تاریخ انتشار: شنبه 1404/02/06 - 20:05
کد خبر: 534503

کمک به دانشجویان خارجی در آمریکا برای مقابله با اخراج

کمک به دانشجویان خارجی در آمریکا برای مقابله با اخراج

دانشگاه‌های آمریکا پیشنهاداتی را به دانشجویان خارجی درباره نحوه مقاومت در برابر موج سرکوب مهاجران ارائه می‌دهند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، دانشگاه های آمریکا در راستای مقابله با موج گسترده سرکوب مهاجران، پیشنهاداتی را به دانشجویان خارجی درباره نحوه مقاومت در برابر این اقدامات ارائه می دهند.

براساس این گزارش، مشاوران دانشگاه، به دانشجویان خارجی آموزش می دهند که چگونه وکیلی را استخدام کرده و در کلاس ها شرکت کنند تا زمانی که درخواست تجدیدنظرآنها درباره پرونده اقامتشان در حال رسیدگی است. همچنین هشدار برای ترک نکردن کشور و راهنمایی درباره نحوه تکمیل مدرک تحصیلی از دیگر مشاوره های ارائه شده در این زمینه است.

به نظر می رسد این استراتژی فعلا موثر بوده است زیرا دولت روز گذشته اعلام کرد روند ثبت نام ویزا برای دانشجویان خارجی را که وضعیت قانونی اقامت آنها از پایان ماه مارس منقضی شده، بار دیگر از سر خواهد گرفت.

این خبر پس از آن اعلام شد که دهها دانشجو در چالش های قانونی در این باره در دادگاه ها پیروز شدند.

در همین حال انجمن دانشگاه های آمریکا اعلام کرد آمریکا با داشتن یک میلیون و 100 هزار دانشجوی خارجی در این زمینه رکورددار است و با ادامه روند اخراج این دانشجویان، کمک 44 میلیارد دلاری که این دانشجویان سال گذشته به اقتصاد آمریکا کردند، در معرض خطر قرار می گیرد.

رئیس دانشگاه ام آی تی در این باره گفت: فقط موضوع پول نیست. استعدادهای جهانی که از کشورهای دیگر در سراسر دنیا به آمریکا می آیند، موضوعی بسیار مهم است.

براساس آمارها بیش از نیمی از دانشجویان خارجی آمریکا از کشورهای هند و چین هستند و با ادامه روند اخراج مهاجران، دانشجویان خارجی هندی بیشترین آسیب را خواهند دید.

براساس این گزارش، از اواخر ماه مارس تاکنون، ماموران اداره مهاجرت و گمرکات آمریکا، نام بیش از 4700 نفر را از پایگاه داده سیستم های اطلاعاتی گردشگران و دانشجویان به عنوان دارندگان ویزا حذف کرده است.

این در حالی است که چند روز پیش و در پی تنش های اخیر دولت آمریکا با دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در کشور، بیش از 100 رئیس دانشگاه و کالج و دیگر جوامع علمی آمریکا، در بیانیه‌ای مشترک مخالفت خود را با سیاست های دونالد ترامپ در قبال موسسات و مراکز آموزش عالی اعلام کردند.   

در این بیانیه آمده است ما آماده اصلاحات سازنده هستیم و با دیدگاه قانونی دولت مخالفتی نداریم. با این حال، ما باید با نفوذ و فشار نادرست دولت در زندگی افرادی که در محوطه های تحت نظر ما زندگی می کنند و درس می خوانند، مخالفت کنیم.

در همین حال روز گذشته پنج سناتور یهودی دموکرات با ارسال نامه‌ای تند خطاب به دونالد ترامپ، اقدامات دولت او علیه دانشگاه‌ها را محکوم کردند و درباره واقعی‌بودن هدف این اقدامات برای مقابله با آن‌چه او «یهودستیزی» می‌خواند، ابراز تردید کردند.

برخی از چهره‌های یهودی فعال در حوزه دفاع از حقوق یهودیان نیز از این اقدام سناتورها استقبال کرده‌اند.

همچنین نامه‌ای سرگشاده که تا تاریخ 20 آوریل به امضای 800 استاد، پژوهشگر و دانشجوی یهودی رسیده، اقدامات دولت ترامپ علیه دانشگاه کلمبیا و تهدید سایر دانشگاه‌ها را محکوم کرده و نوشته است: «این مجازات‌ها هیچ کمکی به حفاظت از یهودیان نمی‌کنند و حتی می‌توانند علیه آن‌ها استفاده شوند.»

ماموران مهاجرتی آمریکا تاکنون ویزای صدها دانشجوی خارجی را لغو و روند اخراج آنها را آغاز کرده اند.

