاری کند.

به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا روز گذشته در ادامه تهدیدهای ضد ایرانی خود در مصاحبه با شبکه «ان‌بی‌سی نیوز» مدعی شد: «اگر ایران توافق نکند، بمباران خواهد شد؛ بمبارانی که مانند آن را هرگز ندیده‌اند.»

در پی این تهدید، مدیرکل آمریکای وزارت امور خارجه، سرپرست سفارت سوئیس در تهران را به‌عنوان حافظ منافع آمریکا احضار و یادداشت رسمی هشدار جمهوری اسلامی ایران را به وی ابلاغ کرد.

وی ضمن محکوم‌کردن اظهارات تنش‌زا و غیرقانونی رئیس‌جمهوری آمریکا، بر عزم جدی ایران برای واکنش قاطع و فوری به هرگونه تهدید تأکید کرد.

در همین حال اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با انتشار پیامی در ایکس، تهدید رئیس‌جمهوری آمریکا را «تقابل آشکار با ذات و جوهره صلح و امنیت بین‌المللی» توصیف کرد.

وی نوشت: «چنین تهدیدی نقض فاحش منشور ملل متحد و پشت‌پا زدن به رژیم پادمان‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است. خشونت، خشونت می‌آورد و صلح، صلح می‌آفریند. ایالات متحده می‌تواند انتخاب کند؛ همراه با آثار و تبعاتش.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top