تاریخ انتشار: جمعه 1404/01/29 - 15:37
کد خبر: 534028

وزیر تعاون:

مجوز استخدام در وزارت کار اخذ شد

مجوز استخدام در وزارت کار اخذ شد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اخذ مجوز استخدام ۷۵۰ نفر در وزارت کار خبر داد و گفت: این مجوز می‌تواند بخشی از کمبود نیروی انسانی موردنیاز را جبران کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ احمد میدری صبح جمعه در جمع مسئولان شهرستان ترکمانچای با بیان اینکه شعار وفاق و همدلی همواره از دوره مشروطه تاکنون مورد نیاز کشور بوده است، اظهار کرد: در این سال‌ها با دعواهای داخلی مواجه بوده‌ایم اما دکتر پزشکیان آمده تا به این اختلافات پایان دهد.

وی افزود: این مسیر تازه، راه را برای اقدامات مؤثر هموار کرده و هرچند در آغاز راه هستیم، اما آثار مثبت آن از هم‌اکنون قابل مشاهده است.

وزیر تعاون با بیان اینکه ۲ نماینده مردم میانه و ترکمانچای نیز اهل تلاش هستند، تأکید کرد: می‌توان با رویکردی همراه با محبت و تعامل، امور را پیش برد و نیازی به نزاع داخلی وجود ندارد. بسیاری از تنش‌های گذشته، ناخواسته و تحت تأثیر توطئه‌های بیگانگان ایجاد شد که کشور را به مسیرهای نادرست کشاند اما اکنون در حال اصلاح آنها هستیم.

میدری درباره اعتبارات تخصیص‌یافته در پایان سال گذشته گفت: بودجه‌ای معادل ۱۰ هزار میلیارد ریال از سازمان برنامه و بودجه دریافت شد که به‌طور مساوی میان حوزه‌های انتخابیه تقسیم می‌شود و مقرر شده است ۱۰ درصد این اعتبار به اداره‌کل بهزیستی استان‌ها اختصاص یابد تا بخشی از نیازهای شهرستان‌ها برطرف شود.

وی از اخذ مجوز استخدام ۷۵۰ نفر در وزارتخانه خبر داد و گفت: این مجوز می‌تواند بخشی از کمبود نیروی انسانی موردنیاز را جبران کند.

وزیر تعاون با اشاره به وضعیت درمانی شهرستان ترکمانچای بیان کرد: این شهرستان با جمعیتی بالغ بر ۲۲ هزار نفر بدون درمانگاه تأمین اجتماعی است که در این زمینه می‌توان بررسی‌های کارشناسی انجام بگیرد.

میدری هدف از این اقدامات را ارتقای سطح خدمات درمانی در این شهرستان عنوان کرد و گفت: لازم است ابتدا مشخص شود وزارت بهداشت چه خدماتی ارائه می‌دهد تا سازمان تأمین اجتماعی با تکمیل آن، از تکرار خدمات جلوگیری کرده و رضایتمندی مردم را افزایش دهد.

وی اظهار کرد: در حال حاضر به‌صورت جزیره‌ای عمل می‌شود و در برخی شهرها با وجود ساخت درمانگاه، به دلیل عدم تجهیز توسط وزارت بهداشت یا فرسودگی تجهیزات، با نارضایتی مردمی مواجه هستیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جلسه بررسی راهکارهای تحقق انسجام ملی و چگونگی عبور از چالش‌ها به ریاست رئیس‌جمهور پزشکیان +عکس
دانشگاه خواجه نصیرالدین دانشجوی کارشناسی ارشد بدون آزمون پذیرش می‌کند
یارانه نقدی این خانواده‌ها قطع می‌شود
بازدید روسای دانشگاه‌های کشور از موزه مجلس شورای اسلامی +عکس
مراسم تجلیل از نخبگان علمى به پیشنهاد مقام معظم رهبرى برگزار شد
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود
حدود نیمی از احکام قانون جوانی جمعیت ناقص یا اصلاً اجرا نشده است
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت اقدامات غیرقانونی آمریکا علیه ونزوئلا
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای قرارداد توسعه میدان نفتی آزادگان
هشدار رؤسای دانشگاه‌های اسرائیل: زنگ خطر مهاجرت مغزها به صدار درآمده است
عرضه ۲۵۲ هزار تن هندوانه تازه برای تنظیم بازار شب یلدا
تجلیل از سردار شهید سلامی؛ نماد علم، ایمان و ایثار در جمع نخبگان
مجلس فرایند تشکیل کمیسیون تلفیق بودجه را آغاز کرد
پزشکیان: امام خمینی(ره) پیام‌آور وحدت و انسجام بود
دختر شهید سلامی: دانشمندان و فرماندهان دو بال پرواز ایران هستند
مسیر پیشرفت کشور از علم و دانشگاه می‌گذرد
ایجاد بیش از ۲۰۰ هکتار زیرساخت علمی و فناورانه در تهران با محوریت نخبگان
پزشکیان: دعوت دولت به مشارکت به معنای فقدان برنامه نیست
یک سوم زنان شاغل اسرائیلی مورد تعرض قرار می‌گیرند
پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام بین‌قاره‌ای شد
شناسایی پیکر زن ایرانی در بوسنی و هرزگوین با همکاری قضایی بین‌المللی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top