تاریخ انتشار: شنبه 1404/02/20 - 15:16
کد خبر: 535475

تولید دستگاه الکتروشوک خودکار در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران

تولید دستگاه الکتروشوک خودکار در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران

فناوران یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، موفق به طراحی و تولید دستگاه الکتروشوک خودکار برای احیای بیماران مبتلا به ایست قلبی در خارج از محیط‌های درمانی شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دستگاه الکتروشوک خودکار طراحی‌شده توسط شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، با ترکیب فناوری پیشرفته و کاربری آسان، می‌تواند در کاهش مرگ‌ومیر ناشی از ایست قلبی مؤثر باشد.

این دستگاه خودکار که به تازگی به مرحله تولید تجاری رسیده است، با بهره‌گیری از فناوری پیشرفته، قادر است ریتم سیگنال (ECG) نوار قلب فردی را که دچار ایست ناگهانی قلبی شده است، دریافت و از طریق الگوریتم‌های هوشمند تشخیص الگو، اقدام به شناسایی و طبقه‌بندی آن ریتم کند. چنانچه دستگاه تشخیص دهد که ریتم مشاهده‌شده از نوع فیبریلاسیون بطنی (Ventricular Fibrilation) یا تاکی‌کاردی بطنی (Ventricular Tachycardia) است، اقدام به اعمال شوک الکتریکی می‌کند.

یکی از مزیت‌های اصلی دستگاه این است که می‌تواند انرژی اعمالی را بر اساس امپدانس بدن تنظیم کند تا در حالات مختلف، انرژی متناسب جهت احیای قلبی به بیمار منتقل شود. منبع تغذیه اصلی دستگاه، یک باتری است که توسط شرکت فناور در دو نوع قابل شارژ و غیر قابل شارژ عرضه می‌شود و قادر است حداقل ۱۵۰ شوک با حداکثر انرژی (۲۰۰ ژول) به بیمار اعمال کند.

این محصول دانش‌بنیان، همچنین دارای راهنمای صوتی و تصویری است و برای استفاده توسط افراد غیرمتخصص طراحی شده است. افزون بر این، با وجود استانداردها و کیفیت قابل رقابت، قیمتی بسیار پایین‌تر از نمونه همانند خارجی دارد.

این محصول در نمایشگاه پژوهش ۱۴۰۱ رونمایی شد و به تازگی به مرحله تولید تجاری رسیده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نقش رژیم غذایی در کاهش علائم اندومتریوز
رندترین زمان‌ها برای مهم‌ترین اتفاقات
واژگونی اتوبوس در آزادراه تهران - کرج با ۸ مصدوم و یک جان‌باخته
طراحی فرآیند آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز و ۱۰۰ هزار معلم
افزایش تعداد فوتی های حادثه اتوبان تهران - کرج به ۲ نفر
پیگیری‌های شهید رئیسی برای پرونده حاج قاسم سلیمانی
حریق در خوابگاه دخترانه دانشگاه آزاد قزوین+تصاویر
دیدار پزشکیان با خانواده شهیدان آل هاشم و موسوی
تماس با پوتین بسیار خوب بود
تذکر ناظر مجلس در ستاد ملی جمعیت به بانک آینده
اسرائیل باید حملاتش به غزه را متوقف کند
برای همکاری با اوکراین آماده‌ایم
دانشگاهیان مسلمان برای حل مشکلات همفکری کنند
برای رشد کشور از کسی اجازه نمی‌گیریم
به خاطر پرونده بیرانوند می‌خواهند من نباشم!
نخست وزیر اسپانیا خواستار تحریم بین‌المللی اسرائیل شد
چرا آمریکا به توافق با ایران بیشتر نیازمند است؟
وجود ۲۸۰۰۰ تخت خوابگاهی نیمه‌ساز
علت فوت مادر باردار مریوانی مشخص شد
۲۰ دانشمند برتر کشور جایزه علامه طباطبائی را دریافت می‌کنند
پاسخگویی شبانه‌روزی به افراد دارای افکار خودکشی
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top