تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/02/08 - 17:48
کد خبر: 534644

سوختِ موشک یا سوختِ شایعات!

سوختِ موشک یا سوختِ شایعات!

هرچند ۲ روز از وقوع انفجار بندر شهیدرجایی می‌گذرد و هنوز آتش آن به طور کامل خاموش و دلیل اصلی این حادثه مشخص و اعلام نشده اما از همان ساعات و دقایق اولیه فضای مجازی و کانال‌های خبریِ غیررسمی پُر شد از شایعه "انفجار سوخت موشک در بندر شهید رجایی".

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  سوخت موشک‌، محموله خطرناک نظامی و ...، این کلمات سرآغاز شایعاتی است که هر چند وقت یک بار بهانه‌ای می‌شود برای حمله به نیروهای مسلح کشور و به خصوص سپاه.

متاسفانه در روزهای اخیر شاهد انفجار بزرگی در بندر شهید رجایی بندرعباس بودیم که تعداد زیادی از هموطنانمان را دچار جراحت و آسیب‌دیدگی کرد و برخی نیز جان خود را از دست دادند.

هرچند 2 روز از وقوع این انفجار می‌گذرد و هنوز آتش آن به طور کامل خاموش نشده و قاعدتا دلیل اصلی و جزئیات این حادثه مشخص و اعلام نشده است اما از همان ساعات و دقایق اولیه فضای مجازی و کانال‌های خبریِ غیررسمی پُر شد از شایعه "انفجار سوخت موشک در بندر شهید رجایی".

ادعای این شایعه هم تخلیه بار کشتی‌ای بود که می‌گفتند از چین به بندرعباس آمده! گویی که هیچ کشتی باری حامل مواد غیرنظامی از چین به کشور نمی‌آید.

به هرحال این شایعات به قدری پخش و منتشر شد که سردار طلایی نیک سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در اخبار ساعت 14 وجود محموله نظامی و سوخت موشک در بندر شهیدرجایی را تکذیب کرد و گفت اساسا چنین محموله‌ای در این بندر وجود نداشته و ندارد.

موضوعی که شاید برای کسانی که تا حدودی به قوانین گمرکی و محموله‌های نظامی آشنایی داشته باشند هم از همان اول مشخص بود، زیرا این محموله‌ها در صورت وجود هم وارد فضای عادی گمرک و بندر نمی‌شوند و مستقیم به پایگاه مدنظر منتقل می‌شوند.

اما انتشار چنین شایعاتی در فضای مجازی اصلا نیاز به دلیل و مدرک ندارد و صرفا از هر مجالی برای ضربه زدن به نیروهای مسلح استفاده می‌شود.

این در حالی است که بارها شاهد بوده‌ایم هرگاه حادثه و اتفاق ناخوشایندی در کشور و در سطح ملی رخ داده است، یگان‌های امداد سپاه، ارتش، بسیج و در مجموع نیروهای مسلح بوده‌اند که از همان ابتدا در محل حاضر شده و اقدام به کمک‌رسانی کرده‌اند.

این را می‌توان در موضوعاتی چون زلزله بم، سیل گلستان، زلزله کرمانشاه، آتش سوزی جنگل‌ها و در همین مورد اخیر انفجار بندر شهید رجایی مشاهده کرد.

از همان ابتدا بالگردها و هواپیمای سپاه پاسداران اقدام به عملیات اطفای حریق کردند و یگان‌های امدادی و پزشکی نیروی دریایی سپاه و نیروی دریایی ارتش در محل حاضر شدند و اقدام به مداوای مجروحان چه در صحنه و چه در بیمارستان‌های تخصصی خود کردند.

با این حال این حادثه هم می‌گذرد و بالاخره علت اصلی آن مشخص و بار دیگر هم به همگان ثابت می‌شود که نباید در هر حادثه‌ای اسیر شایعات مجازی و خبرسازی‌های دروغ علیه نیروهای مسلح شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تحقق اقتصاد مبتنی بر نوآوری، بدون دانشگاه‌ها، پارک‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان ممکن نیست
مطالبه رهبری برای نقش‌آفرینی مؤثر زنان به‌طور کامل محقق نشده است
بدون کار فرهنگی و مردمی، بحران جمعیت حل نمی‌شود
دولت و مجلس به دنبال نگاه مشترک برای تأمین معیشت مردم هستند
رشد ۵۰ درصدی درآمدهای مالیاتی در لایحه بودجه ۱۴۰۵
«جریان زندگی » در دستان «زنان»
لایحه بودجه ۱۴۰۵ اعلام وصول شد
دایرکت هوشمند و اتوماتیک اینستاگرام چیست؟ مزایا و کاربرد فعالسازی
مدارس ابتدایی تهران چهارشنبه غیر حضوری شد
فناوری در خدمت زندگی: بررسی مزایای استفاده از تجهیزات مکانیزه در خشکشویی آنلاین و برتری آن بر ماشین‌های خانگی قدیمی
جدیدترین آمار شهدای غزه
وضعیت آب در کشور جزء مسائل حیاتی و خیلی فوری است
گرمایش از کف برقی چیست و چگونه خانه‌تان را گرم‌تر می‌کند؟
نقش شیلنگ فلکسیبل خرطومی در صنعت ایران
اجرای کفپوش اپوکسی سه‌بعدی برای منازل و آشپزخانه با طرح سنگ و ابروبادی
بهترین یراق‌آلات برای افزایش عمر پنجره دوجداره
آموزش ثبت نام باینری آپشن | افتتاح حساب در باینری آپشن
پوزیشنر کاربردها، انواع و نکات انتخاب
بلیط هواپیما کرمان کیش؛ دروازه ورود کرمانی‌ها به جزیره
آغاز ثبت‌نام دستیار آموزشی دانشگاه آزاد
جزئیات توافق انصارالله یمن و دولت وابسته به ریاض برای آزادی ۲۹۰۰ اسیر
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top