دولت ترامپ دانشگاه های سراسر آمریکا را به دلیل حضور دانشجویانش در اعتراضات دانشجویی حامیان فلسطین در محوطه دانشگاه ها پس از یورش گسترده رژیم صهیونیستی به نوار غزه و کشتار مردم بیگناه این منطقه، توبیخ کرده و این کار را از دانشگاه کلمبیا آغاز کرد. دانشگاه های هاروارد، پرینستون، براون، پنسیلوانیا، کورنل و نورث وسترن از دیگر دانشگاه هایی هستند که بودجه آنها مسدود یا لغو شده است.

پس از تجاوز بیرحمانه رژیم صهیونیستی به مردم بی‌گناه غزه پس از 7 اکتبر، دانشگاه کلمبیا، پیشروی اعتراضات دانشجویی حامیان فلسطین و حرکات ضد یهودی در دانشگاه های سراسر آمریکا بود که سال گذشته در اعتراض به جنگ اسرائیل در غزه برگزار شد. معترضان خواستار پایان دادن به حمایت های مالی و تسلیحاتی واشنگتن از این رژیم در جریان این جنگ مرگبار هستند.

در تازه ترین اقدام دولت در مبارزه با یهودی ستیزی در دانشگاه های آمریکا، دولت روند اخراج برخی دانشجویان خارجی این دانشگاه ها را که در تجمعات و اعتراضات حامیان فلسطین دست داشته‌اند، آغاز کرده و ویزای صدها دانشجوی دیگر را لغو کرده است. اخراج دو دانشجوی فلسطینی به نام های محسن مهدوی و محمود خلیل از دانشگاه کلمبیا تازه ترین اقدامات دولت است.

دوازده سازمان یهودی در سطح ملی، از جمله جی‌استریت و تروا، در ماه مارس بازداشت محمود خلیل را محکوم کرده هشدار دادند که استفاده از یهودستیزی به‌عنوان توجیهی برای سرکوب مخالفت‌های سیاسی، امنیت یهودیان و دموکراسی را به خطر می‌اندازد.

بنا بر بررسی آسوشیتدپرس، از اواخر ماه مارس تاکنون، بیش از 1100 دانشجو در 174 دانشگاه و کالج ویزا یا وضعیت قانونی خود را از دست داده‌اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نگذارید شهادت حمیدرضا رجب‌زاده تبدیل به یک روند برای دشمن شود
خون شهید رجب‌زاده دادرسی فوری و قاطع می‌خواهد
واکنش بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر به انتصاب محسن رضایی
رهبر انقلاب با انتصاب محسن رضایی دست جریان سازش‌کار را کوتاه کردند
این‌بار بلندتر اذان بگوئید
تله جدید کلاهبرداران برای کنکوری‌ها
تمام نخبگان جذب‌شده به دانشگاه‌ها، استخدام شدند
برنامه دولت برای تقویت اعتبار کالابرگ در شرایط جدید اقتصادی
رژیم صهیونیستی بزرگ‌ترین تهدید علیه امنیت منطقه است
دور جدید مذاکرات با اسرائیل ماه آینده برگزار نمی‌شود
معلمان بازنشسته در استفاده از امکانات رفاهی با شاغلان تفاوتی ندارند
اذعان وزیر جنگ پیشین آمریکا به کمبود مهمات در برابر ایران
دو مشکل جدی ترامپ از نگاه سی‌ان‌ان
سال تحصیلی جدید حضوری آغاز می‌شود
لژیونر ایرانی تیتر رسانه «سان» انگلیس شد
۸ راه برای اینکه فرش شما عالی به نظر برسد
عطر مناسب افراد پرتعریق | ۵ عطر با بوی تمیزی و حمام
چگونه یک شرکت طراحی سایت خوب در شیراز انتخاب کنیم؟ ۷ معیار مهم قبل از سفارش سایت
ذوالقدر، پزشکیان و محسن رضایی؛ آزمون وحدت و اعتماد
نقش ولتاژ باتری خودرو: آنچه برای عملکرد بهینه باید بدانید
حمکرانی در حصار ذهنِ وارونه
آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود
آمادگی و تمهیدات کامل برای برگزاری آزمون سراسری/پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
محتوای دروس معارف با محوریت حماسه سه جنگ تحمیلی تغییر می‌کند
شروط جدید تاسیس موسسه آموزش عالی و صدور مجوز رشته اعلام شد
ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی آغاز شد/ اعلام جزئیات ثبت نام
راه اندازی مرکز ملی آموزش مجازی در دانشگاه پیام نور
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ اواخر مرداد اعلام می‌شود
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top