تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/01/26 - 19:38
کد خبر: 533865

تجمع سراسری دانشگاهیان ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی؛

حمایت دانشگاه از غزه!

حمایت دانشگاه از غزه!

تجمع دانشگاهیان استان تهران با حضور وزیر علوم و رؤسا و سرپرستان دانشگاه‌های تهران مقابل سردر دانشگاه تهران برگزار شد. دانشگاهیان در این تجمع با سر دادن شعارهایی و با در دست داشتن پرچم فلسطین و عکس شهدای غزه و فلسطین، جنایات رخ‌داده در غزه را محکوم کردند.

به گزارش خبرنگار تشکل‌های دانشجویی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دانشجویان سراسر کشور به تجمع علیه رژیم صهیونیستی برخاستند، کاری که در تهران با حضور اساتید دانشگاه تهران و وزیر علوم و دیگر افراد انجام پذیرفت. تجمع دانشگاهیان استان تهران با حضور وزیر علوم و رؤسا و سرپرستان دانشگاه‌های تهران مقابل سردر دانشگاه تهران برگزار شد. دانشگاهیان در این تجمع با سر دادن شعارهایی و با در دست داشتن پرچم فلسطین و عکس شهدای غزه و فلسطین، جنایات رخ‌داده در غزه را محکوم کردند.

اساتید حاضر در این تجمع با صدور بیانیه‌ای، جنایات نسل‌کشی در غزه را مصداق نسل‌کشی اعلام و آن را محکوم کردند. سیمایی‌صراف، وزیر علوم نیز در این تجمع حوادث غزه را امتحانی برای انسانیت دانست و با محکوم کردن اخراج دانشجویان و اساتید حق‌طلب و حامی فلسطین از دانشگاه‌های آمریکا گفت: «هر دانشجو و استاد فلسطینی که تقاضای تحصیل در ایران را داشته باشد، با کمال میل استقبال می‌کنیم.»

وزیر علوم گفت: «مردم فلسطین و غزه با مقاومت خود نشان دادند که یک ملت هستند و اسرائیل با تمام ساز و برگ خود، ملت نیست و نخواهد شد.» وی افزود: «اسرائیل جنایتکار، قطعاً نزد جهانیان مشروعیت دولت یا کشور را ندارد. مردم فلسطین که زیر ستم له شدند، همچنان یک ملت هستند و این ملت بر دستگاه جنگی دشمن پیروز خواهد شد.»

آقامیری، رئیس دانشگاه شهید بهشتی نیز در این تجمع از اساتید خواست در دانشگاه‌های خود به بررسی ابعاد حقوقی جنایات رخ‌داده در غزه بپردازند و نهادهای بین‌المللی را وادار به پاسخ‌گویی کنند.

در بخشی از بیانیه دانشگاهیان حاضر در این تجمع اعلام شد: «ما دانشگاهیان ایران اسلامی با دل‌هایی آکنده از درد و رنج، در این تجمع اعتراضی گرد هم آمده‌ایم تا وجدان‌های بیدار، انسان‌های آزاده و شما پیشگامان عرصه علم و دانایی را متوجه مسئولیت خطیر خویش در قبال وضعیت اسفناک ضدانسانی و فجایع رقت‌باری نماییم که در سایه سکوت و انفعال جامعه بشری، مجامع بین‌المللی و دولت‌های بی‌تفاوت صورت می‌گیرد. حال امروز اگرچه دیر است، اما تجمع باید گام نخست باشد و نهضت حمایت مردمی و دانشجویی و دانشگاهی از مردم غزه و مقاومت شکل جدی‌تری به خود بگیرد.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توضیحات معاون دانشجویی دانشگاه شریف در خصوص احکام انضباطی دانشجویان
فرصت ثبت‌نام در المپیاد علمی علوم پزشکی تا ۱۸ خرداد تمدید شد
شمار شهدای جنگ غزه به ۷۲۹۷۱ نفر رسیدر
اشاره رهبر انقلاب به کهن‌ترین دست‌نوشته موجود از حضرت امام خمینی(ره)
از میدان اوکراین تا جنگ علیه ایران
بی‌ثباتی قیمت‌ها همچنان مهم‌ترین دغدغه فعالان اقتصادی
هر جا دست مردم باز باشد، گره‌های بزرگ باز می‌شود
تعلل نکنید / کریدور شمال-جنوب هر چه سریع تر راه‌اندازی شود
ساز ناکوک بیروت
اسرائیل متهم به جاسوسی در آمریکا شد
واشنگتن به دنبال مصادره دارایی‌های ایران به نفع کشورهای خلیج فارس است
ادعای سنتکام درباره پهپادهای مهاجم ایرانی در تنگه هرمز
هشدار نسبت به خطرات مرگبار ویروس ابولا
افشای جزئیات جدیدی از موج جاسوسی اسرائیل علیه مقامات آمریکایی
مقر فرماندهی ارتش اسرائیل هدف حزب الله قرار گرفت
تعلل مدیریتی در جنگ اقتصادی
هشدار صریح و جدی ایران در شورای حکام آژانس
رئیس دفتر رهبر شهید: رهبر شهید در دنیا بی‌نظیر و جامع فضایل بودند
شرکت‌های هواپیمایی جهان در آستانه افزایش قیمت بلیت
تحلیلگر هلندی: ترامپ به ایران باخت
توسعه کریدورهای تجاری گام مهم برای خنثی سازی محاصره
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top