تاریخ انتشار: شنبه 1404/01/23 - 15:24
کد خبر: 533739

علی ریاحی‌پور؛

آقازاده‌ای که از آقازاده بازی فرار می‌کرد

آقازاده‌ای که از آقازاده بازی فرار می‌کرد

از روزی که اسامی شهدا منتشر شد یک اسم برایم متفاوت بود. شهید رشاد طریقت منفرد. فرزند مرحوم دکتر طریقت منفرد وزیر اسبق بهداشت. شاید باورش برای بسیاری از مردم سخت باشد که یک آقازاده در حین اردوی جهادی به شهادت رسیده باشد! واقعیت آن است که از این دست فرزندان مسئولین نظام بسیارند، واقعیتی که بسیاری نمی‌دانند و یا نمی‌خواهند بدانند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ یادداشت از علی ریاحی‌پور*/// چند روز پیش بود که خبر شهادت چند نفر از بچه‌های گروه جهادی مسجد الزهرا محلاتی تهران پخش شد. حادثه‌ای که در اثر سرنگونی خودرویی که حامل این بر و بچه‌ها در یکی از جاده‌های جنوب کرمان بود رخ داد. در ایام نوروزی که خیلیا در حال عشق و حال در شمال بودند این بچه‌ها در جنوب کرمان و در کنار مردم در حال خدمتگزاری خالصانه بودند. دیروز توفیق شد به دیدار خانواده این شهدا بروم.

از روزی که اسامی شهدا منتشر شد یک اسم برایم متفاوت بود. شهید رشاد طریقت منفرد. فرزند مرحوم دکتر طریقت منفرد وزیر اسبق بهداشت. شاید باورش برای بسیاری از مردم سخت باشد که یک آقازاده در حین اردوی جهادی به شهادت رسیده باشد! واقعیت آن است که از این دست فرزندان مسئولین نظام بسیارند، واقعیتی که بسیاری نمی‌دانند و یا نمی‌خواهند بدانند.

شخص دکتر طریقت منفرد یکی از سالم ترین وزرای تاریخ جمهوری اسلامی است. خانواده‌ای انقلابی و مردمی. شهید رشاد آشپز اردوهای جهادی و هیأت محل بود و پسر دیگر دکتر طریقت یک معلم ساده. مادرش می‌گفت در دوران نوجوانی رشاد یکبار بر اساس اضطراری که به وجود آمده بود مجبور شدیم برایش راننده بفرستیم که از مدرسه به خانه بیاورش، وقتی به خانه آمد شدیدا به ما اعتراض کرد که چرا شما آبروی من رو در مدرسه بردید و برام راننده فرستادید! او به معنای واقعی کلمه آقازاده بود و از آقازادگی فرار می‌کرد.

دیدار با خانواده شهید باباخانی تلخ بود. پدر داغ جوان دیده بود و محزون؛ اما محکم ایستاده بود و می‌گفت هیچ انتظاری از هیچ کسی ندارم. برای مهدی جدیدی دعا کنید... در کماست.

*فعال دانشجویی

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جلسه بررسی راهکارهای تحقق انسجام ملی و چگونگی عبور از چالش‌ها به ریاست رئیس‌جمهور پزشکیان +عکس
دانشگاه خواجه نصیرالدین دانشجوی کارشناسی ارشد بدون آزمون پذیرش می‌کند
یارانه نقدی این خانواده‌ها قطع می‌شود
بازدید روسای دانشگاه‌های کشور از موزه مجلس شورای اسلامی +عکس
مراسم تجلیل از نخبگان علمى به پیشنهاد مقام معظم رهبرى برگزار شد
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود
حدود نیمی از احکام قانون جوانی جمعیت ناقص یا اصلاً اجرا نشده است
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت اقدامات غیرقانونی آمریکا علیه ونزوئلا
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای قرارداد توسعه میدان نفتی آزادگان
هشدار رؤسای دانشگاه‌های اسرائیل: زنگ خطر مهاجرت مغزها به صدار درآمده است
عرضه ۲۵۲ هزار تن هندوانه تازه برای تنظیم بازار شب یلدا
تجلیل از سردار شهید سلامی؛ نماد علم، ایمان و ایثار در جمع نخبگان
مجلس فرایند تشکیل کمیسیون تلفیق بودجه را آغاز کرد
پزشکیان: امام خمینی(ره) پیام‌آور وحدت و انسجام بود
دختر شهید سلامی: دانشمندان و فرماندهان دو بال پرواز ایران هستند
مسیر پیشرفت کشور از علم و دانشگاه می‌گذرد
ایجاد بیش از ۲۰۰ هکتار زیرساخت علمی و فناورانه در تهران با محوریت نخبگان
پزشکیان: دعوت دولت به مشارکت به معنای فقدان برنامه نیست
یک سوم زنان شاغل اسرائیلی مورد تعرض قرار می‌گیرند
پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام بین‌قاره‌ای شد
شناسایی پیکر زن ایرانی در بوسنی و هرزگوین با همکاری قضایی بین‌المللی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top