تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/01/20 - 15:46
کد خبر: 533630

بیانیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی به مناسبت روز ملی فناوری هسته‌ای و آغاز دور جدید مذاکرات

بیانیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی به مناسبت روز ملی فناوری هسته‌ای و آغاز دور جدید مذاکرات

ضمن اینکه مذاکرات پیش‌رو در شرایطی است که ملت مقاوم ایران، با تکیه بر هویت تاریخی و فرهنگی خود و با پیروی از رهبری حکیمانه و شجاعانه‌ی ولی فقیه، در برابر زیاده‌خواهی‌های متکبرانه و سیاست‌های خصمانه‌ی غربی‌ها خصوصاً آمریکا ایستادگی کرده است. این ایستادگی تنها یک مقاومت سیاسی نیست، بلکه بازتابی از اراده‌ی جمعی ملتی است که در طول تاریخ، بارها در مقابل ظلم و استعمار ایستاده و پیروز شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بیستم فروردین‌ماه یادآور سال‌ها تلاش، مجاهدت و اراده آهنین و محکم فرزندان جوان حضرت روح الله در آفرینش حماسه‌ای باشکوه و عزت بخش ایران اسلامی بر پایه دانش بومی هسته‌ای است و در اذهان ملت رشید ایران اسلامی صحنه‌هایی شوق انگیز و افتخار آمیز از خودباوری ملی را رقم زده تا کلام گهربار «ما می توانیم» امام راحل در عرصه علم و فناوری محقق شود.

در آستانه دور جدیدی از مذاکرات هسته‌ای معتقدیم می‌بایست از تجربه چندین دور از مذاکرات، به بهترین نحو ممکن بهره ببریم. و این سفارش حکیمانه امیرمؤمنان علی علیه‌السلام در نامه ۳۱ نهج‌البلاغه به امام حسن علیه‌السلام که فرمودند: «فرزندم! درست است که من به اندازه پیشینیان عمر نکرده‌ام اما در کردار آنها نظر افکندم و در اخبار آنان اندیشیدم و در آثارشان سیر کردم تا اینکه مانند یکی از آنان شدم بلکه گویا از اولین تا آخرین آنها را همراهی کرده و با آنان زیسته‌ام… برای امور پیش نیامده، به واسطه آنچه واقع شده استدلال کن چرا که امور دنیا شبیه هم هستند و از کسانی نباش که اندرز و موعظه سودی به آنان نمی‌بخشد؛ مگر زمانی که به آزار و رنج برسد؛ که عاقل با آموختن و تربیت پند می‌پذیرد و چهارپایان، اندرز نمی‌پذیرند جز با زدن… و هواپرستی شریک نابینایی است»، را همه ما سرلوحه خود کنیم.

ضمن اینکه مذاکرات پیش‌رو در شرایطی است که ملت مقاوم ایران، با تکیه بر هویت تاریخی و فرهنگی خود و با پیروی از رهبری حکیمانه و شجاعانه‌ی ولی فقیه، در برابر زیاده‌خواهی‌های متکبرانه و سیاست‌های خصمانه‌ی غربی‌ها خصوصاً آمریکا ایستادگی کرده است. این ایستادگی تنها یک مقاومت سیاسی نیست، بلکه بازتابی از اراده‌ی جمعی ملتی است که در طول تاریخ، بارها در مقابل ظلم و استعمار ایستاده و پیروز شده است.

جبهه پایداری انقلاب اسلامی معتقد است در شرایط کنونی و بلحاظ تاکتیکی مذاکرات غیر مستقیم در صورت مدیریت صحیح از سوی وزارت امور خارجه می‌تواند به عنوان درسی مجدد برای آنهایی باشد که فکر می کنند با این مذاکرات تحریم های ظالمانه برداشته می شود هر چند از نظر راهبردی، این مذاکرات با فردی که نه به توافقات دو طرفه و نه به تعهدات بین المللی هیچ پایبندی ندارد، به لغو تضمین شده تحریم‌ها نخواهد انجامید لذا دولتمردان و نمایندگان محترم مجلس در کنار مذاکراتی که آغاز می‌شود نباید به هیچ عنوان کشور را در مسیر پیشرفت معطل نمایند و ضرورت دارد با عزمی راسخ و همتی مضاعف و با تکیه بر توانایی های داخلی و همکاری با کشور های مختلف همسو در جهت رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم تلاش نمایند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
حمایت معاونت زنان ریاست‌جمهوری از زنان مبتلا به بیماری هموفیلی
دلیلی کمتر گفته شده درباره زنانی که نمی‌توانند وزن کم کنند!
علم‌ آموزی زنان، گامی به سوی تعالی خانواده و نسل های بشری است
شهادت ۵۵ فلسطینی در غزه از بامداد امروز
«پیروزی دیپلماتیک» برای پوتین
توییت ولیعهد عربستان به زبان فارسی در حمایت از فلسطین و ایران
خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
بیانیه وزارت خارجه درباره پایان دور دوم گفتگوها در رم
درویش از مدیرعاملی پرسپولیس استعفا کرد
ورود آژانس بین المللی انرژی اتمی به مذاکرات زود است
بیانیه عمان درباره دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
مذاکرات فنی روز چهارشنبه در عمان برگزار می‌شود
شنبه آینده مذاکرات در سطح دو مذاکره کننده ارشد ادامه می‌یابد
بازنگری ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی در دستور کار
آمار خودآسیبی در دانشگاه‌های علوم پزشکی را به صفر می‌رسانیم
عربستان در مسیر پیوستن به اراده ضد استعماری ایران
اختصاصی/ مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا سازنده بوده است
اسرائیل اسرای خود را در نوار غزه می‌کشد
همبستگی مردم بلژیک با فلسطین و غزه +عکس
دیدار عراقچی با وزیر خارجه ایتالیا قبل از شروع مذاکرات +عکس
ساخت دانشکده جدید حقوق و علوم سیاسی در دانشگاه علامه
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top