تاریخ انتشار: شنبه 1404/01/23 - 15:41
کد خبر: 533741

چرا رتبه ایران در هوش مصنوعی ۶۰ شد/ دلیل عقب ماندن از امارات و عربستان

چرا رتبه ایران در هوش مصنوعی ۶۰ شد/ دلیل عقب ماندن از امارات و عربستان

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: کشور ما در حالی در رتبه ۶۰ دنیا قرار گرفته که کشورهای منطقه از جمله عربستان و امارات شرایط بهتری از ما دارند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم آئین امضای تفاهم نامه حکمرانی هوشمند و اقتصاد با محوریت هوش مصنوعی با بیان اینکه در بحث شاخص جهانی هوش مصنوعی وضعیت کشور ما وضعیت مطلوبی در منطقه نیست، گفت: کشور ما از بین تعدادی از کشورها در حالی در رتبه ۶۰ دنیا قرار گرفته که کشورهای منطقه از جمله عربستان و امارات شرایط بهتری از کشور ما دارند، کشور امارات رتبه ۱۴ را دارد.

وی افزود: اگر برگردیم به میزان سرمایه گذاری که در این خصوص انجام شده شاید بتوانیم پاسخی برای این خروجی پیدا کنیم، بحث میزان سرمایه گذاری که در کشورهای عربستان و امارات انجام شده در زیر ساخت‌های اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی طبیعتاً با فاصله میزان سرمایه گذاری بیشتری کردند.

ستار هاشمی در ادامه گفت: در عربستان میزان سرمایه گذاری که در بحث هوشمند سازی و هوش مصنوعی انجام شده حدود ۲۰ میلیارد دلار برآورد می‌شود و کشور امارات این میزان یک و چهار دهم میلیارد دلار است و این در حالی است که در کشور ما زیر ۵۰ میلیون دلار در این خصوصی سرمایه گذاری شده است و لذا می‌طلبد بحث سرمایه گذاری را در حوزه فناوری اطلاعات و زیر ساخت‌های اطلاعاتی کشور به صورت ویژه دنبال کنیم تا بتوانم این شکاف و فاصله را دریک بازه زمانی کوتاه مدت جبران کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: باور ما این است که این نشست و تفاهم نامه می‌تواند به تحقق شعار سال که بحث سرمایه گذاری در تولید است.

گفتنی است، در این مراسم تفاهم نامه حکمرانی هوشمند و اقتصاد با محوریت هوش مصنوعی با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس هیأت عامل صندوق ملی توسعه به امضا رسید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ترکمان خانم گل آسیا شد
وزیر میراث‌فرهنگی برای تحلیف پاپ لئون ۱۴ به واتیکان می‌رود
دیدار سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی
دیدار جمعی از معلمان با رهبر معظم انقلاب +عکس
دیدارهای عراقچی با دبیر شورای عالی امنیت ملی ارمنستان و وزیر امور خارجه تاجیکستان
دومین سالگرد بازگشت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران +عکس
ورود قوه قضائیه به حادثه درگذشت حمید درجاتی
آتش سوزی‌های گسترده سرتاسر فلسطین اشغالی را فرا گرفته است
استاندار تهران: دنبال توسعه انرژی خورشیدی در پایتخت هستیم
ابراز خرسندی پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان
تاکید وزیران خارجه ایران و تاجیکستان بر تقویت روزافزون روابط
رادان: ۱۴۰۴ سال پایان اراذل و اوباش
کریستال‌پالاس قهرمان جام حذفی انگلیس شد
ورود نچیروان بارزانی به تهران
مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است
بیش از ۲۱ همت وام ازدواج و فرزندآوری از ابتدای امسال پرداخت شد
وضعیت بدتر مردان نسبت به زنان در زمینه۲۰ مشکل عمده سلامتی در جهان
کاهش نرخ زاد و ولد در ایران طی ۳۰ سال اخیر
ترامپ احتمالا برای توافق با ایران به کم قانع خواهد شد
۶۰ درصد زنان متاهل و در سن باروری ۳۹ تا ۴۵ سال هستند
جنگ شناختی علیه زنانگی
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top