تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/02/10 - 15:52
کد خبر: 534811

«روزهای اردیبهشت» منتشر شد؛

تخریب‌چی که حرف‌هایش به افسانه می‌ماند

تخریب‌چی که حرف‌هایش به افسانه می‌ماند

کتاب «روزهای اردیبهشت» تالیف مجید جعفرآبادی در انتشارات شهید کاظمی منتشر شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ «روزهای اردیبهشت» زندگی‌نامه آزاده جانباز مصطفی اردیبهشت تالیف مجید جعفرآبادی است. روایت یک زندگی پر از رنج از کودکی تا آزادگی. زندگی کودکی و نوجوانی در کانون کارآموزی، زندگی او در اردوگاه شهدای تخریب در کسوت یک تخریبچی از پاییز ۱۳۶۲ تا پایان جنگ و بیش از دو سال اسارت در رمادی و تکریت. کمتر کسی است که از ده سالگی تا ۲۸ سالگی، زندگی در سه اردوگاه را تجربه کرده باشد. حالا قرار است «مصطفی اردیبهشت» روایتگر یک تجربه ناب باشد.

مصطفی اردیبهشت که هم نام او زیباست و هم شهرتش کمیاب، یکی از هزاران مؤمن بی‌ادعا در گوشه‌وکنار این سرزمین است و به تمام معنا، گمنام. سرگذشت تمام آزادگان سرافراز مشحون از نکات جذاب و البته تکان‌دهنده است؛ طوری که بعضی از حرف‌ها و نوشته‌ها به افسانه شبیه هستند.

مصطفی هم یکی از آن‌هاست، ولی به دلایلی، خاطرات او تفاوت‌هایی با دیگر خاطرات دارد؛ رنج و مشقت بی‌شمار در زندگی که اگر حافظه او بیش از این یاری می‌کرد، فصل کودکی و نوجوانی او به‌تنهایی برای تألیف یک کتاب کافی بود. مصطفی یک تخریب‌چی پردل و جرأت بود، اما استعداد عجیب او در امور فنی و صنعتی و نظامی، موجب گره‌گشایی در بسیاری از کارها می‌شد و خستگی‌ناپذیری برخصلت‌های نیک او افزوده بود.

در بخشی از کتاب آمده است:

نگهبان جدید که آمد چند دقیقه‌ای به من زل زد. سپس جمله اول او این بود: «بچه کجایی؟» خیلی جا خوردم. فارسی با من حرف می‌زد! گفتم: «بچه تهران.» فکر نمی‌کردم این شروع آشنایی کوتاهم با مردی باشد که عکس امام خمینی را لای قرآن جیبی‌اش دارد، ولی نگهبان زندان اسرای ایرانی است. وقتی فهمید چند ماه پیش از اسارت امام را در جماران دیده‌ام، چشم‌هایم را بوسید.

کتاب «روزهای اردیبهشت» زندگی‌نامه آزاده جانباز مصطفی اردیبهشت تالیف مجید جعفرآبادی در ۱۹۲ صفحه و قطع رقعی با شمارگان هزار نسخه به بهای ۱۵۰ هزار تومان از سوی نشر شهید کاظمی روانه بازار نشر شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
صفر تا صد واردات کالا؛ راهنمای کامل واردات از خرید تا ترخیص
پودر شب‌تاب در رزین؛ آموزش ترکیب و اجرای صحیح
راهنمای آشنایی با فارکس برای دانشجویان و معامله‌گران تازه‌کار
آیا فرش مواد حساسیت زا را در خود نگه می دارد؟
راز تنهایی مومنان در دنیا و آخرت و نکات کاربردی
سلامت اجتماعی دانش‌آموزان؛ زیربنای توسعه پایدار جامعه
اعلام جزئیات آزمون عملی رشته علوم ورزشی کنکور
مقابل چین نبرد واقعی داشتیم
هیچ پروازی به‌دلیل تحریم‌ها لغو نشده است
۵ علامت زنانه که خبر از یک مشکل جدی می دهد
«لیگ بازی‌های خانوادگی» در باغ کتاب تهران آغاز شد
هورمون درمانی خطر زوال عقل را در زنان کاهش می دهد
بیانیه وزارت خارجه ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان
۱۰ هزار دانشجو راهی عمره می‌شوند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top