تاریخ انتشار: شنبه 1404/02/20 - 11:56
کد خبر: 535456

در در مراسم رونمایی از کتاب قوم برگزیده مطرح شد؛

قاسمیان: دعوای آخرالزمان، دعوای قوم‌های برگزیده است

قاسمیان: دعوای آخرالزمان، دعوای قوم‌های برگزیده است

در مراسم رونمایی از کتاب «قوم برگزیده»، حجت‌الاسلام قاسمیان با تأکید بر اینکه دعوای آخرالزمان، دعوای قوم‌های برگزیده است، گفت: «درگیری اصلی از زمان حضرت ابراهیم (ع) آغاز شد و انقلاب اسلامی ادامه‌دهنده این مسیر است.» وی نقش جبهه مقاومت و فهم صحیح مفاهیم قرآنی را برای پیروزی نهایی ضروری دانست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مراسم رونمایی از کتاب «قوم برگزیده» با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین قاسمیان در محل مجمع ناشران انقلاب اسلامی واقع در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار شد. این کتاب که با پژوهش سه‌نفره و تحت اشراف اساتید حوزه مهدویت تدوین شده، به بررسی جایگاه تاریخی و اعتقادی «قوم برگزیده» در اسلام و مقایسه آن با مفهوم مشابه در یهودیت می‌پردازد.  

مفهوم «قوم برگزیده» در اسلام و یهودیت

حجت‌الاسلام قاسمیان در ابتدای سخنان خود با اشاره به اشتراکات و تفاوت‌های مفهوم «قوم برگزیده» در اسلام و یهودیت، تأکید کرد: «این مفهوم بین ما و یهودیت مشترک است، اما تفاوت‌های بنیادینی دارد. هر دو طرف خود را برگزیده می‌دانند، اما دعوای آخرالزمان، دعوای قوم‌های برگزیده است.»

وی با اشاره به جایگاه حضرت ابراهیم (ع) به عنوان نقطه عطف این جریان، افزود: «حضرت ابراهیم (ع) آغازگر اقامه دین خدا بود. ایشان دو فرزند داشتند؛ اسماعیل (ع) و اسحاق (ع)، که هر کدام نماینده دو جریان برگزیده شدند. بنی‌اسرائیل از نسل اسحاق (ع) و مسلمانان از نسل اسماعیل (ع)، هر دو در مسیر الهی قرار گرفتند، اما یکی به عنوان شبیه‌ساز عمل کرد و دیگری به عنوان مسیر نهایی.»

درگیری قوم برگزیده با طاغوت و سنت‌های الهی

قاسمیان با بیان اینکه «جریان امامت از زمان حضرت ابراهیم (ع) آغاز شد»، تصریح کرد: «درگیری اصلی قوم برگزیده با طاغوت از همین جا شروع می‌شود. این درگیری در آخرالزمان به اوج خود می‌رسد و ما امروز در این مرحله تاریخی قرار داریم.»

وی با اشاره به انقلاب اسلامی ایران به عنوان نقطه عطف این جریان، گفت:  
«بعد از سال ۵۷، ما وارد مرحله جدیدی شدیم. اینجاست که سنت‌های الهی مانند ابتلائات سنگین و خالص‌سازی خود را نشان می‌دهد. همان‌طور که برای ساخت بمب اتم، خلوص بالا لازم است، برای پیروزی نهایی نیز ایمان خالص مورد نیاز است.»

نقش انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت

قاسمیان با تأکید بر اینکه «معارف قرآنی، انقلاب اسلامی را به جریان مهدویت متصل می‌کند»، افزود: «اگر این مفاهیم درست فهمیده نشود، بسیاری از آیات قرآن نامفهوم می‌ماند. امروز جبهه مقاومت در خط مقدم این نبرد است و باید بدانیم که درگیری، ذاتی این مسیر است. صلح و سازش جواب نمی‌دهد؛ همان‌طور که در تاریخ بنی‌اسرائیل دیدیم، نافرمانی و ترس از جنگ، باعث شد ۴۰ سال در بیابان سرگردان شوند.»

 کتابی برای شناخت جایگاه تاریخی امت اسلام

این کتاب که بر اساس ۴۵۰ آیه قرآن و با نگاهی تاریخی-تحلیلی نوشته شده، به جایگاه امت اسلام به عنوان قوم برگزیده جدید می‌پردازد. قاسمیان در پایان خاطرنشان کرد: «متأسفانه بسیاری از مردم و حتی مسئولین از جایگاه واقعی خود غافلند. این کتاب می‌خواهد بگوید که انقلاب اسلامی ادامه مسیر پیامبر (ص)، اهل بیت (ع) و حضرت مهدی (عج) است. اگر این آگاهی را پیدا کنیم، حرکت ما هدفمند و پرانرژی خواهد بود.»

«قوم برگزیده» توسط نشر مجمع ناشران انقلاب اسلامی منتشر شده و در نمایشگاه کتاب تهران عرضه شده است.

گزارش از یونس فرزین‌فرد

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
وکیل تتلو: خبر آزادی او صحت ندارد
افتتاح بارگاه شمس آغاز فصلی در پاسداشت میراث اندیشه و عرفان ایران است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top