تاریخ انتشار: شنبه 1404/01/30 - 23:25
کد خبر: 534076

عراقچی:

ورود آژانس بین المللی انرژی اتمی به مذاکرات زود است

ورود آژانس بین المللی انرژی اتمی به مذاکرات زود است

وزیر امور خارجه کشورمان در واکنش به حضور گروسی در ایتالیا اعلام کرد که هنوز برای ورود آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به مذاکرات زود است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  سید عباس عراقچی وزیر خارجه درباره دلایل حضور همزمان رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در رم با تاکید بر نقش این نهاد فنی در حوزه نظارت بر برنامه هسته‌ای ایران گفت: آژانس بخشی از این روند خواهد بود و نقش مهمی هم خواهد داشت. حضور ایشان مفید است، اما در داخل مذاکرات هنوز خیر، چرا که هنوز به مرحله‌ای نرسیدیم که نیاز به این کار باشد.

عراقچی در پاسخ به ایرنا ادامه داد: طبیعی است که نقش آژانس در یک توافق احتمالی نقش مهمی خواهد بود، چون مسئولیت راستی‌آزمایی و نظارت بر تعهدات ایران در حوزه برنامه هسته‌ای با آژانس است و ما هم هیچ نهاد دیگری را برای راستی‌آزمایی در این خصوص قبول نداریم.

وزیر امور خارجه افزود: ما هنوز در موقعیتی نیستیم که احتیاجی به حضور آژانس باشد. البته گاهی اوقات در حین مذاکرات هم دیدگاه‌های کارشناسی آژانس می‌تواند کمک کند. ما در گذشته هم در زمان مذاکرات بعضاً از کارشناسان آژانس دعوت کردیم یا با خود مدیرکل آژانس مشورت‌هایی را انجام دادیم.

دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا که ظهر امروز به میزبانی عمان در ایتالیا آغاز شده بود، طبق برنامه ریزی به پایان رسید.

وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص نتایج مذاکرات گفت: امروز چهار ساعت مذاکره داشتیم. در ادامه جلسه گذشته این بار هم رو به جلو بود. موفق شدیم در خصوص یکسری اصول و اهداف به تفاهم بهتری برسیم. قرار شد مذاکرات ادامه یابد و وارد مراحل بعدی شود و جلسات کارشناسی شروع شود.

وی افزود: از چهارشنبه این هفته مذاکرات فنی در سطح کارشناسان در عمان برگزار خواهد شد. شنبه آینده مجدد در عمان ما ملاقات خواهیم کرد و نتیجه کار کارشناسان را بررسی خواهیم کرد. 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
به نوبت‌بندی آب نخواهیم رسید
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top