تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/02/07 - 19:59
کد خبر: 534582

حضور ۱۵۰۰ پرستار در بیمارستان‌های بندرعباس پس از حادثه

حضور ۱۵۰۰ پرستار در بیمارستان‌های بندرعباس پس از حادثه

معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: از روز گذشته تاکنون بالغ بر ۱۵۰۰ پرستار در مراکز درمانی دولتی و غیردولتی بندرعباس مشغول ارائه خدمت بوده‌اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، در پی حادثه تلخ و ناگوار اسکله شهید رجایی، عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت، با اعلام ثبات شرایط در حوزه درمان و مراقبت در بندرعباس، از تلاش و فداکاری پرستاران این استان قدردانی کرد.

عبادی ضمن اشاره به آمادگی کامل تیم مدیریت بحران پرستاری برای اعزام نیرو در صورت نیاز، اظهار کرد: از همان دقایق اولیه وقوع حادثه، تیم مدیریت بحران معاونت پرستاری که متشکل از پرستاران آموزش‌دیده از سراسر کشور است، آمادگی کامل برای فراخوان و حضور در بندرعباس را داشت و این آمادگی کماکان ادامه دارد.

وی با ابراز خرسندی از عملکرد پرستاران بندرعباسی گفت: خوشبختانه به همت پرستاران و همکاران عزیزمان در بندرعباس، در حال حاضر شرایط در حوزه درمانی و مراقبتی پایدار است. پرستاران عزیز ما علی‌رغم اینکه شیفت کاریشان نبوده، داوطلبانه در همان دقایق اولیه در مراکز درمانی حاضر شده و در کنار همکاران خود به ارائه خدمات پرداختند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از حس مسئولیت بازنشستگان این حوزه تقدیر کرد و افزود: همکاران عزیزی که بازنشسته شده‌اند نیز با احساس مسئولیت خود را به مراکز درمانی رسانده و در کنار سایر پرستاران قرار گرفتند. در این دو روز بالغ بر 1500 پرستار در مراکز درمانی دولتی و غیردولتی بندرعباس مشغول ارائه خدمت بوده‌اند.

عبادی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه بحران‌ها زنگ هشداری برای توجه به جامعه پرستاری هستند، بر ضرورت دیده شدن پرستاران و شنیدن مطالبات آن‌ها در شرایط مختلف تاکید و خاطرنشان کرد: پرستاران همواره در بحران‌های مختلف از جمله دوران کووید، سیل و زلزله، به تقویت جامعه سلامت کمک کرده‌اند و ما نباید شرمنده این قشر فداکار باشیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
به نوبت‌بندی آب نخواهیم رسید
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top